satellitedvb
کاربر سایت
هندزفري ماله چه گوشيه؟سلام
امروز هدست ایکس باکس وان گرفتم
ولی صداش از صدای هندزفری معمولی که داشتم ضعیف تره خورد تو ذوقم
نمیدونم من تاحالا هدست نداشتم و این اولین باره استفاده میکنم، آیا طبیعیه که صداش از هندزفری ضعیف تر باشه؟ منظورم از ولوم کمتره
هک به اون معنایی که برای x360 هست کپی نشده برای بازی کردن آنلاین باید گلد بگیری و حتما باید بازی بصورت فیزیکی یا دیجیتالی بصورت قانونی تهیه کنید و بازی کنیدسلام دوستان
ایکس باکس وان هک شده؟
اگر بله
مثل 360 با هک شده میشه انلاین بازی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
والا تا جایی که اطلاع دارم بازیها و اکانت قفل میشه برای بن شدن دستگاه اطلاعاتی ندارم شرمندهممنون
اگر دستگاه قفل بشه کلا بدون استفاده میشه؟
یعنی باید دور انداختش؟
سلام دوست عزیز، زمانیکه کنسولو روشن میذاری برای دانلود باید به این نکات توجه کنی تا اشتباهی که برای من پیش اومد برای شما هم پیش نیاد و حجم دانلودت کم نشه الکی یا پول اضافه برات نیوفته:دوستان سلام یه سوال داشتم ببخشید
این حالتی که نوشته شده دستگاه بعد از یکساعت یا دو ساعت فعال نبودن خاموش میشه در حالت دانلود بازی یا dlc یا هرچی اتفاق میافته..؟؟ یعنی من میخوام بازی رو از دستگاه دانلود کنم و میخوام مثلاً بعد از سه ساعت دانلود خودش خاموش بشه
میتونم تنظیم کنم این اتفاق بی افته.؟؟؟؟
اگه شد درباره این power saving هم یه راهنمایی کنید مرسی
ممنونم بابت راهنمایی کلا اینترنت که گرفتم ایرانسل هست حجم نامحدود تا 30 گیگ روزانه و 30 گیگ شبانه بعد از اینکه اون 30 گیگ پر بشه سرعت دانلود نصف میشه.سلام دوست عزیز، زمانیکه کنسولو روشن میذاری برای دانلود باید به این نکات توجه کنی تا اشتباهی که برای من پیش اومد برای شما هم پیش نیاد و حجم دانلودت کم نشه الکی یا پول اضافه برات نیوفته:
کنسولو میذاری برای مثلا ۶ ساعت که بعدش خود به خود خاموش بشه و دانلودو شروع میکنی، همون موقع کنترلر رو خاموش کن و کنسول کمتر از ۵ دقیقه میره تو حالت idle و از اینجا اون ۶ ساعت شروع میشه یعنی حواست به زمان دانلودهات باشه که یه وقت از اون زمان دانلودت عبور نکنه،
تو قسمت power saving دو گزینه هست یکی instant on و اونیکی energy saving,اگه روی حالت اول بذاری کنسول بعد ۶ ساعت خاموش میشه ولی همچنان به دانلود کردن ادامه میده،اشتباهی که من مرتکب شدم و کلی هزینه برام داشت،فکر کردم کنسول خاموش شده و دانلود متوقف درصورتیکه اینطور نبود،پس حواست باشه موقع دانلود روی گزینه instant on نذاری،......اونیکی ولی کنسول بعد ۶ ساعت خاموش میشه و دانلود هم قطع میکنه تا زمانیکه کنسولو روشن کنی و بره برای ادامه دانلود،
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه،موفق باشی
سلام.خواهش میکنم دوست من.ممنونم بابت راهنمایی کلا اینترنت که گرفتم ایرانسل هست حجم نامحدود تا 30 گیگ روزانه و 30 گیگ شبانه بعد از اینکه اون 30 گیگ پر بشه سرعت دانلود نصف میشه.
یه سوال دیگه داشتم من اگر گلد بگیرم 48 ساعته و اکانتم رو شارژ کنم که بخوام بازیهای مجانی گلد رو بگیرم میتونم اینکار رو بکنم یا نه..؟؟منظورم اینه من که 48 ساعته گلد گرفتم با اونی که مثلا3 ماه گلد داره یکی هستیم تو گرفتن بازیهای مجانی یا نه.؟؟بعد مثل PSN اگر گلد تموم بشه اون بازی رو میشه ادامه داد یا باید دوباره گلد بگیرم تا بازی unlock بشه.؟
وارد اکانت میشی قسمت devices از اونجا میتونی ریموو کنیسلام اگه من بازی رو روی اکانتم با دلار بخرم بعد روی کنسول دوستم هم هوم کنم مثلا بعد از ۶ ماه بخوام از روی کنسول دوستم اکانتم رو حذف کنم بدون اینکه دسترسی به کنسول اون داشته باشم باید چکار کنم؟
ممنونم بابت راهنماییسلام.خواهش میکنم دوست من.
بله گلد بگیری میتونی بازیهای رایگانو دانلود کنی ولی فقط ۴تا در ماه هستند که ۲تاش برای ۳۶۰ه و باید کردیت کارت داشته باشی تا بتونی دانلودشون کنی یا ۳۶۰ داشته باشی از ۳۶۰ بگیری دانلود کنی(میتونی دانلودو تو ۳۶۰ متوقف کنی اونموقع تو ایکس باکس وان ظاهر میشه اونجا بزن دان شه)
بله با اونیکه ۳ماه گلد گرفته یکی هستید.
از psn چیزی نمیدونم ولی اگه تو خود همین ایکس باکس وان اکانت gamepass بگیری و تموم بشه میگه شارژش کن بعد ادامه بازی،
گلد خوبه برای انلاین بازی کردن ولی بازیهاییکه رایگان میشن تو ماه کلا ۴تاس،بنظرم Xbox gamepass ultimate بگیری بهتره هم گلده هم گیم پس،البته از لحاظ قیمت نمیدونم چنده