پرسش و پاسخ Xbox One

سلام و دورد دوستان
بنده تازه به فروم شما پیوستم,راجه به اکانت هکی سوال داشتم چون اصلا نمیدونم چیه و جطور میشه راهش انداخت؟
میشه خودم بتونم انجامش بدم یا باید حتما ببرم مفازه هایی که این کارو انجام میدن؟>ظاهرا هیج اموزشی نیست توی سایت ممنون میشم راهمایی کنید.
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
سلام
باید ببرید مغازه بدید براتون بریزن و تا تموم کردن همه بازیها آنلاین نشید،چون غیر فعال میشه بازیهاتون، وقتی بازیها رو تموم کردید دوباره ببرید پاک کنن یه سری جدید براتون بریزن.
موفق باشید

سلام
باید ببرید مغازه بدید براتون بریزن و تا تموم کردن همه بازیها آنلاین نشید،چون غیر فعال میشه بازیهاتون، وقتی بازیها رو تموم کردید دوباره ببرید پاک کنن یه سری جدید براتون بریزن.
موفق باشید
ببخشید خودم نمیتونم انجامش بدم؟

ببخشید خودم نمیتونم انجامش بدم؟

نه دوست عزیز چون احتیاج به یک اکانت اصلی پر بازی داره که روی کنسول شما بازی ها را هوم کنن
شماهم اکانت ندارین نمیتونین
درکل این 100 تومان ارزش این نداره کلی دیتا دانلود کنید و بعد نصب کنید

نه دوست عزیز چون احتیاج به یک اکانت اصلی پر بازی داره که روی کنسول شما بازی ها را هوم کنن
شماهم اکانت ندارین نمیتونین
درکل این 100 تومان ارزش این نداره کلی دیتا دانلود کنید و بعد نصب کنید
مشکل اینجاست که توی شهر ما اینکارو نمیکنن و باید پستش کنم
روی دستگاه بنظرم دوتا اکانت توی یه کارت باشه اینا چی هستن؟
یکیش گلد هست یکی دیگه رو یادم نمیاد.
ممنونم

مشکل اینجاست که توی شهر ما اینکارو نمیکنن و باید پستش کنم
روی دستگاه بنظرم دوتا اکانت توی یه کارت باشه اینا چی هستن؟
یکیش گلد هست یکی دیگه رو یادم نمیاد.
ممنونم
دوست عزیز اونا گلد و گیم پس هستن الان بازی داری رو دستگاهت؟

دستگاه خام خام هست فقط دیدم اپدیت براش اومده ااپش کردم .
راهی هست بشه روش حرکتی زد با همین اکانت ها
آره رفیق یه اکانت بساز رو دستگاه، بعد برو رو کامپیوتر تو xbox live لاگین کن فیلتر شکن بزن آی پی رو به آمریکا تغییر بده بعد برو تو قسمت redeem code این کدها رو بزن 14 روز گلد و گیم پس برات فعال میشه گیم پس بالای 100 تا بازی با کیفیت رو میتونی رايگان بازی کنی یه سرویس اشتراکی اگه میخوای بعد 2 هفته بازیات غیر فعال نشن قبل از اتمام اشتراکت دستگاه رو آفلاین کن و full shut down کن تا تاریخش برگرده به 2014، موفق باشید

سلام
۱.من ی بار گیم پس یولتموم یا هرچی که هست یه بار گرفتم ۳ ماهه ی دلار میخواستم ببینم بازم میتونم بگیرمش یانه؟

۲.برای اینکه بازی های گیم پس برام بمونه قبل تموم شدن گیم پس دستگاه افلاین کنم و دیگه نه نت وصل نشم همین کافیه؟

۳.کسی crew gtavonlineداره؛
تعداد افراد زیاد. فعال(ساعت ۲صبح تا ۱۱ )
چند روز واسه دزدی به سه نفر دیگه نیاز دارم یا کسی نمیاد یا میان یهو لف میدن یا یه بار میبازیم میزارن میرن اعصاب واسه ادم نمیذارن دیگه موندم چکارکنم

سلام
۱.من ی بار گیم پس یولتموم یا هرچی که هست یه بار گرفتم ۳ ماهه ی دلار میخواستم ببینم بازم میتونم بگیرمش یانه؟

۲.برای اینکه بازی های گیم پس برام بمونه قبل تموم شدن گیم پس دستگاه افلاین کنم و دیگه نه نت وصل نشم همین کافیه؟

۳.کسی crew gtavonlineداره؛
تعداد افراد زیاد. فعال(ساعت ۲صبح تا ۱۱ )
چند روز واسه دزدی به سه نفر دیگه نیاز دارم یا کسی نمیاد یا میان یهو لف میدن یا یه بار میبازیم میزارن میرن اعصاب واسه ادم نمیذارن دیگه موندم چکارکنم
باید قبل از اتمام مدت اشتراکتون آفلاین و فول شات داون کنید که تاریخ برگرده به 2014

سلام
دیشب گیم پس التیمیت 3 ماهه با 1 دلار با یه ایمیل جدید گرفتم برا پابجی بازی کردن.
الان متوجه یه چیزی شدم، 210 تا بازی آماده نصب دارم!!! همه شون هم بازی های جدید!! مثل pes 2020 دارم یکی یکی دانلودشون میکنم.
جربان چیه اینا رو با اشتراک گیم پس بهم داده؟منظورم اینه که بعد سه ماه غیر فعال میش؟
خواهشن یکی راهنماییم کنه
عکسش هم میزارم

Attachments

• IMG_20191206_125630.jpg
    IMG_20191206_125630.jpg
    626.7 KB · مشاهده: 14
  • IMG_20191206_125630.jpg
    IMG_20191206_125630.jpg
    626.7 KB · مشاهده: 15
سلام
دیشب گیم پس التیمیت 3 ماهه با 1 دلار با یه ایمیل جدید گرفتم برا پابجی بازی کردن.
الان متوجه یه چیزی شدم، 210 تا بازی آماده نصب دارم!!! همه شون هم بازی های جدید!! مثل pes 2020 دارم یکی یکی دانلودشون میکنم.
جربان چیه اینا رو با اشتراک گیم پس بهم داده؟منظورم اینه که بعد سه ماه غیر فعال میش؟
خواهشن یکی راهنماییم کنه
عکسش هم میزارم
وقتی بازی باز میکنی اگه پایین سمت راست بزنه گیم پس مال گیم پسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or