deadkin
کاربر سایت
ببین داداش این بحث سلیقه هست که یه ذره فکر کنیم متوجه میشم که سونی از لحاظ انحصاری های خفن بیشتر از مایکروسافت گاداوار دیزگان اسپایدرمن و به اما مایکروسافت تنها برتری که داره نسبت به سونی بیشتر روی فورزا است فرتاش به معنی واقعی شاهکاره گز آوارم بد نیست من خودم به شخصه از فورزا اگر زوار خیلی لذت بردم به حدی که در اسپایدر من و دیز گان گرن توریسمو لذت نبردم بحث سلیقه است �ته بعدی اکسباکس خوبی داره که گیم پس داره ماهیانه ۱۳۰ الی ۱۵۰ تومن میتونی کلی بازی دانلود کنیم گربه ای که مشکلم وسط هست حجم بالا بازی ها و سرور های داغون مایکروسافت مثلاً من با پلی استیشن دوست ساعت نامحدود ۲۰ الی ۳۰ گیگ دانلود می کنم اما با ایکس باکس ۲۳ ساعت ۱۰ گیگ �نلود میکنم مشکل بعدی ایکس باکس هم کم بوده دیسک هاش دیسک دیسک هسته نسبت به پلی استیشن نسبت به پلی استیشن ولی در هر حال بحث و سلیقه از اینکه یکی ممکنه با گاداوار بیشتر از زیر آوار حال کنه یکی هم ممکنه با فردا بیشتر از گرند توریسمو حال کنم اگر بیشتر گرایش به بازی های سونی هسته شک نکن پلی استیشن انتخاب کن سود گردی �ن مایکروسافت وقتگیر زوار و فردا را دارد بازی هالو نسخه ۵ زیادن درخشید ببخشید صفحه تایپم مشکل داره خیلی غلت شد املاسلام رفقا
آقا من از همون بچگیم فقط سمت سونی بودم و ps خریدم،تنها دلیل منم برا خرید ps بازیای انحصاریش بود و اصلا بحث فن بازی وسط نبود،از اول این نسل هی میخواستم
برم یدونه اکس وان هم بخرم،خلاصه دیروز نشستم فکر کردم ک وقتی خریدمش چ بازیایی رو انجام بدم و فقط رسیدم به فورزا و کالکشن های هیلو و گیرز،الان یجورایی دو دل شدم
ک ایا واقعا بخاطر این بازیا ارزش خرید داره یا نه؟میشه کسایی ک کنسول رو دارن نظرشون رو بگن بهم تا ی تصمیم درست بگیرم.با تشکر از همه.