پرسش و پاسخ Xbox One

سلام رفقا
آقا من از همون بچگیم فقط سمت سونی بودم و ps خریدم،تنها دلیل منم برا خرید ps بازیای انحصاریش بود و اصلا بحث فن بازی وسط نبود،از اول این نسل هی میخواستم
برم یدونه اکس وان هم بخرم،خلاصه دیروز نشستم فکر کردم ک وقتی خریدمش چ بازیایی رو انجام بدم و فقط رسیدم به فورزا و کالکشن های هیلو و گیرز،الان یجورایی دو دل شدم
ک ایا واقعا بخاطر این بازیا ارزش خرید داره یا نه؟میشه کسایی ک کنسول رو دارن نظرشون رو بگن بهم تا ی تصمیم درست بگیرم.با تشکر از همه.
ببین داداش این بحث سلیقه هست که یه ذره فکر کنیم متوجه میشم که سونی از لحاظ انحصاری های خفن بیشتر از مایکروسافت گاداوار دیزگان اسپایدرمن و به اما مایکروسافت تنها برتری که داره نسبت به سونی بیشتر روی فورزا است فرتاش به معنی واقعی شاهکاره گز آوارم بد نیست من خودم به شخصه از فورزا اگر زوار خیلی لذت بردم به حدی که در اسپایدر من و دیز گان گرن توریسمو لذت نبردم بحث سلیقه است �ته بعدی اکس‌باکس خوبی داره که گیم پس داره ماهیانه ۱۳۰ الی ۱۵۰ تومن میتونی کلی بازی دانلود کنیم گربه ای که مشکلم وسط هست حجم بالا بازی ها و سرور های داغون مایکروسافت مثلاً من با پلی استیشن دوست ساعت نامحدود ۲۰ الی ۳۰ گیگ دانلود می کنم اما با ایکس باکس ۲۳ ساعت ۱۰ گیگ �نلود می‌کنم مشکل بعدی ایکس باکس هم کم بوده دیسک هاش دیسک دیسک هسته نسبت به پلی استیشن نسبت به پلی استیشن ولی در هر حال بحث و سلیقه از اینکه یکی ممکنه با گاداوار بیشتر از زیر آوار حال کنه یکی هم ممکنه با فردا بیشتر از گرند توریسمو حال کنم اگر بیشتر گرایش به بازی های سونی هسته شک نکن پلی استیشن انتخاب کن سود گردی �ن مایکروسافت وقت‌گیر زوار و فردا را دارد بازی هالو نسخه ۵ زیادن درخشید ببخشید صفحه تایپم مشکل داره خیلی غلت شد املا

• Like
Reactions: Reza0017 and Batsy
ببین داداش این بحث سلیقه هست که یه ذره فکر کنیم متوجه میشم که سونی از لحاظ انحصاری های خفن بیشتر از مایکروسافت گاداوار دیزگان اسپایدرمن و به اما مایکروسافت تنها برتری که داره نسبت به سونی بیشتر روی فورزا است فرتاش به معنی واقعی شاهکاره گز آوارم بد نیست من خودم به شخصه از فورزا اگر زوار خیلی لذت بردم به حدی که در اسپایدر من و دیز گان گرن توریسمو لذت نبردم بحث سلیقه است �ته بعدی اکس‌باکس خوبی داره که گیم پس داره ماهیانه ۱۳۰ الی ۱۵۰ تومن میتونی کلی بازی دانلود کنیم گربه ای که مشکلم وسط هست حجم بالا بازی ها و سرور های داغون مایکروسافت مثلاً من با پلی استیشن دوست ساعت نامحدود ۲۰ الی ۳۰ گیگ دانلود می کنم اما با ایکس باکس ۲۳ ساعت ۱۰ گیگ �نلود می‌کنم مشکل بعدی ایکس باکس هم کم بوده دیسک هاش دیسک دیسک هسته نسبت به پلی استیشن نسبت به پلی استیشن ولی در هر حال بحث و سلیقه از اینکه یکی ممکنه با گاداوار بیشتر از زیر آوار حال کنه یکی هم ممکنه با فردا بیشتر از گرند توریسمو حال کنم اگر بیشتر گرایش به بازی های سونی هسته شک نکن پلی استیشن انتخاب کن سود گردی �ن مایکروسافت وقت‌گیر زوار و فردا را دارد بازی هالو نسخه ۵ زیادن درخشید ببخشید صفحه تایپم مشکل داره خیلی غلت شد املا

ممنون بابت توضیحات،کلا اینجوری بگم من واقعا میل و گرایشم ب سبک بازی های انحصاری سونی هستش مثلا همین death stranding با اینکه باهاش حال نمیکنم رو ب بازی های مایکرو ترجیح میدم و کلا با سبک بازی های فضایی حال نمیکنم زیاد ک مایکرو هم دوتا غول انحصاریش یعنی گیرز و هیلو فضایی هستن،الان ps4 هم دارم ولی کلا دنبال این بودم ک ایا اکس باکس بخرم بعدش پشیمون نمیشم؟
چون از دیروز هر چی تو یوتوب دارم انحصاریاش رو نگاه میکنم میبینم دیگه غول انحصاریای مایکرو همون فورزا هستش با گیرز و هیلو،بعد دارم فک میکنم میگم یعنی اینا رو تموم کنم باید کنسول خاک بخوره کلا.
دقیقا حرفایی هم ک شما زدی کاملا صحیح بود مثلا سر بحث همون دیسک بازی ها ک ب نسبت ps واقعا کمتر هستن و گرونتر البته من زیاد اهل انلاین بازی کردن و دانلود دیجیتالی نیستم و دیسک رو ترجیح میدم همیشه.
کلا هم الان ک فک میکنم میبینم برای من خرید این کنسول انگار ی کار اضافه هستش.

• Like
Reactions: deadkin
ممنون بابت توضیحات،کلا اینجوری بگم من واقعا میل و گرایشم ب سبک بازی های انحصاری سونی هستش مثلا همین death stranding با اینکه باهاش حال نمیکنم رو ب بازی های مایکرو ترجیح میدم و کلا با سبک بازی های فضایی حال نمیکنم زیاد ک مایکرو هم دوتا غول انحصاریش یعنی گیرز و هیلو فضایی هستن،الان ps4 هم دارم ولی کلا دنبال این بودم ک ایا اکس باکس بخرم بعدش پشیمون نمیشم؟
چون از دیروز هر چی تو یوتوب دارم انحصاریاش رو نگاه میکنم میبینم دیگه غول انحصاریای مایکرو همون فورزا هستش با گیرز و هیلو،بعد دارم فک میکنم میگم یعنی اینا رو تموم کنم باید کنسول خاک بخوره کلا.
دقیقا حرفایی هم ک شما زدی کاملا صحیح بود مثلا سر بحث همون دیسک بازی ها ک ب نسبت ps واقعا کمتر هستن و گرونتر البته من زیاد اهل انلاین بازی کردن و دانلود دیجیتالی نیستم و دیسک رو ترجیح میدم همیشه.
کلا هم الان ک فک میکنم میبینم برای من خرید این کنسول انگار ی کار اضافه هستش.
دوست عزیز خودت تمام جوانبو در نظر گرفتی دیگه این جا بحث بودجه هسته اگه داری و می خوای از گرافیک و فریم ریت لذت ببری xbox one x بگیر در غیر این صورت به قول خودت فقط فورتزا داره بس چیزی به نام انحصاری نداره من خودم بیشتر به خاطر سخت افزاریس کرفتم نه انحصاری پشیمونم نیستم حالا بستگی داره به خودت و بودجه کلا پنبه انحصاری رو بیرون کن من خودم اولین کنسول ماکروسافت بود داشتم کلی گیرز هایلو فورتزا الن ویک وووو نسل قبل روش زدم برام حکم کلی انحصاری رو داشت

• Like
Reactions: Batsy
چند وقت میشه بفرسته برات برو تو فروشگاه قسمت membership اونجا سمت راست صفحه اگه واست فرستاده باشن میتونی فعال کنی که فقط همون ea access رو ما میتونیم استفاده کنیم بقیش حساب خارجی میخواد
Ea access تو قسمت membership هست یه گزینه داره 4 دلار برای یه ماه یه گزینه free trial هم داره که قبلاً بوده این همونه؟ آخه قبلاً هم بود یک ماه آزمایشی من استفاده نکردم فکر کردم یه پیامی چیزی میاد خود پشتیبانی که گفت یه گزینه claim your ultimate reward تو home میاد اگه بهت تعلق بگیره! رفیق رفتم تو قسمت تنظیمات که تاریخ game pass رو ببینم زده بود 3.1.2020 recurring bill 45$ من 8دلار تو اکانت دارم چی میشه تو اون تاریخ 8دلار رو میگیره تا بقیه پول اشتراک رو بدم یا نه چون موجودی کافی نیست خود به خود کنسل میکنه

Ea access تو قسمت membership هست یه گزینه داره 4 دلار برای یه ماه یه گزینه free trial هم داره که قبلاً بوده این همونه؟ آخه قبلاً هم بود یک ماه آزمایشی من استفاده نکردم فکر کردم یه پیامی چیزی میاد خود پشتیبانی که گفت یه گزینه claim your ultimate reward تو home میاد اگه بهت تعلق بگیره! رفیق رفتم تو قسمت تنظیمات که تاریخ game pass رو ببینم زده بود 3.1.2020 recurring bill 45$ من 8دلار تو اکانت دارم چی میشه تو اون تاریخ 8دلار رو میگیره تا بقیه پول اشتراک رو بدم یا نه چون موجودی کافی نیست خود به خود کنسل میکنه

همینه.اره اون تاریخ خود بخود اگه خاموش نکنی پول کم میکنه حتی بعضی وقتا اگه خاموش نکنی مایکروسافت نسیه میزنه به حسابت!ea اشتراکش ماهیی 5 دلاره حواست باشه

پشت خود کنسول زده سال ماه روز زده
سلام
دوستان XBO هم مثل PS4 سری تولید داره؟
اگه داره کدوم سری بهتره؟
کنسول خواستی بگیری شماره سریال دستگاه رو با کارتون یکی کن بعد تو خود داشبورد کنسول یه گزینه داره به نام کنسول اینفو اینجام شماره سریال �م‌افزاری رو با رو کارتون یکی باشه

• Like
کنسول خواستی بگیری شماره سریال دستگاه رو با کارتون یکی کن بعد تو خود داشبورد کنسول یه گزینه داره به نام کنسول اینفو اینجام شماره سریال �م‌افزاری رو با رو کارتون یکی باشه

تاریخ تولیدش مهم هستش؟یعنی جوری نیست ک تولیدات ی بازه زمانی مشکلات خاصی داشته باشن؟

• Like
Reactions: deadkin
اگر برایxbox one x می خوای ۲۰۱۷ به بعد اگهsهسته اونم بهتر ه۲۰۱۶ به بعد هیچ وقت سری اولیه کنسول ها را نگیر
تاریخ تولیدش مهم هستش؟یعنی جوری نیست ک تولیدات ی بازه زمانی مشکلات خاصی داشته باشن؟
[/QUOTE چه کاریه اگه نو می گی ری ۲۰۱۹ بگیر هر دو مدل xوsگول فروشندها رو نخور که می گن ۲۰۱۹ کمیابه نیسته و .... ۲۰۱۹ بگیر بدون استرس حالشو ببر اگه دست دو که طبق توضیحات بالا فقط نکته کنسولت باز کرده نباشه پلمب کارتون شماره سریال کارتون با دستگاه و consol info یکی باشه بعضی موقع ها لیبل های شماره سریال می چسبونن که خوبی xbox one اینه کنسول اینفو تو تنظیماتش داره که باید یکی باشه با شه با کنسول و کارتون گیر کردی بگو برات عکس بفرستم

• Like
پیشاپیش مبارکت باشه نسخه xخیلی قویه تو این نسل بهترین کنسول از لحاظ سخت افزاری و روان ترین گزینه اجرا برای بازیاست

ممنون برای راهنمایی،من الان ازون بنده خدا پرسیدم گفت 2019 داره دیگه ایشالا تا چند روز دیگه میگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or