پرسش و پاسخ Xbox One

سلام به همگی من میخوام ی کنسول بخرم که خودم ایکس باکسو دوست دارم اما میگن سخت افزارش ضعیتره نسبت به ps4 میخواستم بدونم تفاوت گرافیکیشون چقدره در حدی هست که نخرم ؟؟ لطفا یکی که هردوتا کنسول رو داره یا با هر دوتا کار کرده بدون تعصب جواب بده چون اصولا مردم عادت دارن بگن چیزی که خودشون دارن از همه بهتره
xbox one s و ps4 slim منظورمه
شما تفاوت رو فقط تو تلویزیون خوب می تونی ببینی من خودم ۳ هفته پیش xbox one x خریدم با اینکه ps4pro داشتم از لحاظ گرافیکی هر دو یکیه ولی احساس میکنم نور پردازی 1x بهتر از pro هستش . در مورد سلیم و 1s حتما اسلیم بهتره جدا از بازی هاش از نظر بافت گرافیکی و مخصوصا نماهای دور حتی تو تلویزیون معمولی میتونی تشخیص بدی دیدم که میگم .

آخرین ویرایش:
دوستان سلام یه سوال داشتم می خوام کد ea access بگیرم . میخوام بدونم این کد رو باید مثل live gold تو سایت xbox برم redeem کنم یا نه باید تو سایت ea برم و با یه اکانت ea یا ارجین برم توش ؟؟؟؟

دوستان یه کد گلد ۱۴ روزه دارم هرچی میزنم قبول نمیکنه چکار کنم؟
ده دلار تو اکانتم دارم چجوری استفادش کنم چجوری گیم پس ی دلاری بگیرم باهاش ؟
اگه نمیشه گرفت پس بدرد چی میخوره ؟
لطفا جواب بدید
باید چیز پی ان دیوید دیوید او اس ا بزنی وقتی میخوای کد وارد کنی. با اعتبار اکانت هم بخای آفر 1 دلاری 3 ماهه رو بگیری باید وارد اکانتت بشی از تو سایت بری با ساپورت صحبت کنی خرید رو واست انجام بده

آخرین ویرایش:
دوستان سلام یه سوال داشتم می خوام کد ea access بگیرم . میخوام بدونم این کد رو باید مثل live gold تو سایت xbox برم redeem کنم یا نه باید تو سایت ea برم و با یه اکانت ea یا ارجین برم توش ؟؟؟؟
دوستان یکی این سوال منو جواب بده لطفا ...

سلام به همگی من میخوام ی کنسول بخرم که خودم ایکس باکسو دوست دارم اما میگن سخت افزارش ضعیتره نسبت به ps4 میخواستم بدونم تفاوت گرافیکیشون چقدره در حدی هست که نخرم ؟؟ لطفا یکی که هردوتا کنسول رو داره یا با هر دوتا کار کرده بدون تعصب جواب بده چون اصولا مردم عادت دارن بگن چیزی که خودشون دارن از همه بهتره
xbox one s و ps4 slim منظورمه

سلام دوست عزیز
ps4 اسلیم کپی خور دارم روش assassin origin بازی کردم
تازگی یک xbox one s پر بازی بخاطر بازی های روز گرفتم و assassin odyssey که جدیدترین نسخه این بازی هست بازی کردم
کلا از نظر گرافیک بنظرم اصلا به ps4 نمیرسه ps4 نور تصویر و جزئیات تصویر کیفیت بالاتری داره ( ممکنه بازی کلا اینطور باشه چون نسخه ها متفاوت هستن گرافیکشونم متفاوت باشه) ولی بازی rdr2 روی pc و xbox one s مقایسه کردم pc یک سرو گردن از همه لحاظ بالاتره
اگر بتونم one s بفروشم جاش one x میگیرم چون توی این چند روز یکم دلم زد

داش منx
سلام دوست عزیز
تازگی یک xbox one s پر بازی بخاطر بازی های روز گرفتم و assassin odyssey که جدیدترین نسخه این بازی هست بازی کردم
کلا از نظر گرافیک بنظرم اصلا به ps4 نمیرسه ps4 نور تصویر و جزئیات تصویر کیفیت بالاتری داره ( ممکنه بازی کلا اینطور باشه چون نسخه ها متفاوت هستن گرافیکشونم متفاوت باشه) ولی بازی rdr2 روی pc و xbox one s مقایسه کردم pc یک سرو گردن از همه لحاظ بالاتره
سلام دوست عزیز
xbox one x فرقی نداره تو ۴k به عبارتی تو ۴kبازیا رو افت فریم می اندازه می شه یه چیزی تو مایه های ps4 کمی تو تکسچر وشارپ تره اما اگه بتونی رو ۱۰۸۰ روxبازی کتی ۱۰۰ درصد فریم ثابته حتی تو خفن ترین صحنه ها xbox one x تو ۱۰۸۰ بدون هیچ چیچ مشکل فنی میاره، بازیا رو نظر شخصی box one x بهترین خفن ترین کنسول برای ۱۰۸۰ !نه۴k

• Like
Reactions: aha2012 and deadkin
راهی برای حل ارور 0x87e00005 سراغ دارید؟ از هارد ریست تا فکتوری ریست و پاور سایکل و این چیزا رو امتحان کردم اما بازم با بعضی بازی ها سر دانلود مشکل installation stopped دارم خودم حس می کنم مشکل از دی ان اس باشه اما اگه دی ان اس شکن رو بردارم و مثلا گوگل بزارم اصلا دیگه sign in نمی تونم بشم طبیعتا که از استور دانلود کنم.

راهی برای حل ارور 0x87e00005 سراغ دارید؟ از هارد ریست تا فکتوری ریست و پاور سایکل و این چیزا رو امتحان کردم اما بازم با بعضی بازی ها سر دانلود مشکل installation stopped دارم خودم حس می کنم مشکل از دی ان اس باشه اما اگه دی ان اس شکن رو بردارم و مثلا گوگل بزارم اصلا دیگه sign in نمی تونم بشم طبیعتا که از استور دانلود کنم.
بزن دانلود بعد dns رو بردار برای دانلود نیازی به dns نیست

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

باید چیز پی ان دیوید دیوید او اس ا بزنی وقتی میخوای کد وارد کنی. با اعتبار اکانت هم بخای آفر 1 دلاری 3 ماهه رو بگیری باید وارد اکانتت بشی از تو سایت بری با ساپورت صحبت کنی خرید رو واست انجام بده

اصلا نفهمیدم باید چکار کنم
ساپورت چیه؟چجوریباهاش صحبت کنم؟
میشه دقیق تر بگی ؟
مثلا از تو گوگل برم تو سایت xbox وارد اکانتم بشم بعد چی روبزنم چکارنم ؟
و بازی های گیم پس برای بازی کردن حتما باید به نت وصل باشم یا میشه افلاین بازی کرد؟

سلام دوستان من این 3ماه آلتیمت رو فعال کردم قرار بود 1 ماه ea access هم داشته باشه و اسپاتیفای و از این چیزا ولی فقط آلتیمت بود کسی دقیقش رو خبر داره؟! پشتیبانی گفت اگه اکانتت مجاز باشه (eligible) باید گزینه(claims your ultimate reward) برات بیاد همچین چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید

اصلا نفهمیدم باید چکار کنم
ساپورت چیه؟چجوریباهاش صحبت کنم؟
میشه دقیق تر بگی ؟
مثلا از تو گوگل برم تو سایت xbox وارد اکانتم بشم بعد چی روبزنم چکارنم ؟
و بازی های گیم پس برای بازی کردن حتما باید به نت وصل باشم یا میشه افلاین بازی کرد؟
اره دیگه باید همینایی که گفتی رو باید انجام بدی میری تو سایت لاگین میکنی قسمت contact us میزنی بعدش 1 صفحه میاد چت که ربات هست اونجا همینجوری 1 چیزی میفرستی طرف میگه مشکلت حل شد میزنی نه ارتباط با ساپورت بصورت زنده بعدش بهش مشکلت رو توضیح میدی واست فعال میکنه......

• Like
Reactions: Reza0017

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or