پرسش و پاسخ Xbox One

سلام دوستان من ایکس وان اس دارم امروز اکانت با dns که دوستان تو همین سایت داده بودن من ساختم و انجام شد حالا الان می تونم بازی بریزم و افلاین بازی کنم یا اینکه نوع اکانتا با هم فرق می کنه و باید اکانت مخصوصی به کنسول وارد کرد تا بشه بازی ریخت و افلاین بازی کرد ؟؟؟ اگر به من توضیح بدید ممنون میشم ؟

سلاک به همگی من میخوام ی کنسول بخرم که خودم ایکس باکسو دوست دارم اما میگن سخت افزارش ضعیتره نسبت به ps4 میخواستم بدونم تفاوت گرافیکیشون چقدره در حدی هست که نخرم ؟؟ لطفا یکی که هردوتا کنسول رو داره یا با هر دوتا کار کرده بدون تعصب جواب بده چون اصولا مردم عادت دارن بگن چیزی که خودشون دارن از همه بهتره
xbox one s و ps4 slim منظورمه
ببین من والا تفاوتی توی xbox one x باps4معمولی ندیدم بیسترین فرقشون تو فریم ریت هسته قطعا فریم ریت به ترتیب xbox one x بعدpsproبعدps4معمولی و در xbox one sهست گول افرادی که می گن کرافیک فلان کنسول بالاتر رو نخور خب چیزی که مشخصه xbox one x سخت افزار قوی تری داره اما همین هم تو بحث گرافیک فقط رزولیشن و فریم خوب می ده ولی کلیت گرافیک یکیه قطعا بحث رزولیشن به خوت ربط داره می تونی یه سرچ ساده در اپارات دیجیتال فاندری سایت تحلیل معروف بازیا رو روی همه کنسولا نگاه کنی در اخر تمامی کنسول های نسل هشتم گرافیک تقریبا یکسانی دارد اندکی در رزولیشن و فرین ریت اما قطعا ps4معمولی با انحصاری های متنوع می تونه ضعف های کنترلر و افت فریم ورزلیسن رو جبران کنه اگرم قصدت xbox one هسته و سخت افزار برات مهمه توصیم اینه نسخه xبگیر که قوی ترین کنسوله

سلام دوستان من ایکس وان اس دارم امروز اکانت با dns که دوستان تو همین سایت داده بودن من ساختم و انجام شد حالا الان می تونم بازی بریزم و افلاین بازی کنم یا اینکه نوع اکانتا با هم فرق می کنه و باید اکانت مخصوصی به کنسول وارد کرد تا بشه بازی ریخت و افلاین بازی کرد ؟؟؟ اگر به من توضیح بدید ممنون میشم ؟
یکی جواب مارو هم بده

دوستان عزیز یه dnsسریع به غیر از ۱۷۸.......رو کسی داره بفرسد راه حلی ندارید سرعت دانلود بره بالا دهنم سرویس شده نه با مخابراط ایرانسل همراه اول هیچ کدوم خوب نی تو سه ساعت ۳ گیگ دان می شه از یه فایل ۵۰گیگی لطفا یه روشی بگید ممنون

• Like
Reactions: Reza0017
دوستان عزیز یه dnsسریع به غیر از ۱۷۸.......رو کسی داره بفرسد راه حلی ندارید سرعت دانلود بره بالا دهنم سرویس شده نه با مخابراط ایرانسل همراه اول هیچ کدوم خوب نی تو سه ساعت ۳ گیگ دان می شه از یه فایل ۵۰گیگی لطفا یه روشی بگید ممنون
بدون dns دانلود کن

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

من با همراه اول با همون 178 اول میزارم دانلود بعدش لاگ اوت میکنم دی ان اس رو اتوماتیک میکنم ادامه دانلود رومیزنم

اره دیگه اکانت باید روش بازی باشه همینجوری بسازی که چیزی روش نیست مغازه دار اکانت اصلی داره 1 بار رو کنسول شما لاگین میکنه بازی ها رو کپی میکنه بعدش افلاین میکنه میدع تحویل
ممنون رفیق از اینکه پاسخ منو دادی خلاصه یکی گیر اوردم این کارو با ۱۳۰ تومن انجام داد ولی متوجه شدم اگر به دیتای بازی هم دسترسی داشته باشم خودم نمی تونم بازی رو run کنم دوباره باید این شخص بیاد و با اکانتش بازی رو run کنه درست میگم ؟! مثلا الان بازی ace میخوام که می تونم دیتاشو بگیرم ولی نمی تونم فعالش کنم درسته ؟! ممنون

DNS servers in Iran, Islamic Republic of

بهترین DNS ها برای بازی های انلاین :
در اینجا به بهترین DNS سرور ها برای بازی های انلاین اشاره میکنیم

• ایرانیShecan DNS : 178.22.122.100 & 185.51.200.2.
  • Quad9: 9.9.9.9 & 149.112.112.112.
  • OpenDNS: 208.67.222.222 & 208.67.220.220.
  • Cloudflare: 1.1.1.1 & 1.0.0.1.
  • CleanBrowsing: 185.228.168.9 & 185.228.169.9.
  • Verisign: 64.6.64.6 & 64.6.65.6.
  • Alternate DNS: 198.101.242.72 & 23.253.163.53

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or