پرسش و پاسخ Xbox One

سلام دوستان میگم کسی از برنامه Microsoft reward استفاده کرده؟ شنیدم یه سری چالش داره گیفت کارت و این چیزا جایزه میده کسی وارده لطفاً توضیح بده خواستم وارد برنامه بشم خطا داد گفت your market is not supported! ؟ dns زدم و sign in هم شده بودم

اگر برایxbox one x می خوای ۲۰۱۷ به بعد اگهsهسته اونم بهتر ه۲۰۱۶ به بعد هیچ وقت سری اولیه کنسول ها را نگیر
والا بنده هم تصمیم گرفتم در کنار PC یه one s all digitall بخرم. فقط سال ساخت رو زده بود ۲۰۱۹ برج ۶ بعد اینا رجیون بندی ندارن مثل PS4؟
کد جعبه هم با دستگاه یکی بود!
فقط یه سوال میخواستم بدونم از لحاظ گرافیک خیلی با ps4 فرق نداره؟ مثلا بازی COD MW یا Fifa روی هردو به یه شکله یا مثلا ONE S گرافیک و فریم ریت پایین تری داره؟(البته اگه بودجه داشتم حتما one x میخریدم)
ممنونم

آخرین ویرایش:
والا بنده هم تصمیم گرفتم در کنار PC یه one s all digitall بخرم. فقط سال ساخت رو زده بود ۲۰۱۹ برج ۶ بعد اینا رجیون بندی ندارن مثل PS4؟
فقط یه سوال میخواستم بدونم از لحاظ گرافیک خیلی با ps4 فرق نداره؟ مثلا بازی COD MW یا Fifa روی هردو به یه شکله یا مثلا ONE S گرافیک و فریم ریت پایین تری داره؟
ممنونم
سلام دوست عزیز، تو بازی های فوتبالی که من چیزی متوجه نشدم بعیده فرقی داشته باشن تو بازیای دیگه ps4 یکم عملکرد بهتری داره اگه خیلی حساس باشی ولی نه اونقدر که لذت بازی رو خراب کنه تو بازی های جدید مثل control و rage 2 متأسفانه افت فریم واضحی داره xbox

فقط یه سوال میخواستم بدونم از لحاظ گرافیک خیلی با ps4 فرق نداره؟ مثلا بازی COD MW یا Fifa روی هردو به یه شکله یا مثلا ONE S گرافیک و فریم ریت پایین تری داره؟(البته اگه بودجه داشتم حتما one x میخریدم)
ممنونم
ببین دوست عزیز از لحاظ سخت افزاری که طبق اعداد ps4قوی تره اندکی موضوع اینه تو فریم فریم و رزولیشن xbox پایین ترین گزینست ولی کلیت گرافیک انثافا یکیه درمورد xbox digital به نظرم کار اشتباهی چون سروداش به شدت کند و باید بلdnsزد من خودم با ps4معمولی تو۳ ساعت ۳۰ الی ۴۰ گیگ می زنم دانلود با xbox تو ۳ساعت12گیک حالا خودت تهش بخون به تظرمpcداری اشتباهه بودجه رو صرف این ونی ار می تونه نسخه xبگیر که از لحاظ سخت افزاری بالا هسته مشکل فریم و رزولیشن در ۱۰۸۰ نداری دیگه و بازم می گم pcکار همون xbox می کنه اشتباه نکن xbox انحصاری نداره بخ جز فورتزا وگیرز که اونم رو کامپیوتر هسته

سلام دوست عزیز، تو بازی های فوتبالی که من چیزی متوجه نشدم بعیده فرقی داشته باشن تو بازیای دیگه ps4 یکم عملکرد بهتری داره اگه خیلی حساس باشی ولی نه اونقدر که لذت بازی رو خراب کنه تو بازی های جدید مثل control و rage 2 متأسفانه افت فریم واضحی داره xbox
همون طور که گفتم بنده کلا دور کنسول و اینا نیستم اما اول بخاطر دسته xbox و دوم هم بخاطر اینکه قیمت بازی های xbox مناسبتر هست این دستگاه رو انتخاب کردم(با ۱۰۰تومن یک ترا بازی میزنن) اما ps4 هم خودش و هم بازی هاش خیلی گرون تره که حالا واقعا نیمدونم ارزش این اختلاف یک میلیونی رو داره یا نه!

همون طور که گفتم بنده کلا دور کنسول و اینا نیستم اما اول بخاطر دسته xbox و دوم هم بخاطر اینکه قیمت بازی های xbox مناسبتر هست این دستگاه رو انتخاب کردم(با ۱۰۰تومن یک ترا بازی میزنن) اما ps4 هم خودش و هم بازی هاش خیلی گرون تره که حالا واقعا نیمدونم ارزش این اختلاف یک میلیونی رو داره یا نه!
بدون تردید دسته xbox بهترین دسته هسته اما برای به صرفه بودن بازیا به صورت قانونی گیم پس هسته که حجم بازیا بالاست اوک روش ۱۰۰ تومن پر بازی همون حکم اکانت هکیps4داره یه نکته xbox خریدش راحته اما فروشش هم سخته هم باید زیر قیمت بدی بره ps4می تونی با اکانت هکی تلا خر خره دستگاه پر کنی شاید ۵۰ تومن گرون تر box در بیاد برات ولی من خودم پولدار نیستم نفسم از جای گرم هم بلند نمی شه وای به هیچ عنوان اکانت هکی رو توصیه نمی کنم

• Like
Reactions: Reza0017
ارزش یک ملیونی برادر به خاطر انحصاریای شاخش هسته بس اگه ادم قانعی باشی مولتی باز باشیxboxراضیت می کنه

• Like
Reactions: Reza0017
سلام و دورد دوستان
بنده تازه به فروم شما پیوستم,راجه به اکانت هکی سوال داشتم چون اصلا نمیدونم چیه و جطور میشه راهش انداخت؟
میشه خودم بتونم انجامش بدم یا باید حتما ببرم مفازه هایی که این کارو انجام میدن؟>ظاهرا هیج اموزشی نیست توی سایت ممنون میشم راهمایی کنید.

والا دوست عزیز اگه گیمر باشی و عاشق بازی ها باشی به خاطر انحصاری هاش هم که شد ارزش یک میلیون که هیچ 100 میلیون هم داره البته میدونم الان اوضاع اقتصادی خیلی جالب نیست

والا دوست عزیز اگه گیمر باشی و عاشق بازی ها باشی به خاطر انحصاری هاش هم که شد ارزش یک میلیون که هیچ 100 میلیون هم داره البته میدونم الان اوضاع اقتصادی خیلی جالب نیست
نفست از جای گرم بلند می شه دادا شوخی می کنم ناراحت نشی ولا من الان ps4دارم به سختی می تونم انحصاری بازی کنم جدیدا فقط تریلر نگاه می کنم بس قسط قسط وهزاران خرج دیگه با این گرونی تازه من شدیدا عاشق گیمم

آخرین ویرایش:
نفست از جای گرم بلند می شه دادا شوخی می کنم ناراحت نشی ولا من الان ps4دارم به سختی می تونم انحصاری بازی کنم جدیدا فقط تریلر نگاه می کنم بس قسط قسط وهزاران خرج دیگه با این گرونی تازخ من شدیدا عاشق گیمم
والا منم آخرین انحصاری که بازی کردم خدای جنگ بود که خدا رو شکر تونستم تو زمانش تجربه کنم دیگه اسپایدر و دث استرندینگ فعلاً نتونستم تهیه کنم

• Like
Reactions: deadkin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or