سلام عزیز...ی سوال داشتم پ بدی ممنونتم.سلام شما بهتره اکانت انیلان بخرین یا هم اگر از کسی اکانت افلاین بگیرین هماهنگ شین بعد دانلود دیتا اکانت هوم کنین کمی خواستین پیام بدین راهنمایی کنم
ایدی تلگرامم است @BIGBOSSalive
تاریخ کنسول شما هم سپتامبر 2014 رو همیشه نشون میده؟سلام دوستان میخوام به اطلاعتون برسونم که یکی از دوستام حدود 2 ماه قبلاز این کنسول اسهای یک ترا آماده که بیست بازی داره ومیگن نباید به اینترنت وصل بشی خرید وبه اینترنت وصل شد کنسول رو آپدیت کرد هیچکدوم از بازیها نه تنها قفل نشدن بلکه نزدیک 200 تا بازی هم تو قسمت اینستال بازیها براش فعال شده چند تاش رو با کنسول دانلود کرد و راحت اجرا شدن. فکر کنم از اون اکانتها داره که گزینه هوم روی 5 قفل شده فقط جای تعجب داره که کسانی که تو کنسول بازی میریزن میگن نباید به نت وصل بشی. از دوستان کسی این تجربه رو داره؟یا کسی جرات میکنه کنسولش رو به اینترنت وصل کنه و خودش برای خوش بازی دانلود کنه از قسمت آماده برای نصب؟ شاید باورتون نشه ولی دوستم الان به کلیه بازیهای داخل همون اکانت دسترسی داره جدیدا pes 2020 هم به لیست بازیها اضافه شده فقط باید زحمت دانلودشون رو بکشین.
وسوسه ام کردی وصل کنم به اینترنتسلام دوستان میخوام به اطلاعتون برسونم که یکی از دوستام حدود 2 ماه قبلاز این کنسول اسهای یک ترا آماده که بیست بازی داره ومیگن نباید به اینترنت وصل بشی خرید وبه اینترنت وصل شد کنسول رو آپدیت کرد هیچکدوم از بازیها نه تنها قفل نشدن بلکه نزدیک 200 تا بازی هم تو قسمت اینستال بازیها براش فعال شده چند تاش رو با کنسول دانلود کرد و راحت اجرا شدن. فکر کنم از اون اکانتها داره که گزینه هوم روی 5 قفل شده فقط جای تعجب داره که کسانی که تو کنسول بازی میریزن میگن نباید به نت وصل بشی. از دوستان کسی این تجربه رو داره؟یا کسی جرات میکنه کنسولش رو به اینترنت وصل کنه و خودش برای خوش بازی دانلود کنه از قسمت آماده برای نصب؟ شاید باورتون نشه ولی دوستم الان به کلیه بازیهای داخل همون اکانت دسترسی داره جدیدا pes 2020 هم به لیست بازیها اضافه شده فقط باید زحمت دانلودشون رو بکشین.
داداش وصل کردی خبرشو بده به ما بی زحمت ؟؟؟؟وسوسه ام کردی وصل کنم به اینترنت
سلاموسوسه ام کردی وصل کنم به اینترنت
سلام داداش خوبیبا سلام.من کنسول xbox one x دارم دادم بازی کپی ریختن توش با دو تا اکانت که هیچکدومشان موقع بالا اومدن کنسول sing نمیشن و بازی هارو اول که کنسول میاد بالا نشون نمیده و باید اول رو ایکن Homeبیایی و دکمه کوچیک که سه تا افقی توش داره رو بزنی و گزینه رفرش رو انتخاب کنی تا بازیها رو نشون بده.حالا سوال
1-راهی نداره وقتی کنسولتو روشن میکنی مستقیم رو اکانتی بره که بازی ها باهاش سینگ شدن و دیگه هر بار نخوای هر بار رو ایکن Home رفرش رو بزنی؟
2-اون اکانت دومی که ساخته برایه چیه؟میشه پاک کردیا کلا اکانت ها رو به دلخواه تغییر نام بدیم البته تو حالت افلاین؟View attachment 121208