yasgamer2254
عضو جدید
اره هفته پیش بود همه این اکانتا از بین رفتاقا درسته که مایکروسافت راه این بازی های اکانتی که میریختن رو کنسول رو بسته؟
اره هفته پیش بود همه این اکانتا از بین رفتاقا درسته که مایکروسافت راه این بازی های اکانتی که میریختن رو کنسول رو بسته؟
دیگه نمیشه واردشون شد یه اشتراک گیم پس بگیر خودتو راحت کنسلام
من وسوسه شدم و xbox one رو به اینترنت وصل کردم ولی برای ورود به اون اکانتاییی که رو دستگاه بود نیاز به رمز داره اما وقتی افلاینه میتونم واردشون شم در عجبم شما چطوری وارد شدین و دسترسی هم دارین
کسی هست بلد باشه چطوری باید واردشون شم ؟
خب بعد از ریست قاعدتا باید مراحلی که برای شروع کار با Xbox میادش رو اول بری. اون وقت ، زمانی که میگه یه اکانت برای خودت درست کن ، تو اونجا رو خالی میذاری ؟من میرفتم از یه گیم نت هکی میریختم تا اینکه یه روزی دلو زدم به دریا کل دستگاهو ریست کردم بعد از ریست رفتم دیدم 169 بازی دارم به علاوه xbox game pass و ea گلد هم اصلا نمیخواد رایگان رایگان فقط باید بازی هارو دانلود کنی
داداش اینکارو نکنید اون اکانتی که برات زدن صاحبی داره خارج از کشور که شاید تا صد سال رمزشو تغییر نده یا نامشو تغییر نده ولی خییلی هاشون هرچندوقت تغییر رمز و اینا رو میزنن که دیگه با اینکار کنسول بن شده و بی مصرف میشهسلام
من اینکارو کردم
اول اوکی بود کلی بازی هم اضافه شد که نصب کردم و یه هفته ای بازی کردم.
اما امروز یهویی دیگه هیچ کدوم از بازی ها باز نشد و تو قسمت read to install هم که قبلا حدود 80 تا بازی بود یهویی هیچ شد ...
دیگه نشد حتی ریست هم کردم کنسول رو اما دیگه بازی ها باز نمیشه...
بد شانسی این که توی شهر ما اصلا نصب بازی ایکس هم انجام نمیدن که بدوم دوباره پر از بازیش کنن...
اگه میخوای آنلاین بازی کنی باید بزاری بروز بشه دستگاهدوستان منم یه سالی از ریختن بازیام میگذره و میخوام ببرم بازیای جدید رو بریزم برام. دیدم که یه جاهایی نوشته شده که این سیستم هم جواب نمیده و دیگه کپی خور نمیشه، اما از جایی ک دستگاه رو خریدم پرسیدم گفت اکی هست و مشکلی نداره.
من انتظار چندانی ندارم راستش. همین که فوتبالا آپدیت شن کافیه برام و بعدش دیگه وصل نمیشم به نت.
حالا سوالم اینه که چطور پیش برم برای آنلاین شدن دستگاه؟ دستگاه رو وصل کردم به نت و DNS رو تغییر دادم، اما همون اول میگه یا آپدیت کن یا دوباره آفلاین شو.
آخرین نظری که ارسال شده توی همین تاپیک، طبق نوشته دوستمون تا اونجایی که من متوجه شدم مشکل پیش اومده واسش
فعلا دست نگه داشتم که نظر شما دوستان رو بپرسم و از تجربتون استفاده کنم.
پیشنهادتون چیه؟
ممنون از پاسخاگه میخوای آنلاین بازی کنی باید بزاری بروز بشه دستگاه
ولی بازی های قبلی همه قفل میشه
اگه میخوای آفلاین بازی کنی یه سر بزن به سایت گیـــم کلـــوپ
اگرم میخوای آنلاین بازی کنی که بحثش جداست