ravi
کاربر سایت
ممنون از پاسخ
اولی و آخری جفتش شد "اگه میخوای آنلاین بازی کنی"!
من میخوام اگه بشه بدون هزینه مجدد بازی های جدید رو دانلود کنم روی کنسول و آفلاین بازی کنم.
قبلا جاهای دیگه توضیح دادم ولی اینجا هم میگم کاملا متوجه اتفاقی که انجام میفته بشید
چیزی به اسم کپی خور xbox وجود نداره و کاری که مغازه ها انجام میدن رو توضیح میدم
هر اکانت قابلیت ۵ بار home شدن در سال رو دارن و اگه بخواید بازی رو آفلاین انجام بدین باید حتما اکانت که بازی روش هست داخل کنسول Home بشه
حالا یه سری اکانت وجود داره که قابلیت نامحدود Home شدن رو داره و این اکانت ها توی بازار به صورت خام یا با بازی فروخته میشه و مغازه دار ها میخرن این اکانت هارو
بعد روی کنسول شما home میکنن و بازی های داخل اکانت هم که قبلا دیتا دانلود شده رو از طریق هارد اکسترنال نصب میکنن
معمولا اگه مغازه دار تنبلی نکنه بعد نصب بازی ها کنسول رو آفلاین میکنه و از طریق سایت مایکروسافت دستگاه شمارو از حالت home درمیاره
در نتیجه وقتی شما آنلاین میشید دیگه بازی ها اجرا نمیشن
حالا اگه مغازه داری اکانت رو از home خارج نکنه ممکنه شما بعد از آنلاین شدن باز هم بتونید بازی کنید و حتی بازی های موجود توی اکانت رو دانلود هم بکنید
یه مشکل این اکانت ها همیشه اینه که مغازه ها دیتا بازی هارو بروز نمیکنن و همه بازی ها آپدیت های قدیمیشون روی کنسول نصب میشه
در نهایت شما در حالت عادی نمیتونید با کنسولی که بیرون دادید بازی ریختن آنلاین بشید یا بازی هارو آپدیت کنید و بهتره تا زمانی که تصمیم برای خرید گیم پس یا ریختن دوباره بازی نگرفتین کنسول رو آفلاین نگه دارید