پرسش و پاسخ Xbox One

سلام من میخاستم گیم پس اولتیمیت بگیرم که یک دلاره برای 3 ماه ولی مشکل اینه که نمیتونم من 2 دلار توی اکانتم پوله وقتی میخام peyment method رو انتخاب کنم همون 2 دلارو انتخاب میکنم ولی باز ازم حسابای دیگه میخاد اینجوری که microsoft account balance 2$ رو انتخاب میکنم و next رو میزنم و pick a peyment method میاد میشه راهنمایی کنید ؟

• Like
Reactions: deadkin
سلام. من تازه به جمعتون پیوستم تازه هم Xbox one s خریدم با 20 بازی کپی توش نو . با خرید اینترنتی. توی آنباکسینگ xbox one s دیده بودم استند توشه با گیم پس و لایو 14 روزه. ولی مال من توش نبود بجاش فاکتور فروشگاه بود :/ درشمیارن؟؟-_-
بعد من زده سرم میخوام برم انلاین و حذف کنم این کپیارو. قضیه این اکانتای شیرینگ دائمی چیه؟ بازی میره توی Ready to install واسه من و توی اکانت خودم که بسازم؟؟؟
شرمنده طولانی شد

سلام من میخاستم گیم پس اولتیمیت بگیرم که یک دلاره برای 3 ماه ولی مشکل اینه که نمیتونم من 2 دلار توی اکانتم پوله وقتی میخام peyment method رو انتخاب کنم همون 2 دلارو انتخاب میکنم ولی باز ازم حسابای دیگه میخاد اینجوری که microsoft account balance 2$ رو انتخاب میکنم و next رو میزنم و pick a peyment method میاد میشه راهنمایی کنید ؟
من هم هردفعه اینطوری میشه و دلیلش رو نمیدونم ولی اگه میتونی انگلیسی چت کنی با پشتیبانی آنلاین مایکروسافت چت کن خودشون برات میخرن اکانت رو.
تاحالا من 3 دفعه همین کار رو کردم، خدایی پشتیبانیشون عالیه هر مشکلی باشه سریع حل میکنن

داداش به تنگم اورده با ایرانسل همراه اول مخابراط باdnsبدون dnsاصلا نمی شه قبلا ایت طور نبود در حالی سرعت اینترنت خیلی بالاست فقط رو xbox این جوریه یه کمک می کنی رفیق شما دقیقا چه جوری دان می کنی dnsمی زنی رو اتوماتیک؟؟
منم تا پریشب سرعت دانلود شبانه 15 مگ بر ثانیه بود با نت همراه اول ولی دیشب و امروز از 1.5 مگ بالا نمیزنه، اعصابم بهم ریخته. ولی با خود گوشی سرعت دانلود همون 16 مگه،

منم تا پریشب سرعت دانلود شبانه 15 مگ بر ثانیه بود با نت همراه اول ولی دیشب و امروز از 1.5 مگ بالا نمیزنه، اعصابم بهم ریخته. ولی با خود گوشی سرعت دانلود همون 16 مگه،
من گیم پسم ۳ روز دیگه تمامه اینترنت قطع بود وقتی وصل شد نتونستم بگیرم پولم دور ریخته شد هیچ کارم نکردم شانس من

اقا منم این مشکلو دارم راهی نیست بزور به 2 میرسه
من قبلا حدود یک ماه پیش هرشب راحت70 گیگ دانلود میکردم الان 30 گیگ بشه یالا داره

• Like
Reactions: Reza0017
مشکل از سرورها فک کنم باشه اینترنت ایران با ماکرو نمی سازه دوستان کسی راه حلی بلده بلاخره باید یه روشی باشه

• Like
Reactions: blak
داداش به تنگم اورده با ایرانسل همراه اول مخابراط باdnsبدون dnsاصلا نمی شه قبلا ایت طور نبود در حالی سرعت اینترنت خیلی بالاست فقط رو xbox این جوریه یه کمک می کنی رفیق شما دقیقا چه جوری دان می کنی dnsمی زنی رو اتوماتیک؟؟
رفیق من با همراه دانلود میکنم معمولاً dns 185.55.225.25 رو میزارم اگه ببینم هی قطع و وصل میشه اتوماتیک میزنم متأسفانه گویا محدود کردن سرعت دانلود رو چون چند ثانیه اول 30 مگ و 40 مگ دان میکنه بعد یک دفعه رو 4 مگ و 1.5 مگ ثابت میشه عجیب نیست!؟ تابلو محدودش کردن بعد قطع و وصل اینترنت بین المللی اینطوری شده

• Like
Reactions: blak and deadkin
جریان این اکانت هوم بی نهایت چیه؟ الان از کجا بفهمیم اکانتی که روی دستگاه ما هست اینطوریه؟
بعد این اکانت ها و بازی های افلاینی که میزنن با قیمت مناسب، آیا از اول نسل هم همچین روشی بوده یا با اپدیت اضافه شده؟ در کل منظورم اینه ممکنه مایکروسافت جلوشو بگیره؟
رفیق طبق گفته دوستان جلوش گرفته شده الان فقط اونایی که از قبل اکتیو کردن فعالن

تو هم از پریشب اینطور شد؟
من همین الان دارم pes 2020 رو میگیرم سرعت 1.8 مگ، خوابمون برد دیگه، بعد یه سوال چرا من دانلود میزارم شب بیدار میشم میبینم دستگاه خاموش شده؟

رفیق من با همراه دانلود میکنم معمولاً dns 185.55.225.25 رو میزارم اگه ببینم هی قطع و وصل میشه اتوماتیک میزنم متأسفانه گویا محدود کردن سرعت دانلود رو چون چند ثانیه اول 30 مگ و 40 مگ دان میکنه بعد یک دفعه رو 4 مگ و 1.5 مگ ثابت میشه عجیب نیست!؟ تابلو محدودش کردن بعد قطع و وصل اینترنت بین المللی اینطوری شده
اگه محدود شده باشه سرور ایکس باکسه چون با گوشی از سایتای دیگه دان میکنم سرعت عادیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or