منظورتو نمیفهمم این جایزس که گرفتم یا چی؟آره قیمتشون چند ده میلیونی میشه با این قیمت دلار این اکانت هوم بی نهایت که دارین
منظورتو نمیفهمم این جایزس که گرفتم یا چی؟آره قیمتشون چند ده میلیونی میشه با این قیمت دلار این اکانت هوم بی نهایت که دارین
من هم هردفعه اینطوری میشه و دلیلش رو نمیدونم ولی اگه میتونی انگلیسی چت کنی با پشتیبانی آنلاین مایکروسافت چت کن خودشون برات میخرن اکانت رو.سلام من میخاستم گیم پس اولتیمیت بگیرم که یک دلاره برای 3 ماه ولی مشکل اینه که نمیتونم من 2 دلار توی اکانتم پوله وقتی میخام peyment method رو انتخاب کنم همون 2 دلارو انتخاب میکنم ولی باز ازم حسابای دیگه میخاد اینجوری که microsoft account balance 2$ رو انتخاب میکنم و next رو میزنم و pick a peyment method میاد میشه راهنمایی کنید ؟
منم تا پریشب سرعت دانلود شبانه 15 مگ بر ثانیه بود با نت همراه اول ولی دیشب و امروز از 1.5 مگ بالا نمیزنه، اعصابم بهم ریخته. ولی با خود گوشی سرعت دانلود همون 16 مگه،داداش به تنگم اورده با ایرانسل همراه اول مخابراط باdnsبدون dnsاصلا نمی شه قبلا ایت طور نبود در حالی سرعت اینترنت خیلی بالاست فقط رو xbox این جوریه یه کمک می کنی رفیق شما دقیقا چه جوری دان می کنی dnsمی زنی رو اتوماتیک؟؟
من گیم پسم ۳ روز دیگه تمامه اینترنت قطع بود وقتی وصل شد نتونستم بگیرم پولم دور ریخته شد هیچ کارم نکردم شانس منمنم تا پریشب سرعت دانلود شبانه 15 مگ بر ثانیه بود با نت همراه اول ولی دیشب و امروز از 1.5 مگ بالا نمیزنه، اعصابم بهم ریخته. ولی با خود گوشی سرعت دانلود همون 16 مگه،
مال منم اینطوریه. فکر نکنم مشکلی داشته باشهسلام یک xbox one s خریدم 20 بازی آفلاین داره
تاریخش روی 2014 است تنظیمشم میکنم بازم برمیگرده 2014 عادیه ؟
اقا منم این مشکلو دارم راهی نیست بزور به 2 میرسهمنم تا پریشب سرعت دانلود شبانه 15 مگ بر ثانیه بود با نت همراه اول ولی دیشب و امروز از 1.5 مگ بالا نمیزنه، اعصابم بهم ریخته. ولی با خود گوشی سرعت دانلود همون 16 مگه،
مشکل از سرورها فک کنم باشه اینترنت ایران با ماکرو نمی سازه دوستان کسی راه حلی بلده بلاخره باید یه روشی باشهاقا منم این مشکلو دارم راهی نیست بزور به 2 میرسه
من قبلا حدود یک ماه پیش هرشب راحت70 گیگ دانلود میکردم الان 30 گیگ بشه یالا داره
فکر نکنم چون همین مشکلو توps4 دارممشکل از سرورها فک کنم باشه اینترنت ایران با ماکرو نمی سازه دوستان کسی راه حلی بلده بلاخره باید یه روشی باشه
رفیق من با همراه دانلود میکنم معمولاً dns 185.55.225.25 رو میزارم اگه ببینم هی قطع و وصل میشه اتوماتیک میزنم متأسفانه گویا محدود کردن سرعت دانلود رو چون چند ثانیه اول 30 مگ و 40 مگ دان میکنه بعد یک دفعه رو 4 مگ و 1.5 مگ ثابت میشه عجیب نیست!؟ تابلو محدودش کردن بعد قطع و وصل اینترنت بین المللی اینطوری شدهداداش به تنگم اورده با ایرانسل همراه اول مخابراط باdnsبدون dnsاصلا نمی شه قبلا ایت طور نبود در حالی سرعت اینترنت خیلی بالاست فقط رو xbox این جوریه یه کمک می کنی رفیق شما دقیقا چه جوری دان می کنی dnsمی زنی رو اتوماتیک؟؟
رفیق طبق گفته دوستان جلوش گرفته شده الان فقط اونایی که از قبل اکتیو کردن فعالنجریان این اکانت هوم بی نهایت چیه؟ الان از کجا بفهمیم اکانتی که روی دستگاه ما هست اینطوریه؟
بعد این اکانت ها و بازی های افلاینی که میزنن با قیمت مناسب، آیا از اول نسل هم همچین روشی بوده یا با اپدیت اضافه شده؟ در کل منظورم اینه ممکنه مایکروسافت جلوشو بگیره؟
تو هم از پریشب اینطور شد؟اقا منم این مشکلو دارم راهی نیست بزور به 2 میرسه
من قبلا حدود یک ماه پیش هرشب راحت70 گیگ دانلود میکردم الان 30 گیگ بشه یالا داره
اگه محدود شده باشه سرور ایکس باکسه چون با گوشی از سایتای دیگه دان میکنم سرعت عادیهرفیق من با همراه دانلود میکنم معمولاً dns 185.55.225.25 رو میزارم اگه ببینم هی قطع و وصل میشه اتوماتیک میزنم متأسفانه گویا محدود کردن سرعت دانلود رو چون چند ثانیه اول 30 مگ و 40 مگ دان میکنه بعد یک دفعه رو 4 مگ و 1.5 مگ ثابت میشه عجیب نیست!؟ تابلو محدودش کردن بعد قطع و وصل اینترنت بین المللی اینطوری شده