کسی مجبورت نکرده بخونی جواب بدیسوال بیمه ماشین تو جی تی ای رو تو تاپیک ایکس باکس میپرسی؟ بعد از پچ هات کافی از جی تی ای خوشم نمیومد دیگه
کسی مجبورت نکرده بخونی جواب بدیسوال بیمه ماشین تو جی تی ای رو تو تاپیک ایکس باکس میپرسی؟ بعد از پچ هات کافی از جی تی ای خوشم نمیومد دیگه
این دفعه رفتی نونوایی گفتی 1 نفر بیاد سیبیل فابریک منو با تیغ بزنه کسی چیزی بهت گفت شما خودت رو ناراحت نکن همونجا وایسا تا 1 نفر بیاد کارت رو راه بندازهکسی مجبورت نکرده بخونی جواب بدی
میتونید استفاده کنید من خودم دارم استفاده می کنمسلام. دوستان من یه هارد اکسترنال زدم به xbox one s و فرمتش کردم واسه Game and Apps. دیدم نمیشه استفاده کنم چون کپیخوره کنسولم. حالا میزنم به لپ تاپ شناسایی نمیشه توی لیست درایورهای My computer نمیاد. ولی توی task پایین دسکتاپ میاد که Eject کنم. چیکارش کنم برگرده؟؟؟
شکر داداش حل شد. کلیک راست کردم روی my cmputer و بعد گزینه manage اونجا رفتم به storge دیدم همه درایوام فعالن بجز هارد اکسترنال. روش کلیک کردم و new simple و فرمت درست شد. الان هاردم 600رفیق به xbox وصلش کن برو تو قسمت storage ببین اونجا میاد اگه آره میتونی بازیات رو انتقال بدی یا محل دانلود رو از اینترنال به اکسترنال تغییر بدی اگرم بخوای رو pc استفاده کنی یا باید از برنامه استفاده کنی یا اینکه بیخیالش بشی و فرمتش کنی دوباره
بزار گیم پست تموم شه بعد بفروش. اگه بجز اکانت خودت هیچ اکانتی نیست روی کنسولت احتمالا بازیا مال توعه دیگه. چند بار از طریق کنسول تغییر بده رمز جیمیلتو.سلام
ببخشید این موضوع رو دوباره تکرار میکنم
کنسول با 20 تا بازی آفلاین داشتم ریست کردم و گیم پس التیمیت 3 ماهه گرفتم که آنلاین بازی کنم
الان متوجه شدم 214 تا بازی آماده نصب دارم که جزو بازی های گیم پس نیستن، مثل شماره های مختلف اساسین کرید، کشتی کج ها، مورتال کمبت 11 و ایکس، فیفا و پیس از 18 تا 2020، بت من ها، red dead redemption 2, چند شماره کال آف جدید،
و کلی بازی های دیگه که نفهمیدم از کجا اومدن و کسی هم ندونست.
چند تا شون رو هم تاحالا دان کردم و آنلاین بازی کردم،
حالا میخام بدونم آیا این بازی ها مال خودمه؟ یا به گیم پس مربوطه و مدت داره؟
آخه میخام اکانت رو همراه دستگاه بفروشم گفتم خدا رو خوش نمیاد بعدا مشکلی واسش پیش بیاد
بعد این که به نظرتون اکانت چقدر میرزه؟
ممنون
سلام دوست عزیز مبارکت باشه کنسول،هنگام خاموش کردن کنسول توی setting دو تا گزینه هست : stand on و energy saving.اگه روی اولی باشه لوگو نمیاد اگه روی دومی باشه لوگو میاد چون کنسول تو این حالت بطور کامل خاموش میشه و روشن که کنی از اول کنسول بالا میاد همراه با لوگوXbox series x هم اومد و هنوز درباره xbox one سوال دارم
اقا من کنسولمو نو خریدم با بازی کپی توی هارد از فروشگاه یگانه بصورت اینترنتی.
حالا این لوگو ایکس باکس نمیاد واسه من. مشکلی داره کنسول من؟؟ اگه مشکله دلیلش چیه؟؟؟ لطفا بگید ذهنم بدجور درگیرشه
اوه اوه عجب اکانتیه، رفیق قبلاً هم بهت گفتم به اصطلاح یه سوپر اکانت با هوم بی نهایت روی دستگاهت تنظیم شده با توجه به اینکه آنلاين شدی و مشکلی پیش نیومده یعنی این که خیالت راحت، قیمت این اکانت ها چند میلیون هم بیشتره شما میتونی این دستگاه رو بین 700 تا 1 تومن بالاتر از قیمت مد نظرت بفروشی و به مشتری بگی که کنسول شامل بالای 200 بازی آماده نصب و قابلیت آنلاین بازی کردن هم داره ،موفق باشیدسلام
ببخشید این موضوع رو دوباره تکرار میکنم
کنسول با 20 تا بازی آفلاین داشتم ریست کردم و گیم پس التیمیت 3 ماهه گرفتم که آنلاین بازی کنم
الان متوجه شدم 214 تا بازی آماده نصب دارم که جزو بازی های گیم پس نیستن، مثل شماره های مختلف اساسین کرید، کشتی کج ها، مورتال کمبت 11 و ایکس، فیفا و پیس از 18 تا 2020، بت من ها، red dead redemption 2, چند شماره کال آف جدید،
و کلی بازی های دیگه که نفهمیدم از کجا اومدن و کسی هم ندونست.
چند تا شون رو هم تاحالا دان کردم و آنلاین بازی کردم،
حالا میخام بدونم آیا این بازی ها مال خودمه؟ یا به گیم پس مربوطه و مدت داره؟
آخه میخام اکانت رو همراه دستگاه بفروشم گفتم خدا رو خوش نمیاد بعدا مشکلی واسش پیش بیاد
بعد این که به نظرتون اکانت چقدر میرزه؟
ممنون