پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام. من می خوام PS3 به یه مانیتور که فقط ورودی vga داره وصل کنم. کابلش رو دیدم تو هم بازی سنتر بچه ها گرفته بودن. ولی 3-4 روزه چند جا رو گشتم ولی گیرم نیومده( ولیعصر و توپخونه). یه hdmi to dvi رو وصل کردم به dvi to vga که جواب نداد. چند تا کابل hdmi to vga هم تست کردم نشد. کسی اگه جایی رو میشناسه که داشته باشه لطفا آدرس دقیقش رو برام پی ام کنه.
ممنون

سلام. من می خوام PS3 به یه مانیتور که فقط ورودی vga داره وصل کنم. کابلش رو دیدم تو هم بازی سنتر بچه ها گرفته بودن. ولی 3-4 روزه چند جا رو گشتم ولی گیرم نیومده( ولیعصر و توپخونه). یه hdmi to dvi رو وصل کردم به dvi to vga که جواب نداد. چند تا کابل hdmi to vga هم تست کردم نشد. کسی اگه جایی رو میشناسه که داشته باشه لطفا آدرس دقیقش رو برام پی ام کنه.
ممنون

شا باید ببینی که آیا مانیتور شما hdcp support داره یا خیر. اگه نداشته باشه بعید می بینم امکانش باشه که بتونی وصل کنی دستگاهت رو به ما نیتور.

قبلا اکس باکس وصل کردم بهش. ربطی نداره؟!
ویرایش:گفتم مانیتور منظورم ال سی دی بود. رزولوشنش هم 1440 در 900 هستش

آخرین ویرایش:
قبلا اکس باکس وصل کردم بهش. ربطی نداره؟!

فکر می کنم فرق بکنه چون اون کابل ایکس باکس Component to VGA هستش ولی این کابل که شما داری Hdmi to Dvi هستش و اونجوری که شما میگی وصل کردی میشه hdmi to dvi to vga!
شما باید بگردی ببینی کابل Component to VGA برای PS3 وجود اره یا خیر. ولی Hdmi to VGA بعید می بینم وجود داشته باشه.

یه سوال دیگه. کابل Component AV رو از کجا تهیه کنم؟

شرمنده. در مورد اطلاع زیادی ندارم ولی بد نیست پایتخت و یا توپخونه یه سوال بکنی. بعید نیست اونا داشته باشن.

ببخشید من کل فروم رو گشتم
جایی نبود که راجع به کپی بازی روی هارد داخلی پلی استیشن باشه
خودم میتونم بازی رو از بیرون بخرم بریزم ؟ یا حتما باید ببرمش فروشگاه؟
ببخشید اگه اشتباه اینجا پست میزارم

سلام
من Xbox و PS3 رو با کابل DVI به مانیتورم وصل میکنم و هر دفعه باید این فیش لز پشت کنسولا جابجا کنم.
ولی بعضی وقتا که به PS3 وصل میکنم دیگه تصویر نمیاد، هر کاری که مینک مانیتور چیزی نشون نمیده و برمیگرده رو کانال VGA (همون کابلی که به PC وصله) و باید ببرمش اونور با HDMI وصل کنم به تلویزیون ویه عالمه انگولکش کنم تا درست شه! این دلیلش چیه؟!
کابل فکر کنم سالمه چون Xbox هیچ مشکلی نداره!

دوستان PS3 فیلم های 3D بلوری رو پخش می کنه ، می خواستم بدونم فیلم های 3D که با فلش یا هارد بهش وصل بشه هم به صورت 3D پخش می کنه ؟
همونطور که می دونید تلویزیون های سونی سه بعدی سیگنال های 3D رو دیتکت می کنن ، می خواستم بدونم آیا در مورد فیلم های سه بعدی که توسط ps3 پخش می شه این اتفاق می افته یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه با کنترل تلویزیون سونی می شه به منوها و ... PS3 دسترسی داشت که به عنوان مثال برای پخش کردن یک فیلم نیازی به استفاده از دسته برای ورود به منوها نباشه؟

خیلی ممنون بابت راهنمایی

یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه با کنترل تلویزیون سونی می شه به منوها و ... PS3 دسترسی داشت که به عنوان مثال برای پخش کردن یک فیلم نیازی به استفاده از دسته برای ورود به منوها نباشه؟

خیلی ممنون بابت راهنمایی

بله ميشه....حتي با تلوزيون هاي سامسونگ كه anynet دارن هم سازگاره...و تو كل منو ها ميتوني ازش استفاده كني..

سلام
من دیروز رفتم یه ps3 اسلیم 160 گرفتم
از مغازه ای که میخواستم بگیرم pal نداشت یکی دوتا داشت که آپدیتش 3.60 بود و من مجبور شدم ntfs رجیون 3 بگیرم
همین که داشتم میامدم خونه دوتا از رفیقام رو دیدم که هردوتا دستگاهشون pal هستش و کلی تو ps3 ادعاشون میشه
بعد بهم گفتند چرا ntfs گرفتی pal از همه نظر از اون بهتره مثلا بازیهای کپی بیشتری اجرا میکنه وکلی ایراد دیگه گرفتند و کلی خورد تو ذوقم الان هم یه جوری شدم
میخواستم ببینم واقعا اینطوری هستش یعنی pal بازی های کپی بیشتری رو اجرا میکنه؟از نظر سخت افزاری هم فرق دارند؟
خیلی ممنون

سلام
از مغازه ای که میخواستم بگیرم pal نداشت یکی دوتا داشت که آپدیتش 3.60 بود و من مجبور شدم ntfs رجیون 3 بگیرم
همین که داشتم میامدم خونه دوتا از رفیقام رو دیدم که هردوتا دستگاهشون pal هستش و کلی تو ps3 ادعاشون میشه
بعد بهم گفتند چرا ntfs گرفتی pal از همه نظر از اون بهتره مثلا بازیهای کپی بیشتری اجرا میکنه وکلی ایراد دیگه گرفتند و کلی خورد تو ذوقم الان هم یه جوری شدم
میخواستم ببینم واقعا اینطوری هستش یعنی pal بازی های کپی بیشتری رو اجرا میکنه؟از نظر سخت افزاری هم فرق دارند؟
خیلی ممنون
اولا سلام..:d.دوما دوستات غلط کردن:d..بازی *کپی هیچ ربطی به ریجن دستگاه نداره...........الکی به این حرف رفیقهای ارازل و اوباشت فکر نکن..از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با هم ندارند تمام ps3 ها...خود منم ریجن 3 دارم..

سلام
خیلی ممنون

نه اون دوستاتون اشتباه میکنند بنده هم خودم همون ریجن شما را دارم
فقط تنها فرقی که میکنه برای فیلم بلوری اصل نگاه کردنه که باید هم ریجنش باشه تا اجرا کنه همین مگر نه برای اجرای بازی ها اصلا ربطی نداره

• Like
Reactions: baris manco
سلام
خیلی ممنون
هيچ فرقي ندارند دوست عزيز...فقط براي ديدن فيلم بلوري ممكنه فيلم j پيدا نكني..حالا ببين اهل فيلم بلوري هستي..؟90% نيستيم;)..
به دوستاتم ياد بده اينجوري نزنن تو ذوق كسي...هر ايرادي گرفتن بگو باشه برا شما بهتر بذار خوشحال باشن..

سلام.من یه پی اس 3 فت 40 گیگ دارم.میخواستم بدونم چجوری میشه بازی های پی اس 2 را روش اجرا کرد.
اگه راهی هست لطفا کاملا توضیح بدید که سختافزاری هست یا نرمافزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or