پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام .
خسته نباشید .
من یه مشکل خیلی حاد با PS3م دارم .. تو رو قرآن کمکم کنید .
من slim250GB دارم.. وقتی که کانکشنش به اینترنت برقراره (در حالتی که PS3 تنظیم روی PPPOE هست ؛ چونکه میخوام "nat-type 1" بگیرم و همچنین اصلا نمیخوام مودم رو PPPoE کنم ) ،، turn off نمیشه کرد . یعنی وقتی از طریق گزینه های منوش "turn off console" میزنم ، تصویر محیط XBM میره ولی چراغ پاورش روشن و خاموش میشه ، فن ها کار میکنند و هیـــــــــچ اتفاقی بیشتر از این نمیافته تا اینکه خودم ۱۰-۲۰ ثانیه دکمه ی پاور کنسول رو نگه دارم و بتونم خاموشش کنم .
در مواردی هم که میخوام توی تنظیمات network کار خاصی کنم که منجر به یک لحظه disconnect شدن اینترنتش بشه،، سیستم XBM هنگ میکنه (مثل یه درجه کمتر از فریز) .
در ضمن ، قبل از آپدیت به ۳.۷۰ هم همینجوری بود ، ولی آپدیت هم (که با خود کنسول هم انجامش دادم) این مشکل رو حل نکرد .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن ..... و یا یکی که تافل یا آیلز داره و میتونه این متن رو به انگلیسی برای sony-PlayStation بفرسته .
تو رو قرآن کمکم کنید .
کنسولم اینجوری خیلی داره اذیت میشه .
20.gif

سلام دوستان اگه بخوام هارد داخلی ps3م رو عوض کنم چجوری باید سیو ها و تروفی هام رو کپی کنم؟
برای save که باید از طریق خود کنسول از هارد یه backup بگیرید ......
برای تروفی هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم باید از psn استفاده کنید ...

دوستان سلام

من يه فت 40 گيگ سياه مدل CEHH04 دارم(pal).از اولش دست خودم بود.هاردشو 500 گيگ كردم.همه چيش هم اوكي ه.KMEAW هم روش نصبه.

ميخوام ببينم آخرش چن ميتونم بفروشمش.

چاكره همه بكس با مرام.

ممنون ميشم سريع جواب بديد.

(شرمنده 2 جا پرسيدم.اگه جواب داديد يكيشو پاك ميكنم)

لطفا كمك كنييييييييييييييييييييييييييييييييييييد

سلام
من میخوام کنسول بخرم توی این هفته همش بین ps و 360 گیر کرده بودم :d
تا مهر ارزونتر میشه کنسول؟
چرا فروشنده ها انقدر اصرار دارن پی اس بفروشن واسه اونا که فرقی نداره
احتمالش هست پی اس دیگه کپی خور نشه ؟
بخرم توی این چند روز همین پی اس رو با خیال راحت؟ 8-|

سلام
من میخوام کنسول بخرم توی این هفته همش بین ps و 360 گیر کرده بودم :d
تا مهر ارزونتر میشه کنسول؟
چرا فروشنده ها انقدر اصرار دارن پی اس بفروشن واسه اونا که فرقی نداره
احتمالش هست پی اس دیگه کپی خور نشه ؟
بخرم توی این چند روز همین پی اس رو با خیال راحت؟ 8-|
در مورد کپی خوش بین نباشید زیاد چون چند تا اپدیت اومده که فعلا هک نشده و وقتی این ها هک نشه شما بازی های جدید رو نمیتونی بازی کنی .
شما اگر orig میخواید استفاده کنید PS3 بگیرید در غیر اینصورت X360 .
اون فروشنده ها هم دنبال سود جویی خودشونن .

سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ خیلی ممنون

سلام دوستان اگه بخوام هارد داخلی ps3م رو عوض کنم چجوری باید سیو ها و تروفی هام رو کپی کنم؟

تروفی هات هر دفعه که به PSN وصل میشی, اگه بری تو بخشی که تروفی ها هستن خودشون Sync میشن. قبل از اینکه هارد رو عوض کنی یکبار باید به PSN وصل بشی و تروفی ها رو Sync کنی. وقتی که هارد رو به سلامتی عوض کردی دوباره با همون ایمیل و پسوورد قبلی به PSN وصل میشی و تروفی ها خودشون دانلود میشن دوباره. در مورد Save زیاد مطمئن نیستم ولی یکسری از اون ها رو میشه با یو اس بی ذخیره کرد. یکسری هم نمیشه چون بعضی از سیو ها کپی پرو تکشن دارن مثل Dragon Age: Origins یا Demons Souls.

سلام بچه ها امکان این هست که ps3 رو به lcd کامپیتر زد که hdmi نیست؟
اگه میشه راهش چجوریه؟

بله میشه. باید از یک کابل HDMI to DVI استفاده کنی و دز ضمن ال سی دی هم باید HDCP Support داشته باشه. صدا رو هم اونوقت باید جدا از طریق کابل سفید و قرمز Component بگیری.

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ خیلی ممنون

ممنون دوست عزیز...درباره صداش یکم بیشتر توضیح میدی که چجوریه و کجا باید بزنممن کارت صدام اکسترناله

به کارت اکسترنال کاری نداره. شما یک سر سیم رو میزنی به قرمز و سفید و ان سر دیگرو می زنی به سپیکر. من چند تا عکس گرفتم از کابل مورد نیاز. اون یه تیکه فلزی رو هم که انتهای کابل میبینی یک ماده به ماده هستش که خودم زدم بهش چون خروجی سپیکر من ماده بود. اگه باز هم سوال داشتی ما در خدمتیم.

بدش میری تو Sound Settings از اونجا Audio Output Settings و بعدش گزینه Audio Input Connector رو انتخاب می کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or