shamlou
کاربر سایت
سلام .
خسته نباشید .
من یه مشکل خیلی حاد با PS3م دارم .. تو رو قرآن کمکم کنید .
من slim250GB دارم.. وقتی که کانکشنش به اینترنت برقراره (در حالتی که PS3 تنظیم روی PPPOE هست ؛ چونکه میخوام "nat-type 1" بگیرم و همچنین اصلا نمیخوام مودم رو PPPoE کنم ) ،، turn off نمیشه کرد . یعنی وقتی از طریق گزینه های منوش "turn off console" میزنم ، تصویر محیط XBM میره ولی چراغ پاورش روشن و خاموش میشه ، فن ها کار میکنند و هیـــــــــچ اتفاقی بیشتر از این نمیافته تا اینکه خودم ۱۰-۲۰ ثانیه دکمه ی پاور کنسول رو نگه دارم و بتونم خاموشش کنم .
در مواردی هم که میخوام توی تنظیمات network کار خاصی کنم که منجر به یک لحظه disconnect شدن اینترنتش بشه،، سیستم XBM هنگ میکنه (مثل یه درجه کمتر از فریز) .
در ضمن ، قبل از آپدیت به ۳.۷۰ هم همینجوری بود ، ولی آپدیت هم (که با خود کنسول هم انجامش دادم) این مشکل رو حل نکرد .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن ..... و یا یکی که تافل یا آیلز داره و میتونه این متن رو به انگلیسی برای sony-PlayStation بفرسته .
تو رو قرآن کمکم کنید . کنسولم اینجوری خیلی داره اذیت میشه .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن ..... و یا یکی که تافل یا آیلز داره و میتونه این متن رو به انگلیسی برای sony-PlayStation بفرسته .
تو رو قرآن کمکم کنید . کنسولم اینجوری خیلی داره اذیت میشه .