پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.من یه پی اس 3 فت 40 گیگ دارم.میخواستم بدونم چجوری میشه بازی های پی اس 2 را روش اجرا کرد.اگه راهی هست لطفا کاملا توضیح بدید که سختافزاری هست یا نرمافزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو اسلیم بازی اصل ps2 گذاشتم نخوند نمیدونم.والا میخونه یا نه..دفترچشو یه نیگاه بکن

سلام.من یه پی اس 3 فت 40 گیگ دارم.میخواستم بدونم چجوری میشه بازی های پی اس 2 را روش اجرا کرد.
اگه راهی هست لطفا کاملا توضیح بدید که سختافزاری هست یا نرمافزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل های 60GB و 20GB هایی که اول به بازار اومده بودن و 4 تا پورت usb داشتن Chip شبیه ساز PS2 روشون بود و بازی های PS2 رو اجرا میکرد البته نه بازی کپی !

سلام دوستان
یکی از دوستان چند وقت پیش ps3 یش رو داد به ما قرض که بازی کنیم
وقتی اوردم خونه به مانیتورم زدم صفحه سیاه میشد هیچی نمیومد
مانیتورم هم sumsung 1731bf 17 اینچه میشه کاریش کرد که رو مانیتورم بتونم اجراش کنم
ممنون

سلام دوستان
یکی از دوستان چند وقت پیش ps3 یش رو داد به ما قرض که بازی کنیم
وقتی اوردم خونه به مانیتورم زدم صفحه سیاه میشد هیچی نمیومد
مانیتورم هم sumsung 1731bf 17 اینچه میشه کاریش کرد که رو مانیتورم بتونم اجراش کنم
ممنون
وقتی کنسول رو با دکمه پاور روشن کن دستت رو همینطوری بزار رو دکمه پاور برندار تا 2 تا بوق پشت سر هم بزنه بعد تصویر میده !

• Like
Reactions: aliatlas
سلام
من یه ps3 فت 40 گیگ دارم
که توی اردیبهشت ماه خریدمش
الام کیخوام بفروشمش اما نمیدونم با چه قیمتی
لطف راهنمایی کنید و بگید به چه قیمتی بفروشمش

امروز دستگاه روشن کردم دیدم آنالوگ کار نمیکنه. دسته خودش جهتش میره به راست گیر میکنه و هی میخوای چپ ببری که بازیو اجرا کنی باز میاد راست صفحه چ. چیکار کنم دوستان؟​

Salam dostan ps3 man fat 40 gb hast vagti mp4 film mizanam ro externalam to ps3 gesmate videoha nist chi karesh bayad bekonam chetor bayad mp4 ba ps3 bebinam??
Aks ha ham injorie ha asan minevise there is no file
قبل این که بری تو قسمت فیلم یا عکس رو اون شکل usb که زده اونجا یه مثلث بزن...بد displlay allرو بزن .............فینگیلیشم نتایپ

وقتی وارد قسمت عکس یا ویدئو میشم می خواد وارد اینترنت بشه و یه چیزی دانلود کنه. نمیشه بدون اینترنت اون قسمت ها رو فعال کنم؟ عکس هام رو کجا بریزم تا از XBM بتونم ببینمشون؟ من دارم از یه ال سی دی 1280*1024 تصویر می گیرم. ولی ارتفاع تصویر کش اومده. تو تنظیمات مانیتور نتونستم چیزی پیدا کنم. نمیشه این مشکل رو حل کرد؟ (بالا و پایین تصویر نوار مشکی بیاد). تروفی ها رو چطوری باید پاک کرد؟

قبل این که بری تو قسمت فیلم یا عکس رو اون شکل usb که زده اونجا یه مثلث بزن...بد displlay allرو بزن .............فینگیلیشم نتایپ
اقا دستت درد نکنه در ضمن میشه MKV هم پخش کرد اونطوری که گفتی رفتمmp4پخش کرد ولی واسه mkv مینویسه there is no file

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or