غیر از این هیچ فرق دیگه ای نمیکنه ؟برای بازی کردن هیچ فرقی نمی کنه تنها برای اجرای فیلم بلوری باید از بلورهای ریجن NTSC/J استفاده کنی.
غیر از این هیچ فرق دیگه ای نمیکنه ؟برای بازی کردن هیچ فرقی نمی کنه تنها برای اجرای فیلم بلوری باید از بلورهای ریجن NTSC/J استفاده کنی.
ببین متاسفانه بعضی از فایل ها را بخش میکنه اینها را بخش میکنه که من براتون گذاشتماقا دستت درد نکنه در ضمن میشه MKV هم پخش کرد اونطوری که گفتی رفتمmp4پخش کرد ولی واسه mkv مینویسه there is no file
غیر از این هیچ فرق دیگه ای نمیکنه ؟
دستگاهت کپی خور باشه میتونی نیگاه کنی mkv. وهر فرکته دیگه ای حتی flv .......اقا دستت درد نکنه در ضمن میشه MKV هم پخش کرد اونطوری که گفتی رفتمmp4پخش کرد ولی واسه mkv مینویسه there is no file
به نظر من خودت میدونی...اگه گــــــرافیک میخای فقط باید بری سراغ بازی های انحصاری ps3........یه عده از بازی های انحصاریش FULL-HD 1080P هستن....ولی.من ندیدم 360....گرافیک 720 به بالا داشته باشه..شهریور رد شد بخر..تا تبو تابش بخوابه البته باید مواظب باشی با همون قیمت تابستون ندازن..ایرانه دیگه:dسلام دوستان من حدود 6 ماهی ps3 120 gb داشتم و فروختمش حالا دلم میخواد دوباره کنسول بازی بگیرم اما بین xbox slim 250 و ps3 320 گیر کردم و واقعا موندم که از لحاظ کیفیت بازی ها و گرافیکی کدومیک بهتره/ فن هیچ کدوم از کنسول ها هم نیستم/ طرفدار کیفیتم وچیزی که به قیمتش بیارزه/
گرافیک خیلی برام مهمه خواهش میکنم طوری جواب بدید که یه انتخاب خوب بکنم/
در هر صورت به نظر شما الان خرید کنم خوبه یا بزارم اول ابان ماه؟
سلام دوستان من حدود 6 ماهی ps3 120 gb داشتم و فروختمش حالا دلم میخواد دوباره کنسول بازی بگیرم اما بین xbox slim 250 و ps3 320 گیر کردم و واقعا موندم که از لحاظ کیفیت بازی ها و گرافیکی کدومیک بهتره/ فن هیچ کدوم از کنسول ها هم نیستم/ طرفدار کیفیتم وچیزی که به قیمتش بیارزه/
بستگی داره آفلاین بازی یا آنلاینسلام دوستان من حدود 6 ماهی ps3 120 gb داشتم و فروختمش حالا دلم میخواد دوباره کنسول بازی بگیرم اما بین xbox slim 250 و ps3 320 گیر کردم و واقعا موندم که از لحاظ کیفیت بازی ها و گرافیکی کدومیک بهتره/ فن هیچ کدوم از کنسول ها هم نیستم/ طرفدار کیفیتم وچیزی که به قیمتش بیارزه/
بهتر همیشه تیتر تاپیک خونده شه بعد وارد شیدخواهش میکنم یه چند تا سایت به معرفی کنید که بشه dlc , patch , PSN games .... را به صورت رایگان دانلود کرد.
مثلا من الان دنبال دی ال سی های مافیا 2 هستم.خواهش میکنم یکی کمک کنه.
خیلی ممنون
اگه قبلا از تلوزیون sd استفاده می کردی باید اینجوری بشهسلام به همه دوستان آقا من به تازگی یه تلویزیون LED سامسونگ خریدم اینم لینکش
http://www.samsung.com/iran/support/...UA40C5000QRXKE
ولی وقتی ps3 رو بهش وصل می کنم از طریق HDMI تلویزیون پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چکار کنم.
اصلاً هم سوالت خنده دار و مسخره نیست.نیازی به مسخره کردن نبود. من که گفتم اصلا چیزی بلد نیستم...
میشه منبع بگید ؟! یعنی رم PS3 از PC قبلیه من هم رمش کمتر بعد میتونه KZ3 رو اجرا کنه !؟ اصلا میتونه بالا بیاد با یه همچین رمی ؟!اصلاً هم سوالت خنده دار و مسخره نیست.
شاید یه کم دیر اینو دیدم و جواب دادم ولی برای اونا که دوست دارن بدونن که PS3 دقیقاً یک کامپیوتره. CPU, Hard, RAM, VGA, OS و ... داره.
Tomboy عزیز باید بگم که 256MB حافظه RAM و 256MB حافظه گرافیکی VRAM داره.
کارت گرافیکیش هم NVIDIA 500MHZ هستش.
اقا مرسیوقتی کنسول رو با دکمه پاور روشن کن دستت رو همینطوری بزار رو دکمه پاور برندار تا 2 تا بوق پشت سر هم بزنه بعد تصویر میده !