نگفتی از اول که کنسول رو خریداری کردی به همین شکل بوده یا تازگی اینطور شده. PS3 دسته DS4 رو ساپورت می کنه، DS4 که توی داشبورد شناسایی شد وقتی رفتی داخل بازی دکمه هوم رو با دسته PS3 نگه می داری، وارد کنترلر ستینگ می شی گزینه Reassign Controllers رو انتخاب می کنی، عدد رو به ۲ یا عددی که کنترلر بهش اتصال پیدا کرده تغییر می دی، حالا با DS4 می تونی بازی کنی.سلام دوستان کنسوله من دسته پلی تری را از طریقه بلوتوث نمیشناسه باید با سیم وصلش کنم.چنتا دسته هم تست کردم که رو کنسوله دیگه بیسیم کار میده نکته عجیبه کنسولم اینه دسته پلی فور را بی سیم میشناسه ولی فقط تو منو xmb کار میکنه دسته پلی فور تا تو بازی میرم کار نمیکنه ولی دکمه ps کار میده تو بازی.کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکل نرم افزاری هست یا(خدایه)نکرده سخت افزاریه؟.میترسم تعمیرگاه ببرم و از رو کنسولم قطعاتشا بردارند و فیک بندازن چون برا یه فامیلمون همین بلا را سره کنسولش اورده بود تعمیر کار بی وجدان
می گی دسته های DS3 دیگه رو به همین شکل نشناخته ولی روی کنسول دیگه شناخته، DS4 رو ولی می شناسه. تا عیب یابی نشه نمی شه نظر قطعی داد، اگر از ارجینال بودن دستت مطمئن نیستی، برخی دسته های فیک توی فریمویرهای ارجینال یا برخی کاستوم فریمویرها با PS3 بصورت بیسیم هماهنگ نمی شن، اگر دستت ارجینال باشه و چیپ میکروش آسیب ندیده باشه، با ریست کردن با سوزن مشکل سریع باید حل بشه. که می گی روی کنسول دیگه بیسیم اوکی بوده. DS4 هم می شناسه، بنظر منم یه جای کار می لنگه و تستای بیشتری با دسته متفاوت باید انجام بشه. در مورد بلوتوث کنسول، یک یا دو سیم انتن داره که به چیپ منتهی می شه، برد بلوتوث سری فت قابل تعویضه و با فلت اتصال پیدا کرده ولی اسلیم و سوپر اسلیم روی برد اصلی لحیم شده.