پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان چطوری میه با وایلرس Lan Party راه انداخت؟ من یه Access Point دارم چطوری میتونم این کارو بکنم؟اصلا امکانش هست که با وایلرس ان پارتی ساخت؟
جواب اینو ندادین اشکال نداره خودم حلش کردم:d حداقل چنتا بازی معرفی کنید که بشه به صورت لن بازی کرد

دوستان سلام

من يه فت 40 گيگ سياه مدل CEHH04 دارم(pal).از اولش دست خودم بود.هاردشو 500 گيگ كردم.همه چيش هم اوكي ه.KMEAW هم روش نصبه.

ميخوام ببينم آخرش چن ميتونم بفروشمش.

چاكره همه بكس با مرام.

ممنون ميشم سريع جواب بديد.

(شرمنده 2 جا پرسيدم.اگه جواب داديد يكيشو پاك ميكنم)

آخرین ویرایش:
آقا من واقعا جای بهتری پیدا نکردم که این سوالمو بپرسم و چون این تاپیک فعالتره گفتم اینجا بپرسم خواهشا نگین به تاپیک ربطی نداره:d

آقا من هارد اکسترنالم رو پارتیشن بندی کردم (البته خودم نکردم ! یکی برام کرده !! ) الان یه درایو FAT32 و یه NTFS دارم . حالا مشکل اینجاست که PC اون درایو FAT32 رو نمی شناسه !!!! یعنی وقتی وصل می کنم به PC فقط NTFS رو می آره ولی رو PS می شناستش ( اون فقط FAT32 رو می شناسه ! ) حالا می خوام بدونم چطوری می تونم رو PC به درایو FAT32 دسترسی داشته باشم ! از ترس از بین نرفتن اطلاعاتم اصلا بش دست نزدم ! لطفا راهنمایی کنین. ممنون

کسی راه حال این مشکل رو میدونه؟ به جز kz3 تو Uncharted 3 demo هم دو نفره میکردم صفحه که نصف میشه اینطوری میشه:
13143886421.jpg

دوستان خوب و گرامی، برای یکی از دوستانم یک مشکلی پیش اومده، البته چون در این مورد من تجربه‌ای نداشتم، نتونستم کمکش کنم، اگر از عزیزان کسی هست که میتونه کمکی کنه، ازش ممنون میشم، متن مشکلی که مطرح کرده رو عینا میارم:

"سلام .
خسته نباشید .
من یه مشکل خیلی حاد با PS3م دارم .. تو رو قرآن کمکم کنید .
من slim250GB دارم.. وقتی که کانکشنش به اینترنت برقراره (در حالتی که PS3 تنظیم روی PPPOE هست ؛ چونکه میخوام "nat-type 1" بگیرم و همچنین اصلا نمیخوام مودم رو PPPoE کنم ) ،، turn off نمیشه کرد . یعنی وقتی از طریق گزینه های منوش "turn off console" میزنم ، تصویر محیط XBM میره ولی چراغ پاورش روشن و خاموش میشه ، فن ها کار میکنند و هیـــــــــچ اتفاقی بیشتر از این نمیافته تا اینکه خودم ۱۰-۲۰ ثانیه دکمه ی پاور کنسول رو نگه دارم و بتونم خاموشش کنم .
در مواردی هم که میخوام توی تنظیمات network کار خاصی کنم که منجر به یک لحظه disconnect شدن اینترنتش بشه،، سیستم XBM هنگ میکنه (مثل یه درجه کمتر از فریز) .
در ضمن ، قبل از آپدیت به ۳.۷۰ هم همینجوری بود ، ولی آپدیت هم (که با خود کنسول هم انجامش دادم) این مشکل رو حل نکرد .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن."

نمیدونم تونسته منظورش رو برسونه و مشکلش رو خوب شفاف سازی بکنه یا نه؟!
با تشکر از لطف شما

به احتمال 90% Blue-Ray رامت سوخته ! یه سری از فتای 40 و 60 بلوری راماشون مشکل داشت که مال شما هم مثکه از هموناس ! ( منم یه 60 داشتم همین بلا سرش اومد)
اخه وقتی میرم تو gaia manager یا برنامه های هک نشون میده بازیو فک نکنم سوخته باشه.وقتی لودش میکنم ایکون سی دی رو نمیاره

وقتی تو بازی هستی دکمه ps رو بزن و برو تو بخش photo نوشته screen shot روش دایره یا ضربدر بزن..تمام

فکر کنم اشتباه میکنی عزیز.اگه چنین چیزی بود که ملت نمیرفتن کپچر کارت بخرن که!
اینطوری شما ملت رو گمراه میکنی آخه!شما خودت یه بار حداقل امتحان کن اگه میشه اونوقت بیا تو تاپیک پست بده که مردم گمراه نشن!
ممنون

فکر کنم اشتباه میکنی عزیز.اگه چنین چیزی بود که ملت نمیرفتن کپچر کارت بخرن که!
اینطوری شما ملت رو گمراه میکنی آخه!شما خودت یه بار حداقل امتحان کن اگه میشه اونوقت بیا تو تاپیک پست بده که مردم گمراه نشن!
ممنون
چنین چیزی هست منتهی فقط برای یه سری بازی خاص این قابلیت وجود داره. در واقع سازنده بازی باید فعالش کنه.

• Like
Reactions: Medusa
آقا من واقعا جای بهتری پیدا نکردم که این سوالمو بپرسم و چون این تاپیک فعالتره گفتم اینجا بپرسم خواهشا نگین به تاپیک ربطی نداره:d

آقا من هارد اکسترنالم رو پارتیشن بندی کردم (البته خودم نکردم ! یکی برام کرده !! ) الان یه درایو FAT32 و یه NTFS دارم . حالا مشکل اینجاست که PC اون درایو FAT32 رو نمی شناسه !!!! یعنی وقتی وصل می کنم به PC فقط NTFS رو می آره ولی رو PS می شناستش ( اون فقط FAT32 رو می شناسه ! ) حالا می خوام بدونم چطوری می تونم رو PC به درایو FAT32 دسترسی داشته باشم ! از ترس از بین نرفتن اطلاعاتم اصلا بش دست نزدم ! لطفا راهنمایی کنین. ممنون

hellllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooo????!!!

hellllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooo????!!!

عزیزم احتمالا hidden partition اون پارتیشنت :D
چون ps3 میاره اگه hidden هم باشه

یه برنامه ی پارتیشن بندی بریز ، از hidden درش بیار ، ردیف میشه

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

جواب اینو ندادین اشکال نداره خودم حلش کردم:d حداقل چنتا بازی معرفی کنید که بشه به صورت لن بازی کرد

داداش شما تونستی با وایرلس لن پارتی بسازی ؟

بازی --> Cod Mw2 و Cod BO

سلام خدمت دوستان من یه ex710 40 inc دارم تو منوی ps3 میزنه رزولوشن 1080pاما به محض اینکه میرم تو بازی کیفیت میشه 720p از تو قسمت display ps3 رزولوشن رو از حالت اوتوماتیک در اوردم و تیک گزینه 720pرو ور داشتم که بازی رو 1080pاجرا شه اما به غیر از god of war 3 که 1080pاجرا شد بقیه باری ها نه تنها 1080 نشدن بلکه اودن پایین تر از 720فکر کنم 576 بود مشکل از کجاست از سایز tv یا؟......ممنوم

سلام خدمت دوستان من یه ex710 40 inc دارم تو منوی ps3 میزنه رزولوشن 1080pاما به محض اینکه میرم تو بازی کیفیت میشه 720p از تو قسمت display ps3 رزولوشن رو از حالت اوتوماتیک در اوردم و تیک گزینه 720pرو ور داشتم که بازی رو 1080pاجرا شه اما به غیر از god of war 3 که 1080pاجرا شد بقیه باری ها نه تنها 1080 نشدن بلکه اودن پایین تر از 720فکر کنم 576 بود مشکل از کجاست از سایز tv یا؟......ممنوم
کاملا عادیه ..... شما تنها در صورتی توی بازی هم 1080 میگیری که اون بازی این تفکیک پذیری ساپورت کنه که تعداد این بازی ها خیلی کمه .... اکثر بازی ها 720 هستن ... وقتی شما وارد بازی میشی مانیتور حداکثر تفکیک پذیری که بازی ساپورت میکنه به شما نشون میده نه حداکثر تفکیک ps3 ......

• Like
Reactions: A-L-I
چنین چیزی هست منتهی فقط برای یه سری بازی خاص این قابلیت وجود داره. در واقع سازنده بازی باید فعالش کنه.
ممنون.این رو خودمون میدونستیم.اما ایشون یه طوری گفته که انگار برای همه بازی هاست.حالا تموم شد رفت دیگه.برای اطلاع عموم میگم.این چیزی بود که من فهمیدم :
به هر حال در حالت کلی باید کپچر کارت داشته باشی.
راستی یه سوالی
چرا چند وقته این علامت پرچم من از انگلیس به این شملی که میبینید تغییر کرده.منظورم تو امضام هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or