پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

*** كمك كنيد دوستان من ديروز ps3 رو به led وصل كردم و خروجي تصويرش با كابل hdmi رو به full hd تغيير دادم حالا كه به تلويزيون معمولي با سه فيش زرد سفيد قرمز وصل ميكنم تصوير نميده صدا هم نميده لطفا راهنمايي كنيد

شما وصل کن به همون ال ای دی و تنظیمش کن روی کابل av بعد برو بزنش به تلوزیون معمولیتون

*** كمك كنيد دوستان من ديروز ps3 رو به led وصل كردم و خروجي تصويرش با كابل hdmi رو به full hd تغيير دادم حالا كه به تلويزيون معمولي با سه فيش زرد سفيد قرمز وصل ميكنم تصوير نميده صدا هم نميده لطفا راهنمايي كنيد
یه راه اساسی رو که دوستمون فرمودند
ولی در خاطر داشته باشید هر وقت دستگاه رو به تلویزیونی وصل کردید که تنظیمات براش از قبل تعریف نشده با نگاه داشتن شاسی استند بای به مدت 5 ثانیه تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه و تلویزیون رو میشناسه

سلام دوستان

من میخوام ps3 خودم رو بفروشم و یه xbox 360 slim 4gb بگیرم میخواستم ببینم میتونم یه جوری ps3 رو بفروشم که بدون ضرر بشه xbox 360 خرید؟؟؟

ps3 slim 320gb ، سفید، یک بازی اورجینال ، 10 بازی کپی...

واسه اینکه قیمت ها ارزون تر هم بشه بعد از تابستون x360 میگیرم...

آخرین ویرایش:
یکی کمک کنه:-s
سلام. قیمت 250 گیگ مدل سیگیت فکر کنم دورو بر 50 تومن باشه و 500 گیگ هم از همین مدل قیمتش همون 80 تومن هست. ( حالا یکم بالا پایین ) قیمت 750 گیگ سیگیت هم 120 تومن هست.
اگه مدل کنسولت فت هست. این آموزشو دانلود کن : http://beyshare.com/en/download/X8rSkMMW2EXY/guide_3476_en.pdf
اگه مدل کنسولت اسلیم هست، این آموزشو دانلود کن : http://beyshare.com/en/download/nmW6UoUhJbsl/guide_3223_en.pdf

• Like
Reactions: mrh3ds
جواب سادست ! نميشه عكس و فيلم گرفت
البته بعضي بازي ها مثل GT5 ,motorstorm يا COD :black ops اجازه عكس گرفتن رو ميدن تو خود بازي كه البته اون اخري اجازه فيلم گرفتن رو هم ميده !

ممنون از اینکه جواب دادید.اما من سرچ کردم و تو فروم های خارجی هم پرسیدم.
به همین راحتی ها که شما میگی نیستش که! نه نمیشه!
پس اینهمه ملت از گیم پلی خودشون فیلم و عکس میزارن چیه؟

کسی نظری نداره؟

من پند جا خوندم که که سری سخت افزار یا دستگاه میخواد که یه خود ps3 وصل میشه.فکر کنم با کپچر کارت هم میشه رو کامپیوتر ذخیره کردش.کسی اطلاعات دقیقتری نداره؟ یا راهی که دستگاه نخواد و کم هزینه تر باشه؟

ممنون

وقتی تو بازی هستی دکمه ps رو بزن و برو تو بخش photo نوشته screen shot روش دایره یا ضربدر بزن..تمام
جــــان ؟! :-o
سلام دوستان میشه لطف کنید بگید راهی هست که دمو های بازی ها رو مثل ایکس باکس از طریق کامپیوتر دانلود کرد؟
بلی !
[h=3]آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC[/h]

ممنون از اینکه جواب دادید.اما من سرچ کردم و تو فروم های خارجی هم پرسیدم.
به همین راحتی ها که شما میگی نیستش که! نه نمیشه!
پس اینهمه ملت از گیم پلی خودشون فیلم و عکس میزارن چیه؟

کسی نظری نداره؟

من پند جا خوندم که که سری سخت افزار یا دستگاه میخواد که یه خود ps3 وصل میشه.فکر کنم با کپچر کارت هم میشه رو کامپیوتر ذخیره کردش.کسی اطلاعات دقیقتری نداره؟ یا راهی که دستگاه نخواد و کم هزینه تر باشه؟

ممنون

من نگفتم هيچ راهي نداره گفتم راه ساده و كم هزينه اي نداره شما باكپچر كارت ميتوني از هرچي خواستي فيلم بگيري !

سلام
ما یه تلویزیون c7770 داریم سامسونگ 3d هست سه یعدی می خوایم فیلم سه بعدی ببینیم توش بهمون گفتن ps3 فیلم سه بعدی پخش میکنه یعنی قابلیت پخش سه بعدی داره خوب ایا همه فیلم ها رو جواب می ده و ارزش خرید داره به جای سینمای خانگی
ما سینمای خانگی معمولی داریم و سوال اصلیم اینه که فقط به منظور استفاده پخش 3d می خوایمش نه گیمینگ

سلام
ما یه تلویزیون c7770 داریم سامسونگ 3d هست سه یعدی می خوایم فیلم سه بعدی ببینیم توش بهمون گفتن ps3 فیلم سه بعدی پخش میکنه یعنی قابلیت پخش سه بعدی داره خوب ایا همه فیلم ها رو جواب می ده و ارزش خرید داره به جای سینمای خانگی
ما سینمای خانگی معمولی داریم و سوال اصلیم اینه که فقط به منظور استفاده پخش 3d می خوایمش نه گیمینگ

من خودم هم ps3 دارم هم بلوری پلیر ولی ps3 چون کابل HDMI 1.4 رو ساپورت نمیکنه کیفیت 3D که پخش میکنه HD هست ولی FULL HD نیستش من پیشنهاد میکنم شما یه بلو ری پلیر بگیری بهتر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or