دسته ی PS2 رو با یک تبدیل USB به کامپیوتر وصل میکنم میخواستم ببینم رو PS3 هم جواب میده؟
با تلویزیتونتون که نمیتونی کیفیتی بهتر از این بگیریسلام
من امروز یه ps3 گرفتم آوردم خونه وصل کردم به تلویزیون کیففیتش مثله ps1 ( تلویزیونمون از این قدیمیاست )
حالا راهی هست بشه با همین تلویزیون کیفیتشو بالا برد
در ضمن من مانیتورم 22 اینچه سامسونگ ال ای دی هم هست ولی hdmi نداره چکارکنم ؟
پیشاپیش ممنون
ببین دوسته من کابل زیاد هست خیلی زیاد هستسلام دوستان جان من یکی جواب منم بده من واقعا به جوابتون احتیاج دارم:
دوستان کلا ما چند نوع کابل hdmi یعنی چند ورژن داریم و کدوم ورژن از کدوم مارک برای ps3 خوبه؟
من یه کابل مارشال خریدم روش نوشته version:1.8v به نظر شما این برای ps3 خوبه؟
طاعات وعبادات شما هم قبولنوشته شده توسط VALAMINI
سلام من نمیدونم دقیقا کجا این سوال هامو بپرسم پس اگه جاش اشتباهه معذرت ولی زود جواب بدین...
دیروز یه 160 ...3.55..pal خریدم یه بوت rsistance2 هم خریدم منتها نمی تونم خود بازی رو اجرا می کنم وقتی می رم تو بازی بعد از لدینگ کوتاهی که داره یه ارورو تو بازی میده فکر کنم اولش اینطوریه
some files have corroupted please delete the game files
البته دقیقا این نبود ها
یه سوال دیگه این که کیلزون سه رو تو هارد دارم ه 10 دقیقه شو رفتم ولی بعد خاموش کردم بعد 2 ساعت که رفتملود کنم بازی رو (از روی سیوم)تو لود کردن می مونه....
اگه دیده باشین یه علامت بالا سمت چپ هست که وقتی میاد یعنی داره سیو میشه....
بعد مجبور شدم دستگاه رو خاموش روشن کنم....
خواهشا جوابمو بدید....
طاعات هم قبول باشه...
یا علی
بابا یکی جواب بده... جان مادرتون......
تا همین الانم که اخطار نگرفتی خیلیه ! بابا جون هرکی دوس دارین عنوان تاپیک رو نگاه کنید !!!!بابا یکی جواب بده... جان مادرتون......
اره جواب میده من هم از این تبدیل اسفاده میکنم و هیچ مشکلی با عملکردش ندارم
دستگاه فت هست ؟!دوستان کمک کنید .دستگاهم دیگه وقتی بازی میزارم توش ایکون cd رو نشون نمیده و نمی تونم بازی کنم .موقع خاموش کردن عادی هم 3 تا بوق میزنه که قبلا اینطوری نبود .