پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

HELP

من بازی ninja gaiden 2 رو گرفتم بعضی موقع ها بازی هنگ میکنه منم مجبور میشم از برق بکشمش (دکمه پاورم نگه داشتم ولی بازم نمیشه)مشکل از چیه؟
:-s:-s
راستی بازی هم کپی هست
در ضمن تم هم قبلش نصب کرده بودم

نه نشون نمیده.مثلا سی دی فیلم میزارم نش.ن میده که سی دی هست و حتی پوشه ها رو هم نشون میده اما فیلمو نشون نمیده.یکی گفت باید فایل ps3 media server را روش نصب کنی.اما من اصلاً نمیدونم چجوری

من بازی ninja gaiden 2 رو گرفتم بعضی موقع ها بازی هنگ میکنه منم مجبور میشم از برق بکشمش (دکمه پاورم نگه داشتم ولی بازم نمیشه)مشکل از چیه؟
:-s:-s
راستی بازی هم کپی هست
در ضمن تم هم قبلش نصب کرده بودم

شما بفرمایید تو بخش Jailbreak اونجا راهنماییتون میکنن. چون کاربر جدید هستید اخطار ندادم بهتون، دفعه بعد به عنوان تاپیک دقت کنید.

سلام... وقت بخیر. 2 تا سوال داشتم ببخشید اگه تکراریه: 1- آیا میشه تو ps3 صدا رو از خروجی کنسول و تصویر رو از hdmi گرفت یعنی از کابل hdmi to dvi استفاده کرد؟ 2 - آیا میشه مثل 360 که با کابل vga وصل می کردیم رزولوشن رو تنظیم کرد مثلا 1600 در 900 یا اینکه فقط حالت های 720p یا 1080p رو باید انتخاب کنیم؟ ممنون مشم جواب بدبد چون می خوام یه ال سی دی 20 اینچ بگیرم . نهایتا 200 تومن بیشتر هم ندارم.

شما بفرمایید تو بخش Jailbreak اونجا راهنماییتون میکنن. چون کاربر جدید هستید اخطار ندادم بهتون، دفعه بعد به عنوان تاپیک دقت کنید.
یه راه حلش همونی بود که به BC پیشنهاد دادم، ولی توجه ای نشد یا امکان همچین چیزی نبود.

یعنی این مانیتور با PS3 مچ نمیشه بعضی موقها
نه ربطی به مانیتور نداره من احتمال میدم فیشتون مشکل داشته باشه که شما فیشتون را عوض کن ببین درست میشه یا نه

سلام... وقت بخیر. 2 تا سوال داشتم ببخشید اگه تکراریه: 1- آیا میشه تو ps3 صدا رو از خروجی کنسول و تصویر رو از hdmi گرفت یعنی از کابل hdmi to dvi استفاده کرد؟ 2 - آیا میشه مثل 360 که با کابل vga وصل می کردیم رزولوشن رو تنظیم کرد مثلا 1600 در 900 یا اینکه فقط حالت های 720p یا 1080p رو باید انتخاب کنیم؟ ممنون مشم جواب بدبد چون می خوام یه ال سی دی 20 اینچ بگیرم . نهایتا 200 تومن بیشتر هم ندارم.
1-بله کاملا میشه شما میتوانید تصویر را ا زمانیتور بگیرید و صدا را از باند بگیرید و فقط برید توی تنظیماتش و صدا باند را بذار توی حالت 3فیش تا صدا از باند بیاد
2-والا بنده که 360 نداره ولی چرا میشه وصل کرد ولی انان چنان تصویر خوبی نباید ازش انتظار داشته باشی چون هیچی کابل hdmi نمیشه
تو میتوانی ال سی دی 200 تومانی خوب بگیری و هم hdmi داشته باشه و هم به کامپیوتر هم وصل بشه خیلی راحت حالشو ببری
موفق باشی>:)

سلام.
ممنون بابت راهنماییتون.لطف کردید.
مانیتور 200 تومنی که می گید hdmi داره چی هست؟
...........................
واسه دانلود کاور ps3 به سایت console covers برو هم کاور داره هم عکس روی دیسک.(البته اگه املاش اشتباه نباشه!)

سلام.
ممنون بابت راهنماییتون.لطف کردید.
مانیتور 200 تومنی که می گید hdmi داره چی هست؟
...........................
واسه دانلود کاور ps3 به سایت console covers برو هم کاور داره هم عکس روی دیسک.(البته اگه املاش اشتباه نباشه!)

آره هست اتفاقا یکی از بچه های همین جا یک مارک گرفت فکر کنم اسمش Asus hd اینم عکسش
Asus-Designo-MS-Series-Ultra-Slim-LCD-Monitors.jpg

از همین ایران خریدش ولی یادم نیست به چه قیمت
بعد برای راهنمای بیشتر هم میتونی بری به این تاپیک

بحث و گفت و گو برای خرید مانیتور و Hdtv های مناسب برای Ps3
دوستان کمکت میکنم که بهترین را بخری
موفق باشی
:d

آره هست اتفاقا یکی از بچه های همین جا یک مارک گرفت فکر کنم اسمش Asus hd اینم عکسش
Asus-Designo-MS-Series-Ultra-Slim-LCD-Monitors.jpg

از همین ایران خریدش ولی یادم نیست به چه قیمت
بعد برای راهنمای بیشتر هم میتونی بری به این تاپیک

بحث و گفت و گو برای خرید مانیتور و Hdtv های مناسب برای Ps3
دوستان کمکت میکنم که بهترین را بخری
موفق باشی
:d
ممنون...

دوستان در مورد بازیهای ps3 اینکه میگن برای هر بازی جدید باید صبر کرد تا فریمورش هک بشه و بعد اونو رو هارد کپی کرد درسته؟
یعنی هر کس این کنسول رو داره برای بازی کردن یه بازی جدید باید مدتها صبر کنه ..درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or