khashayar king
کاربر سایت
سلام دوستان من قبلا هم این مشکلم رو در اینجا مطرح کرده بودم !
بعد از 1 ماه هنوز هیچ راه حلی براش پیدا نکردم :
مشکل من اینه که من یه PS3 دارم و وقتی با کابل HDMI اون رو به مانیتور W2261vp LG وصل میکنم
هیچ گونه تصویر یا صدایی به من نمیده ! Power رو نگه میدارم تا صدای 2تا سوت بده اما بازم تصویر نمیده !
جالب اینه که وقتی کابل رو از دستگاه ها جدا میکنم میزنه : Cheaking Cables ...
یعنی وقتی وصل میکنم متوجه میشه که وصل هست ! تا الان هم 3 تا کابل خریدم و هیچ جوره ربطی به اون نداره !
جالب اینجاست که وقتی Ps3 رو به HD TV وصل میکنم هیچ گونه مشکلی ندارم ....
LCD رو هم برای گارانتی فرستادم اونا گفتن هیچ مشکلی نداره ! دارم کلافه میشم !!!!
یکی کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنه لطفا
والا منم این مانیتور رو دارم هم Dvi وصل هستش و هم HDMI با دکمه source هم به راحتی سوییچ میشهوقتی که DVI وصل هست که کلا اصلا انگار چیزی بهش وصل نیست !!! هرچی Source رو میزنم صفحه چند ثانیه سیاه میشه بعدش بر میگرده رو DVI !
آخه جالبیش اینه که مشکل نه از کابله ! نه از کنسول نه از ال سی دی !!!! از چیه پس ؟ من تعجب میکنم ! ال سی دی رو برای گارانتی فرستادم گفتن سالمه ... !
لعنت به این شانس ما ... هرکی این LCD رو داره راضیه ... ماله من اینجوریه ....!!!!!!!
منم دارم میگم همه دارن و مشکلی ندارن !! ولی برای من اینجوریه !!!!!!!!! اخه چرا !؟ خیلی غیر عادیه ...
خوب شما دیگه آخرین راه حل اجرا کن.اگر کارت گرافیکت hdmi ساپورت میکنه کامپیتورتو با hdmi یا سوکت vga وصل کن و ps3 با تبدیل hdmi به dvi وصل کنمنم دارم میگم همه دارن و مشکلی ندارن !! ولی برای من اینجوریه !!!!!!!!! اخه چرا !؟ خیلی غیر عادیه ...
شما فیش را عوض کن ببین درست میشه یا نه امکان داره از کابلت باشه یک امتحانی کن ببینم درست میشه یا نه
شما به یو اس بی فلش وصل من بد مثلث بزن بدdisplay all رو بزن همهم چی رو نشون میدی و میتونی کپیش کنیسلام. من چند ماه پیش یه ps3 160 gig خریدم .هک شد و مشکلی نداره اما وقتی سی دی یا دی وی دی یه فلش میزارم نه عکس نه آهنگ و نه فیلم نشون میده .هیچ پسوندی را نشون نمیده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان و آشنایان کسی بلده فریمور رو از 3.66 به 3.55 دانگرید کنه ؟؟!:d
بلد بودین به منم یاد بدین !!