پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
من نیاز به راهنمایی دارم.
تو اتاقم یه tv Full HD (1080P) دارم ولی توی حال HD (1080i( وقتی میرم توی اتاق بازی میکنم تو تنظیمات display تو اتوماتیک 1080P قرار میدم ولی وقتی میبرم دستگاه رو تو حال که بازی کنم تصویر ندارم مگر اینکه ببرم تو اتاق دوباره تو تنظیمات رزولشن رو کم کنم که تو تلویزیون حال بشه تصویر بیاد آیا واقعا PS3 حالتی نداره خودش با هر کابلی بشه خودش تصویرش رو تنظیم کنه!؟؟!یعنی هر دفعه باید از قبل تنظیمات رو بیاریم پایین که اگر جایی تلویزیونی فول رو ساپورت نکرد مارو گرفتار نکنه!؟!؟!
امید وارم تونسته باشم سوالمو به عرضتون برسونم

منتظر راهنماییتون هستم

سلام
من نیاز به راهنمایی دارم.
تو اتاقم یه tv Full HD (1080P) دارم ولی توی حال HD (1080i( وقتی میرم توی اتاق بازی میکنم تو تنظیمات display تو اتوماتیک 1080P قرار میدم ولی وقتی میبرم دستگاه رو تو حال که بازی کنم تصویر ندارم مگر اینکه ببرم تو اتاق دوباره تو تنظیمات رزولشن رو کم کنم که تو تلویزیون حال بشه تصویر بیاد آیا واقعا PS3 حالتی نداره خودش با هر کابلی بشه خودش تصویرش رو تنظیم کنه!؟؟!یعنی هر دفعه باید از قبل تنظیمات رو بیاریم پایین که اگر جایی تلویزیونی فول رو ساپورت نکرد مارو گرفتار نکنه!؟!؟!
امید وارم تونسته باشم سوالمو به عرضتون برسونم

منتظر راهنماییتون هستم
این یه مشکل هست که تنظیماتشو نمیتونه به صورت خودکار با هر تلویزیونی تنظیم کنه ولی وجود داره و کاریش نمیشه کرد

سلام.

من اگه یه هارد نو (خام) بخرم ، میتونم راحت وصلش کنم به ps3 ؟؟؟

کار خواصی قبلش نباید انجام بدم ؟؟؟

خودش فورمتش میکنه ؟؟؟
اگر هارد داخلی منظورتان هست به تاپیک زیر مراجعه کنید:

[h=3]آموزش تعویض هارد Ps3[/h]

اگر هارد اکسترنال منظورتان هست به تاپیک زیر:

[h=3]هارد های اکسترنال تست شده روی ps3[/h]

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 PM ارسال شده بود ----------

این یه مشکل هست که تنظیماتشو نمیتونه به صورت خودکار با هر تلویزیونی تنظیم کنه ولی وجود داره و کاریش نمیشه کرد
پس راهی نداره ! عجب داستانیه ها یعنی راهی نداره!
پس اونی که قبلا رو HDMI تنظیم کرده حالا رفته جایی باید با کامپوننت وصل کنه راهی نداره باید بی خیال بشه!؟ باید راهی وجود داشته باشه

پس راهی نداره ! عجب داستانیه ها یعنی راهی نداره!
پس اونی که قبلا رو HDMI تنظیم کرده حالا رفته جایی باید با کامپوننت وصل کنه راهی نداره باید بی خیال بشه!؟ باید راهی وجود داشته باشه
چرا عزیزم راه داره !
وقتی می خوای PS3 رو روشن کنی اول یه بوق می زنه .
دکمه ی اور رو اینقدر نگه دار تا یه بوق دیگه بزنه .
بعد یه صفحه میاد میگه یه کابل HDMI پیدا کردم .
بعد تنظیمش کن دوباره !

چرا عزیزم راه داره !
وقتی می خوای PS3 رو روشن کنی اول یه بوق می زنه .
دکمه ی اور رو اینقدر نگه دار تا یه بوق دیگه بزنه .
بعد یه صفحه میاد میگه یه کابل HDMI پیدا کردم .
بعد تنظیمش کن دوباره !
ممنونم داداش خدا بهت سلامتی بده مارو خسته کرد
فقط اینو متوجه نشدم وقتی با دسته دستگاه را روشن میکنم یه بوق میزنه حالا وقتی یه بوق زد دوباره اون دکمه رو رو دسته هست رو نگه دارم!؟

ممنونم داداش خدا بهت سلامتی بده مارو خسته کرد
فقط اینو متوجه نشدم وقتی با دسته دستگاه را روشن میکنم یه بوق میزنه حالا وقتی یه بوق زد دوباره اون دکمه رو رو دسته هست رو نگه دارم!؟

اصلا قرار نیست با دسته روشن کنید , دکمه پاور روی کنسول رو اگه 5 ثانیه نگه دارین 2 تا بوق میرنه و یکم صبر کنین به قول دوستمون میگه کابل HDMI پیدا کردم :d

دوست عزیز mb-21
فکر می کنم دلیل دیتکت نشدن تلویزیون 3D این هست که کلا سیستم 3D ال جی با سامسونگ و سونی فرق داره ، عینک های مورد استفاده در ال جی پسیو هستند و سیستم تلویزیون های سونی استفاده از عینک های اکتیو . برای همین حتی در صورتیکه دیتکت هم بکنه فکر نمی کنه تصویر 3D داشته باشید چون با سیستم 3D سونی تصویر ایجاد شده است .

یک سوال هم من از دوستان داشتم و اینکه آیا فرمت MKV 1080p با PS3 قابل پخش هست یا نه ؟ لطفا اگر کسی امتحان کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه که دقیقا به چه صورت هست .
خیلی ممنون

ورژن 3.66 مشکل داره؟؟
آخه دستگاه هی کرش می کنه!!!!

الان من دیگه کپی خور نمی تونم بکنم؟؟؟؟
3.60 به زود داره کپی خور میشه دیگه چه برسه به 3.66 ، تازه امروز 3.70 هم اومد !

---------- نوشته در 03:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز mb-21
فکر می کنم دلیل دیتکت نشدن تلویزیون 3D این هست که کلا سیستم 3D ال جی با سامسونگ و سونی فرق داره ، عینک های مورد استفاده در ال جی پسیو هستند و سیستم تلویزیون های سونی استفاده از عینک های اکتیو . برای همین حتی در صورتیکه دیتکت هم بکنه فکر نمی کنه تصویر 3D داشته باشید چون با سیستم 3D سونی تصویر ایجاد شده است .

یک سوال هم من از دوستان داشتم و اینکه آیا فرمت MKV 1080p با PS3 قابل پخش هست یا نه ؟ لطفا اگر کسی امتحان کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه که دقیقا به چه صورت هست .
خیلی ممنون
خب ببین پشت جعبش چی نوشته ! معمولا مینویسه 720p یا 1080p و...

دوست عزیز mb-21

خیلی ممنون
بنده 160 گیگ اسلیم دارم و MKV 1080P رو پخش میکنه تو مولتی من 2.00.03 که آخرین ورژن هست

بنده 160 گیگ اسلیم دارم و MKV 1080P رو پخش میکنه تو مولتی من 2.00.03 که آخرین ورژن هست

شروین عزیز خیلی ممنون از جوابت
فقط زیرنویس چی ؟ فکر کنم با srt فارسی مشکل داشته باشه دیگه ؟ تست کردین ؟
و مورد بعدی اینکه موقع پخش mkv ها ، لگ نداره و روان پخش می کنه ؟
دوباره هم خیلی ممنونم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or