پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام*
من جديدا يه مشكل پيدا كردم و اونم اينه كه وقتي ديسك يه بازي خاص (Black ops) رو ميزارم تو دستگاه بازي رو نمي خونه و يه صدايي از درايو مياد بعد من بايد 200 بار ديسك رو دربيارم دوباره بزارم شايد اجرا كرد ( ديسك هيچ مشكل فييزيكي نداره حتي تا حالا از دستم نيفتاده رو زمين ) بعد من با 20 تا بازي ديگه امتحان كردم گفتم شايد مشكل از درايو باشه ولي همه رو همون بار اول بدون هيچ مشكلي اجرا كرد ! فقط با black ops مشكل داره !
اگه كسي از دوستان راه حلي به ذهنش ميرسه ممنون ميشم بگه !
*

سلام دوستان ما هم میخوایم بریم ps3 بخریم . چند تا سوال داشتم میشه راهنمایی کنید
1. از کجا باید فهمید ریج 2 و پال هستش ؟؟
2. فروشنده گقت همونجا جلوی خودت کپی خور میکنم . / کپی خور جدید اومده / چون یه یا رفتم فروشنده گفت . من 20 تومن میگیرم کپی خور جدید میریزم و چندتا برنامه که تو اجرای و بازی ها به مشکل بر نخوری
چون کپی خور ثدیمی بعضی بازی ها رو نمیتونه اجرا کنه ..........
3.بازی اورجینال . میگه 20 تومن برای لود کردن بازی کپی . خوبه .
4. رنگ سفید. هیچ فرقی با سیاه نداره . کدوم قشنگتره . چون رنگ سقید هم داشت .
5.از کجا یدونم که همه چیش اصله . دسته ...
6.چه چیز هایی رو تست کنم .
7. و 160 گیگ چند تا یازی توش جا میگیره / و همه هارد اکسترنال بهش میخوره یا نه .باید برنامه ای روش نصب کرد /
8.بازی های زیباش رو بگید تا برامک بریزه رو هاردش .و اینکه همه از رو هارد اجرا میشن و کاری دیگه ای نمیخواد بکنی . کنسول میبری و بازی تو هارد میریزن و اجرا میشه
9. خودم هم میتونم بازی رو دیسک بخرم و بریزم رو هارد . سخته یا آسون .
10. ممنون سرتون به درد اوردم .

يه سوال اينكه آيا PS3 NTSC J با PAL فرق اساسي دارن فريم وير 3.55
1- تو خريد و فروش
2- تو اجراي بازيها و كار كردن يا نكردن اونا
3-...
فقط یک چیز را بهت بگم تنها فرقی که این دو تا کنسول با هم دیگه دارند اینه که اول توی فیلم نگاه کردند فرق میکنه چون ریجن جی معمولا فیلم هاش توی ایران پیدا نمیشند و کم یاب هستند و ریجن پال یا همون 2 فیلم هاش توی ایران هست و هر فیلم که بخواهی بلوریش هست
بعد یکی دیگه هم هست که در دکمه هاش مباشد اینه که دکمه کنسول جی دایره اوکی هست و اون کنسوله دیگه که پال هست ضربدر اوکی میباشد
همین

سلام . آقا من یه هارد 1 ترا دارم که نزدیک به 500 گیگ از اون پره. میخوام هاردو به کسی بدم واسم بازی بریزه . ولی فرمت هاردم ntfs هست و باید تبدیل بشه به fat32 . حالا یه برنامه یا یه راهی میخوام که تبدیل کنم به fat32 ولی صدمه ای به اطلاعات وارد نشه یعنی فرمت و پاک نشن. برنامه های زیادی امتحان کردم ولی همشون هارد رو فرمت میکنند و چیزای روی هارد میپره. ممنون میشم یه راهی جلو پام بزارید بدجوری گیرم.

خريد و فروشش چي بد نمي خرن
و اينكه اون دكمه كه ميگيد فقط توي منوهاس ديگه تو بازي كه فرق نميكنه ميشه كانفيگ كرد
تو خريد فروش فكر نمي كنم انچنان تفاوت قيمتي داشته باشه
و در مورد دكمه هم بايد بگم كه تو بازي ها هم دايره ok هست و نميتوني تغييرش بدي !*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or