پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.

امروز که اومدم کنسول رو روشن کنم ، زمانی که رفت تو xmb فقط ستون افقی بالا اومده بود (یعنی مثلاً تو بخش گیم ، مولتی من و ... اصلاً وجود نداشت) ...

بعد کنسول رو با دسته خاموش کردم ، صفحه سیاه شد ولی خود کنسول خاموش نشد (چراقش قرمز نشد و سبز موند)

مجبور شدم کنسول رو از برق بکشم ...

بعدش که دوباره کنسول رو روشن کردم دیگه صفحه نمایش نتونست xmb رو نشون بده ، و جوری شده بود که انگار هیچ کابلی از کنسول به تلویزیون وصل نشده ، و تو این حالت هر کاری کردم کنسول خاموش نشد و راهی نداشتم جز کشیدنش از برق ...

حالا نمیدونم چکار کنم تا درست بشه :(( :(( :(( :(( :((

لطفاً کمک کنید :(

سلام.

امروز که اومدم کنسول رو روشن کنم ، زمانی که رفت تو xmb فقط ستون افقی بالا اومده بود (یعنی مثلاً تو بخش گیم ، مولتی من و ... اصلاً وجود نداشت) ...

بعد کنسول رو با دسته خاموش کردم ، صفحه سیاه شد ولی خود کنسول خاموش نشد (چراقش قرمز نشد و سبز موند)

مجبور شدم کنسول رو از برق بکشم ...

بعدش که دوباره کنسول رو روشن کردم دیگه صفحه نمایش نتونست xmb رو نشون بده ، و جوری شده بود که انگار هیچ کابلی از کنسول به تلویزیون وصل نشده ، و تو این حالت هر کاری کردم کنسول خاموش نشد و راهی نداشتم جز کشیدنش از برق ...

حالا نمیدونم چکار کنم تا درست بشه :(( :(( :(( :(( :((

لطفاً کمک کنید :(

الان بردمش روی یه تلویزیون معمولی و با یه کابل 3 فیش (زرد ، قرمز ، سفید) وصلش کردم به تلویزیون ...

بازم تصویر نداشتم ، کنسول رو خاموش کردم ، برا روشن کردنش چند ثانیه دکمه پاور رو نگه داشتم تا تمام تنظیمات کنسول دیفالت بشه ...

تصویر اومد بالا ولی xmb گیردار شده ...

مثلاً از روی مولتی من می خوام برم روی گایا منیجر حدود 10 تا 20 ثانیه طول میکشه (انگار کنسول هنگ میکنه و یه دفعه میره روی گایا)

می خواستم ببینم میشه هارد کنسول رو وصل کرد به pc ؟؟؟

گفتم شاید مشکل از هارد باشه ، بیارمش رو pc و فرمتش بکنم ...

یهو خاموش میشه.:d
--------------------------------------------------
این یه بحث عمومی بین تمام سیستمهای برقیه . خب بطب دستگاه آسیب میبینه.
سری که درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی.!!!!
واقااااااااا :D
؟؟؟؟
--------------------------------
میدونم منظورم با چند بار انجام دادن این کار
خوب بعصی وقت ها هنگ میکنه (درد میکنه سرش) باید بکشیم
کاره دگه میشه کرد؟

ps3

خب با اون فیش 3 رنگ صدا رو بگیر دیگه , یه تبدیل بگیر که فیش سفید و قرمز رو به ورودی سیم اسپیکر تبدیل کنه , هرجا هم بری میفروشن و خیلی ارزونه :d
مشکل این که مانیتور گیرنده صدا نداره بعدم من dvi بهhtmiرو وصل کردم
یه چیز دیگه این هدست ps3 چجوری ؟

مثلاً از روی مولتی من می خوام برم روی گایا منیجر حدود 10 تا 20 ثانیه طول میکشه (انگار کنسول هنگ میکنه و یه دفعه میره روی گایا)

می خواستم ببینم میشه هارد کنسول رو وصل کرد به pc ؟؟؟

گفتم شاید مشکل از هارد باشه ، بیارمش رو pc و فرمتش بکنم ...
مشکل از هارد هست 80% هدش خراب شده..بهتره عوض کنی
مشکل این که مانیتور گیرنده صدا نداره بعدم من dvi بهhtmiرو وصل کردم
یه چیز دیگه این هدست ps3 چجوری ؟
برو تو تنظیمات تصویر بزار رو hdmi آخرشم صدا رو بزار رو 3 فیش ... بعد فیش های سفید و قرمز رو بزن به اسپیکر pc یا هر چی شد..
سلام دوستان رجيون jخيلي مسخرس
من خودم 60gig ntsc j دارم واقعا راضی هستم ..کجاش مسخره هست..با تمام مدل ها هم کار کردم ولی باز هیچکدوم 60 نشد

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
8. خدایش بگید نه این مه فن ps3 یا 360 باشید
ممنون

سلام
1-آیا بازیهایی که ریجن آن J می باشد و مربوط به کشور ژاپن است دارای زبان انگلیسی هم هستند یا فقط به زبان ژاپنی صحبت می کنند؟
2-آیا اینگونه بازیها بر روی کنسولهای ریجن 2 هم اجرا می شن
3-در ضمن آیا بازیهای Mass Effect 2 و Final Fantasy XIII بر روی 3.55 اجرا می شن؟
ممنون

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
8. خدایش بگید نه این مه فن ps3 یا 360 باشید
ممنون

1 - به نظر من آره .
2 . نه.
3. آره . ولی فعلا بازی های خیلی جدید رو نمی تونی بازی کنی .
4 . PS3
5 . یه نرم افزاری هست به نام FW( فریمور ) که سونی هر چند وقت یه بار آپدیتش می کنه . یه سری ملت اومدن اینو دستکاری کردن و کاستوم خودشون رو ساختن که می شه باهاش بازی های کپی انجام داد . فعلا این کاستوم ها برای فریمور 3.55 به پایین هست اما احتمالا برای فریمور های بالاتر هم میاد .
6 . برای اجرای بازیها باید یه بلوری اریجینال داشته باشی . اگه MOve هم بخوای بگیری با بلوری بازیهای دموی اون هم کارت راه می افته .
7 . اصلا نمی تونی آنلاین بزنی فعلا .
8 . جدا خودت برو مقایسه های PS3 Vs. XBOX360 رو ببین . واضحه PS3 سرتره ;) بازیهای زیاد تر و موو و اینا هم مزایای دیگه ش .

سلام
1-آیا بازیهایی که ریجن آن J می باشد و مربوط به کشور ژاپن است دارای زبان انگلیسی هم هستند یا فقط به زبان ژاپنی صحبت می کنند؟
2-آیا اینگونه بازیها بر روی کنسولهای ریجن 2 هم اجرا می شن
3-در ضمن آیا بازیهای Mass Effect 2 و Final Fantasy XIII بر روی 3.55 اجرا می شن؟
ممنون
1. نه زبان اصلیش انگلیسی هست ولی ژاپنی و چینی هم داره !
2. هیچ فرقی نمیکنه چه ریجن بازی رو بخرید !
3. ....

چنتا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید
۱)ps۳ من از این ۲۰ گیگ‌ها هست که ۴ تا usb جلوش داره میگن بازیهای ps۱ و ۲ رو میخونه حالا چجوری کار خاصی‌ باید انجام داد؟
۲)وقتی‌ بازی ps۲ توش میزارم اصلا انگار نه انگار. میگن بازی باید اورجینال باشه درسته؟
۳)اگه ps۳ من با این شرایط بهش بازی ps۲ میخوره و باید بازی اورجینال هم داشته باشم اگه می‌شه یه جا معرفی‌ کنید بشه بازی اورجینال ps۲ گرفت
آخه بدجوری تو کف یه بازی موندم (black) فکر نکنم اوریجینالش هم الان زیاد قیمتی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or