پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام خدمت همه دوستان

می خواهستم بدونم پلات چیه و چه فرقی با بقیه ی بازی ها داره
قاب و کاور و دفترچه بازی فرق میکنه .
قابش خاکستری رنگه
دفترچه بازی سیاه و سفید ه !
کاورش هم روش نوشته Platinum
از لحاظ محتوایی فرقی با بازی معمولی نداره .

دوستان من میخوام از قابلیت سه بعدی ps3 استفاده کنم یکی میتونه توضیح بده برای دیدن قیلم یا بازی کردن به صورت 3d با ps3 چه چیزهایی لازمه ؟

ممنون

red screen

سلام دوستان .. من به یک مشکلی برخوردم که امیدوارم شما بتونین کمکم کنین..
من یک PS3 مدل فت دارم که بعد از تقریبا 2 سال استفاده (البته بگم که زیاد اصلا باهاش بازی نمیکردم شاید هفته ای یک یا 2 بار) هفته ی پیش red screen (یعنی وقتی روشن میکنم صفحه قرمز میاد با نوشته های انگلیسی و چینی) شد.. بردم بیرون گفت مشکلیه که واسه مدل فت معمولا پیش میاد که تو ایران نمیشه درست کرد باید ببری نمایندگی سونی .. بعد گفت شاید کسایی باشن که بتونن درست کنن.. میخواستم از دوستدانی که به این مشکل بر خوردن یا حداقل میدونن چجوری میشه این مشکل رو حل کرد درخواست کمک کنم تا منو بیشتر راهنمایی کنن.. دستگاه همه چیزش سالمه و تمیز حیفم میگیره بخاطر چنین مشکلی و واسه تحریم ایران بمونه گوشه خونه بلااستفاده.. امکان بردن کشور خارجی هم واسم مقدور نیست.. ممنون از دوستانی که بهم کمک میکنن..

ممنون از پاسخت. حالا چرا؟ تفاوتش با ریجن 1 تو چیه؟

میگم بهت

ببین چون ما توی منطقه اروپا نشین هستیم منظورم اینه که ایران خیلی نزدیکه اروپا هست و برای همین با ریجن 2 بهتر میتوانیم بازی کنیم تا با ریجن 1 و3 آنها دورند میشه بازی کرد ولی لگ داره و روی عصاب میره باید سرعت 2 مگ باشه تا بتوانی بازی کنی اونم نه زیاد راحت

من خودم امتحان کردم بنده 3 نوع ریجم مختلف داشتم از هر بازی که بعد متوجه شدم ریجن2 بهتر از بقیه عمل میکنه تا انها

البته یک چیز را بگم هان بستگی به سرور بازی هم داره اگر طرف سرورش خوب باشه و قوی باشه شما میتوانید راحت بازی کنید ولی اگر ضعیف باشه نمیشه کاریش کرد
من اینها را از ترجبیات خودم گفتم امیدوارم بدردت بخوره:d

يه آدمه باحال اگه ممكنه مارو راهنمايي كنه!!!
من با ps3 اورجينال بازي ميكنم يعني هك نكردم---ريجن دستگاهم 2 هست و ريجن بازيهام هم 2---
ميخوام dlc هايي كه واسه كمبت اومده دانلود كنم اما نميدونم جواب ميده يا نه چون شنيدم كه واسه كنسولهاي هك شده كار ميكنه!!!اما مطمئن نيستم حالا يه نفر جوابه قطعي بهم بده كه ايا ميشه يا نه؟؟؟اگه نميشه برم كارت psn بخرم و از ps store دانلود كنم---
در مورد كارت هم سوال دارم
بايد كارتي كه ميخرم ماله اروپا باشه و چه ويژگيهايي داشته باشه از كجا بدونم معتبره؟؟؟بعد اينكه اروپا مشكلي نداره و ميتونم راحت dlc هارو نصب كنم؟؟؟اخه شنيدم ماله امريكا بهتره؟؟؟
tank you very much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه سوالی برام پیش اومده!

یه عنوان بازی داریم که رجین هاشون با هم فرق داره، اگه هر دو رو تو دستگاه بزاریم، هر کدوم تروفی های خودشون رو دارن، یعنی ممکنه من از یه بازی 2 بار تروفی داشته باشم؟
و اینکه
من یه بازی رو قبلا بازی کردم و حالا دیگه خود بازی رو ندارم و دادمش رفته.
میخوام ببینم راهی هست که الان مثلا از روی سیو ها یا تروفی ها بفهمم رجین بازی که قبلا داشتم چی بوده!

ممنون

دوستان 5تا از جذابترین و بهترین بازیها واسه آنلاین بازی کردن رو میگید اسمشونو؟

این بازی ها برای من انلاینشون باحال بوده هست ولی نمیدونم برای شما جالب هست یا نه
بعد بازی زیاد هست ولی اینها هم برای من خوب و عالی بوده
Resident Evil 5 | PS3 ‏- Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots ‏- Uncharted 3 - Uncharted 2 - KILLZONE 3 - KILLZONE 2
باز هم بود ولی اینها برترند فعلا

يه آدمه باحال اگه ممكنه مارو راهنمايي كنه!!!
من با ps3 اورجينال بازي ميكنم يعني هك نكردم---ريجن دستگاهم 2 هست و ريجن بازيهام هم 2---
ميخوام dlc هايي كه واسه كمبت اومده دانلود كنم اما نميدونم جواب ميده يا نه چون شنيدم كه واسه كنسولهاي هك شده كار ميكنه!!!اما مطمئن نيستم حالا يه نفر جوابه قطعي بهم بده كه ايا ميشه يا نه؟؟؟اگه نميشه برم كارت psn بخرم و از ps store دانلود كنم---
در مورد كارت هم سوال دارم
بايد كارتي كه ميخرم ماله اروپا باشه و چه ويژگيهايي داشته باشه از كجا بدونم معتبره؟؟؟بعد اينكه اروپا مشكلي نداره و ميتونم راحت dlc هارو نصب كنم؟؟؟اخه شنيدم ماله امريكا بهتره؟؟؟
tank you very much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا من درباره هک چیزی نمیدونم
فقط اگر میخواهی dlc بخری میتوانی کارت امارت تهیه کنی که همون کارت اگر استفاده کنی میشه به ریجن 2 استفاده کنی و چون واحد پولش دالار هست برای خرید هم میتوانی بری به این سایت

یه سوالی برام پیش اومده!

یه عنوان بازی داریم که رجین هاشون با هم فرق داره، اگه هر دو رو تو دستگاه بزاریم، هر کدوم تروفی های خودشون رو دارن، یعنی ممکنه من از یه بازی 2 بار تروفی داشته باشم؟
و اینکه
من یه بازی رو قبلا بازی کردم و حالا دیگه خود بازی رو ندارم و دادمش رفته.
میخوام ببینم راهی هست که الان مثلا از روی سیو ها یا تروفی ها بفهمم رجین بازی که قبلا داشتم چی بوده!

ممنون

نه دیگه باید از اول بازی کنی
و برای تروفی هم نه دوباره بهت تروفی بهت نمیده همون هایی که داری هست و اگر تروفی که نداری باید بری بگیریش تا بهت بده

سلام فرق بازی یای اروپایی امریکایی تو چیشه؟ اصلا این دو تا چه فرقایی دارن؟:)

فرقشون فقط توی انلاین و dlc هست
چون dlc امریکا ارزون تر از اروپا هست
و انلاین بازی کردنه اروپا بهتر از امریکا هست
همین:d

• Like
Reactions: baris manco

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or