دوست عزیز در اینکه دسته شوک نداره شک ندارم و تنضیمات دسته رو چک کردم اصلا اینجور گزینه ای نداره ولی من یه جایی خونده بودم که اگه شوک هم نداشته باشه ممکنه دسته اصل باشه
سلام . دوستان امکان داره یک فیلم دی وی دی رو توی هارد اکسترنال یا یو اس بی کپی کنی بتونی مثل همون فیلم دی وی دی اجراش کنی با زیرنویس و منو و ... ؟
من یه فیلم دی وی دی توی فلش ریختم فقط فایل هاش که به صورت تکه تکه هست رو انتخاب می کنه زیرنویس و منو نداره
نه ! الان كاربردش خيلي كم شده ! تو موتور استورم فك كنم كار ميكنه و تو ماشين بازيا ...دوستان مرسی بابت توضیحاتون درباره sixaxis
ولی میشه یه کاربردی رو تو بازی بگین؟
من الان god of war III رو دارم توش این خاصیت عمل میکنه؟
برو به این تاپیک ببین گرون خریدی یا ارزون :سلام،من یه ps3 160gig با یه بازی اصل بعلاوه 8 تا بازی کپی با هزینه پست گرفتم 515 هزار.به نظر شما گرون خریدم؟از فروشگاه آسیا سفارش دادم من خودم تو شهرستانم.این فروشگاه قابل اعتماد هست؟فروشگاه آسیا تو تهرانه (جمهوری)
سلام ، بنده می خوام یک PS3 بگیرم چند تا سوال دارم :
1- نمی خواهم هکش کنم ، بیشتر برای PSN می خوام و انلاین بازی کردن
2- بازی ها برای انلاین بهتره چه ریجنی با شند ؟
3- FAT یا اسلیم ؟
4 - PSN مجانی هست دیگه ؟ :d دنگ و فنگ نداره مثل live ?
5- چنده الان هر مدلی پیشنهاد می دید ؟
پیشاپیش ممنون :d
سلام دوستان من یه پی اس 3 دارم که همه چیزش کار میکنه جز خوندن سی دی (بازی ایا دی وی دی یا صوتی و....) هیچ سی دی در اون اجرا نمیشد ورژن دستگاه هم 2.71 بود اونو ارتقا دادم به 3.55 ولی بازم اجرا نکرد سی دی ها را تنظیم کارخونه کردم بازم نشد هارد فرمت کردم بازم نشد به نظر شما چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
40 یا 60 گیگه ؟!سلام دوستان من یه پی اس 3 دارم که همه چیزش کار میکنه جز خوندن سی دی (بازی ایا دی وی دی یا صوتی و....) هیچ سی دی در اون اجرا نمیشد ورژن دستگاه هم 2.71 بود اونو ارتقا دادم به 3.55 ولی بازم اجرا نکرد سی دی ها را تنظیم کارخونه کردم بازم نشد هارد فرمت کردم بازم نشد به نظر شما چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
40 یا 60 گیگه ؟!
تا اونجایی که میدونم درایو PS3 قیمتش دورو بر 70-80 تومن هست شما یه سر به جاهایی که تعمیر میکنن بزن و قیمت بگیر !اگه نیاز به تعویض بلوری ریدر هست قیمتش چنده کجا گیرم میاد؟؟