پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام

مرسی از پاسختون

من از کجا باید بفهم که کابلم HDMI rev1.4 ورژن چنده؟؟؟

بعد اینکه ربطی به مدل کنسول در مورد لنز نداره که؟؟؟!!!!

برا من فت 40 گیگه

آخرین ویرایش:
دوست عزیز در اینکه دسته شوک نداره شک ندارم و تنضیمات دسته رو چک کردم اصلا اینجور گزینه ای نداره ولی من یه جایی خونده بودم که اگه شوک هم نداشته باشه ممکنه دسته اصل باشه

منم نگفتم اگر شوک نداشته باشه یعنی اصل نیست
چون منم همون اولا که پلی 3 را خریدم بدون شوک بود اصل هم بود و بنده خدا دسته 3سال برام کار کرد تا اخر سرحد خراب شد تازه روزی هم بالا6ساعت بازی میکردم ولی الان دیگه نه
حالا شما هم باهاش باز یکن دیگه دسته را تهیه کردی و برو حالشو ببر و دیگه نگرانی نداره که خدای من دستم اصل نباشه چی چه کلاهی رفت سرم بیخیال از این فکرها نکن بازیتو بکن و حالشو ببر:d

سلام . دوستان امکان داره یک فیلم دی وی دی رو توی هارد اکسترنال یا یو اس بی کپی کنی بتونی مثل همون فیلم دی وی دی اجراش کنی با زیرنویس و منو و ... ؟

من یه فیلم دی وی دی توی فلش ریختم فقط فایل هاش که به صورت تکه تکه هست رو انتخاب می کنه زیرنویس و منو نداره

چرا شما میتوانید کپی کنید و بعد با پلی3 نگاه کنی
بستگی داره که فیلمتون زیرنویس داشته باشه اگر داره خوب داخله خوده فیلم مثلث بزنید و توی منوش زیرنویس را بیارید و بعد با زیرنویس نگاه کنید:d

دوستان مرسی بابت توضیحاتون درباره sixaxis
ولی میشه یه کاربردی رو تو بازی بگین؟
من الان god of war III رو دارم توش این خاصیت عمل میکنه؟
نه ! الان كاربردش خيلي كم شده ! تو موتور استورم فك كنم كار ميكنه و تو ماشين بازيا ...

سلام،من یه ps3 160gig با یه بازی اصل بعلاوه 8 تا بازی کپی با هزینه پست گرفتم 515 هزار.به نظر شما گرون خریدم؟از فروشگاه آسیا سفارش دادم من خودم تو شهرستانم.این فروشگاه قابل اعتماد هست؟فروشگاه آسیا تو تهرانه (جمهوری)

آخرین ویرایش:
سلام،من یه ps3 160gig با یه بازی اصل بعلاوه 8 تا بازی کپی با هزینه پست گرفتم 515 هزار.به نظر شما گرون خریدم؟از فروشگاه آسیا سفارش دادم من خودم تو شهرستانم.این فروشگاه قابل اعتماد هست؟فروشگاه آسیا تو تهرانه (جمهوری)
برو به این تاپیک ببین گرون خریدی یا ارزون :
قیمت به روز PS3 در فروشگاه های مختلف

سلام ، بنده می خوام یک PS3 بگیرم چند تا سوال دارم :

1- نمی خواهم هکش کنم ، بیشتر برای PSN می خوام و انلاین بازی کردن

2- بازی ها برای انلاین بهتره چه ریجنی با شند ؟

3- FAT یا اسلیم ؟

4 - PSN مجانی هست دیگه ؟ :d دنگ و فنگ نداره مثل live ?

5- چنده الان هر مدلی پیشنهاد می دید ؟

پیشاپیش ممنون :d

سلام ، بنده می خوام یک PS3 بگیرم چند تا سوال دارم :

1- نمی خواهم هکش کنم ، بیشتر برای PSN می خوام و انلاین بازی کردن

2- بازی ها برای انلاین بهتره چه ریجنی با شند ؟

3- FAT یا اسلیم ؟

4 - PSN مجانی هست دیگه ؟ :d دنگ و فنگ نداره مثل live ?

5- چنده الان هر مدلی پیشنهاد می دید ؟

پیشاپیش ممنون :d

2- ریجن 2 یا ریجن 1 چون PSN Card براشون راحت تر پیدا میشه !
3-اسلیم چون مشکلاتی از قبیل YLOD نداره و حجم هاردش بیشتره !
4-بله مجانی هست چه دنگ و فنگی ؟!
5-قیمت هفته پیش 160GB 540تومن بود !
از تاپیک زیر هم میتونی قیمت بگیری
قیمت به روز PS3 در فروشگاه های مختلف

سلام دوستان من یه پی اس 3 دارم که همه چیزش کار میکنه جز خوندن سی دی (بازی ایا دی وی دی یا صوتی و....) هیچ سی دی در اون اجرا نمیشد ورژن دستگاه هم 2.71 بود اونو ارتقا دادم به 3.55 ولی بازم اجرا نکرد سی دی ها را تنظیم کارخونه کردم بازم نشد هارد فرمت کردم بازم نشد به نظر شما چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان من یه پی اس 3 دارم که همه چیزش کار میکنه جز خوندن سی دی (بازی ایا دی وی دی یا صوتی و....) هیچ سی دی در اون اجرا نمیشد ورژن دستگاه هم 2.71 بود اونو ارتقا دادم به 3.55 ولی بازم اجرا نکرد سی دی ها را تنظیم کارخونه کردم بازم نشد هارد فرمت کردم بازم نشد به نظر شما چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟

باید بلوری ریدر دستگاه رو عوض کنی دیگه

40 یا 60 گیگه ؟!

نمیشه خودم درستش کنم نبرم تعمیر من بازش کردم کامل ولی اگه کل درایو بلوری را بخوام عوض کنم که کار خودم هم هستش این قیمتی که دادید مربوط به کل درایو بلوری یا نه فقط لنز؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or