سلام
من یه دسته خریدم 75 تومان ولی چند روزی باهاش بازی کردم دیدم شوک (shock) نداره می خواستم ببینم این عادیه یا بهم اندختن ؟
اگه روش نوشته باشه DualShock3 نه و احتمال داره شک ت خاموش باشه !
اما اگه روش نوشته باشه SixAxis خالی پس بهت انداختن !
نه ننوشته doulshock3 ولی تو مغازه که رفتم فروشنده دسته ی بدل که نشونم داد خیلی با این فرق میکرد اصلا رو این با چاپ لیزری نوشتن sony ممکنه دسته اصل باشه؟
یکی این Sixaxis رو توضیح میده؟
یعنی چیکار میکنه؟
یکی این Sixaxis رو توضیح میده؟
یعنی چیکار میکنه؟
یعنی شوک و وقتی شما این کلمه را مبینی و یا میشنوی به معنی شوک دسته هست و وقتی این کلمه روی دسته باشه یعنی دسته شما شوک دار می باشد همینb-)
داش حسین، به اون سنسورهای حرکتی داخل دسته مربوط نمیشه این sixaxis؟ یعنی اون 6 جهتی که دسته شناسایی میکنه؟ چهارجهت اصلی + بالا و پایین؟؟یعنی شوک و وقتی شما این کلمه را مبینی و یا میشنوی به معنی شوک دسته هست و وقتی این کلمه روی دسته باشه یعنی دسته شما شوک دار می باشد همینb-)
تا اونجا که به خاطر دارم توی E3 2005، که سونی دسته ی PS رو مثل ـه یه بومرنگ طراحی کرده بود. اما یه سال بعدش به کل طراحی دسته رو عوض کرد و اسم ـه اونو SixAxis اعلام کرد.
کنترل های SixAxis به نوعی قابلیت Motion دارن و می تونین با تغییر زاویه دسته به 6 جهت مختلف، توی بازی ها(نه همه) عکس العمل ـش رو مشاهده کنین.
داش حسین، به اون سنسورهای حرکتی داخل دسته مربوط نمیشه این sixaxis؟ یعنی اون 6 جهتی که دسته شناسایی میکنه؟ چهارجهت اصلی + بالا و پایین؟؟
اگر بخوام مثال بزنم مثل بعضی QTE های Heavy rain
100 البته عزیز:dاصلا یکی از مزیت های PS3 اینه که بلوری پخش میکنه اگه تلوزیون 3d داری باز یهای 3 بعدی رو از دست نده:d:d:d:dسلام من یک تلویزیون سه بعدی خریدم
می خواستم ببینم ps3 فیلم بلوری سه بعدی پخش می کنه؟؟؟
اگر پخش می کنه باید فریمور چند باشه ps3 ؟؟؟
و باید چی نصب کنم؟؟
با تشکر
باید ورژنتون 3.55 به بالا باشه !