پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

نه ننوشته doulshock3 ولی تو مغازه که رفتم فروشنده دسته ی بدل که نشونم داد خیلی با این فرق میکرد اصلا رو این با چاپ لیزری نوشتن sony ممکنه دسته اصل باشه؟

سلام

من یه دسته خریدم 75 تومان ولی چند روزی باهاش بازی کردم دیدم شوک (shock) نداره می خواستم ببینم این عادیه یا بهم اندختن ؟

اگه روش نوشته باشه DualShock3 نه و احتمال داره شک ت خاموش باشه !
اما اگه روش نوشته باشه SixAxis خالی پس بهت انداختن !

نه ننوشته doulshock3 ولی تو مغازه که رفتم فروشنده دسته ی بدل که نشونم داد خیلی با این فرق میکرد اصلا رو این با چاپ لیزری نوشتن sony ممکنه دسته اصل باشه؟

نه دسته درست اصل مباشد ببین دو تا دلیل داره که من بهتون میگم
1- وقتی دسته شارژ کامل نباشه شوکش کار نمیکنه شما اول بذارید دسته به مدتت 8ساعت شارژ اولی بشه و بعدش ازش استفاده کنید
2-یا اینکه برید توی تنظیمات و اونجا یک گزینه داره که باید شوکش را روشن کنید حالا اگر متوجه نشدی دقیقا کجا بری شوکش روشن کنی بهت کاملتر توصیح میدم:d

یکی این Sixaxis رو توضیح میده؟
یعنی چیکار میکنه؟

یعنی شوک و وقتی شما این کلمه را مبینی و یا میشنوی به معنی شوک دسته هست و وقتی این کلمه روی دسته باشه یعنی دسته شما شوک دار می باشد همینb-)

یکی این Sixaxis رو توضیح میده؟
یعنی چیکار میکنه؟

یعنی شوک و وقتی شما این کلمه را مبینی و یا میشنوی به معنی شوک دسته هست و وقتی این کلمه روی دسته باشه یعنی دسته شما شوک دار می باشد همینb-)

تا اونجا که به خاطر دارم توی E3 2005، که سونی دسته ی PS رو مثل ـه یه بومرنگ طراحی کرده بود. اما یه سال بعدش به کل طراحی دسته رو عوض کرد و اسم ـه اونو SixAxis اعلام کرد.

کنترل های SixAxis به نوعی قابلیت Motion دارن و می تونین با تغییر زاویه دسته به 6 جهت مختلف، توی بازی ها(نه همه) عکس العمل ـش رو مشاهده کنین.

داش حسین، به اون سنسورهای حرکتی داخل دسته مربوط نمیشه این sixaxis؟ یعنی اون 6 جهتی که دسته شناسایی میکنه؟ چهارجهت اصلی + بالا و پایین؟؟
اگر بخوام مثال بزنم مثل بعضی QTE های Heavy rain

آخرین ویرایش:
تا اونجا که به خاطر دارم توی E3 2005، که سونی دسته ی PS رو مثل ـه یه بومرنگ طراحی کرده بود. اما یه سال بعدش به کل طراحی دسته رو عوض کرد و اسم ـه اونو SixAxis اعلام کرد.

کنترل های SixAxis به نوعی قابلیت Motion دارن و می تونین با تغییر زاویه دسته به 6 جهت مختلف، توی بازی ها(نه همه) عکس العمل ـش رو مشاهده کنین.

داش حسین، به اون سنسورهای حرکتی داخل دسته مربوط نمیشه این sixaxis؟ یعنی اون 6 جهتی که دسته شناسایی میکنه؟ چهارجهت اصلی + بالا و پایین؟؟
اگر بخوام مثال بزنم مثل بعضی QTE های Heavy rain

اخ اخ چه اشتباهی کردم شرمنده یک سوتی دادم :">:p
اخه نه سوال قبلی درباره شوک بود برای همین منم فکر توی اون بود و این طوری جوابشه دادم
ممنونم که بهم اطلاع دادید و اشتباهم را بهم گفتید مرسی:d

دوست عزیز در اینکه دسته شوک نداره شک ندارم و تنضیمات دسته رو چک کردم اصلا اینجور گزینه ای نداره ولی من یه جایی خونده بودم که اگه شوک هم نداشته باشه ممکنه دسته اصل باشه

سلام . دوستان امکان داره یک فیلم دی وی دی رو توی هارد اکسترنال یا یو اس بی کپی کنی بتونی مثل همون فیلم دی وی دی اجراش کنی با زیرنویس و منو و ... ؟

من یه فیلم دی وی دی توی فلش ریختم فقط فایل هاش که به صورت تکه تکه هست رو انتخاب می کنه زیرنویس و منو نداره

سلام من یک تلویزیون سه بعدی خریدم

می خواستم ببینم ps3 فیلم بلوری سه بعدی پخش می کنه؟؟؟

اگر پخش می کنه باید فریمور چند باشه ps3 ؟؟؟

و باید چی نصب کنم؟؟

با تشکر

سلام من یک تلویزیون سه بعدی خریدم

می خواستم ببینم ps3 فیلم بلوری سه بعدی پخش می کنه؟؟؟

اگر پخش می کنه باید فریمور چند باشه ps3 ؟؟؟

و باید چی نصب کنم؟؟

با تشکر
100 البته عزیز:dاصلا یکی از مزیت های PS3 اینه که بلوری پخش میکنه اگه تلوزیون 3d داری باز یهای 3 بعدی رو از دست نده:d:d:d:d
فریمورت مهم نیست..زیاد البته دقیق نمیدونم شاید بره دیدن 3D باید 3:60 باشه بازم میگم دقیق این یکی رونمیدونم:d:d
چیزی نمیخاد نصب کنی که
فقط شما میهای بلوری اورجینال نیگاه کنی باید با ریجن دستگاهت یکی باشه;);)...اگه دستگاهت هک شده میتونی هر ریجنی توش ببینی:d:d

خوب برای دیدن 3D حتما باید 3.55 به بالا نصب باشی
که مشکلی هم نداره
هم برای بازی های 3D و هم برای فیلم های و بلوری های 3D فرقی نداره همه نوع 3D رو پخش میکنه
البته فوق العاده و زیبا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or