پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ممنون
قیمت حجم پاییترشم دارین؟مثلا هارد 160 قیمت داری؟
هک cw چقد جا میگیره تو هارد داخلی؟
من هارد دستگام 40 هستش الان فقط 24 گیگ جا دارم بعد هک
شما یه سر برو بازار قیمت بگیر !
در مورد بقیه مسائل هک هم بگم اینجا جاش نیس عنوان تاپیک رو ببینید خواهشا !

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل هک* (پست اول تاپیک خوانده شود)
PS3 Jailbreak

همین دیگه . کل dlc رو واسم کالبد شکافی بکنی . لطف کردی.
منظورم dlc بازیهاس . یعنی چی ؟ . به چه دردی میخوره ؟ باشه نباشه چه فرقی میکنه؟ ووو

DLC = downloadable content :d:d
یه مرحله و چهار و تا مپ و چیز میزای دیگه به بازی اضافه میکنه فقط

• Like
Reactions: 4th
بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده ..
من قبلا وقتی کنسولم رو روشن میکردم lcd مون هم باهاش روشن میشد ولی جدیدا اصلا نمیشه!
نه روشن میشه نه خاموش!
تنضیمات lcdمون رو هم روی کنترل hdmi برای خاموش روشن شدن گذاشتم!
تنضیمات ps3 مم روی on "ذاشتم!
قبلا وقتی lcdمو روشن میکردم..حتی بالی صفحه میزد نوع ورودی playstation
یه بارم وقتی دستگاه رو روشن کردم اصلا تصویر نداد!ومجبور شدم دستم رو روی دکمه پاور نگه دارم تا با hdmi ست بشه!
ممنون میشم اگه راه حلی چیزی بلدید راهنماییم کنید.:x

بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده ..
من قبلا وقتی کنسولم رو روشن میکردم lcd مون هم باهاش روشن میشد ولی جدیدا اصلا نمیشه!
نه روشن میشه نه خاموش!
تنضیمات lcdمون رو هم روی کنترل hdmi برای خاموش روشن شدن گذاشتم!
تنضیمات ps3 مم روی on "ذاشتم!
قبلا وقتی lcdمو روشن میکردم..حتی بالی صفحه میزد نوع ورودی playstation
یه بارم وقتی دستگاه رو روشن کردم اصلا تصویر نداد!ومجبور شدم دستم رو روی دکمه پاور نگه دارم تا با hdmi ست بشه!
ممنون میشم اگه راه حلی چیزی بلدید راهنماییم کنید.:x
کسی نبود:d

سلام بچه ها
من امروز دستگاهم رو روشن کردم و دیدم که فقط تم خود سونی که یه موج با ستاره هایی هستش روی صفحه دیده میشه . و هیچ چیزه دیگه ای معلوم نیست . یه جورایی انگار هنگ کرده و وقتی میخوام خواموشش کنم فقط میبینم که چراغ سبزه روشن خواموش میشه ولی خود دستگاه خواموش نمیشه .
اگه کسی میدونه از کمک دریغ نکنه لطفا ...:|

همین دیگه . کل dlc رو واسم کالبد شکافی بکنی . لطف کردی.
منظورم dlc بازیهاس . یعنی چی ؟ . به چه دردی میخوره ؟ باشه نباشه چه فرقی میکنه؟ ووو

DLC = downloadable content :d:d
یه مرحله و چهار و تا مپ و چیز میزای دیگه به بازی اضافه میکنه فقط

خوب ایشون تقریبا همه چیز را خلاصه کردند
فقط میتوانم بگم چیزهای خدید بهشون اضافه میشه که توی بازی نیست مثلا بازی gow3 الان چند تا لباس کیرتوس امده که انها را بخری میتوانی هم شکلش عوض کنی و هم لایف و مچیک و از این چیزها را بی نهایت میکنه
خلاصه اگر پول داری چیزهای خوبی هستند که اگر بخری خوبه:d

سلام بچه ها
من امروز دستگاهم رو روشن کردم و دیدم که فقط تم خود سونی که یه موج با ستاره هایی هستش روی صفحه دیده میشه . و هیچ چیزه دیگه ای معلوم نیست . یه جورایی انگار هنگ کرده و وقتی میخوام خواموشش کنم فقط میبینم که چراغ سبزه روشن خواموش میشه ولی خود دستگاه خواموش نمیشه .
اگه کسی میدونه از کمک دریغ نکنه لطفا ...:|

ببخشید شما قبل از اینکه این اتفاق باریش بیافتاده چه کاریش کردید قبلش میخوام ببینم چه کاری کردید مثلا برقی چیزی و یا یک دفعه خاموشش نکردی اگر یک توصیحی بدی ممنونت میشم تا کامل بهت بگم چه کار کنی:d

• Like
Reactions: 4th
ببخشید شما قبل از اینکه این اتفاق باریش بیافتاده چه کاریش کردید قبلش میخوام ببینم چه کاری کردید مثلا برقی چیزی و یا یک دفعه خاموشش نکردی اگر یک توصیحی بدی ممنونت میشم تا کامل بهت بگم چه کار کنی:d

رفیق خیلی ممنون . دستگاه درست بوده . نگو که من دکمه اشتباهی میزدم . یعنی نوشتخ بود ضربدر و من دایره میزدم . :-o

رفیق خیلی ممنون . دستگاه درست بوده . نگو که من دکمه اشتباهی میزدم . یعنی نوشتخ بود ضربدر و من دایره میزدم . :-o

خوبه خدارا شکر ما که از خدامونه که دستگاهت تا 100 سال دیگه هم داشته باشی و اخ هم نگه :d

فقط بیشتر مواظبش باش که دیگه اگر یکباره دیگه فریز کرد بیا بگو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or