پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان اخر ما نفهمیدیو!!!!!!!
پسوورد میخواد این ریموت
کدوم ریموت ؟!

بجه ها یکی بم گفته فت بهرته یکی گفته اسلیم . کدوم بهرته ؟؟؟
فت تمیز تمیز 2 سال کار نکرده 80 گیگ با 2 تا دسته 380 می ارزه یا نه اسلیم بگیرم ؟؟
Slim معلومه بهتره چون خرابی نداره !
در مورد اون فت هم یه قیمت تو بازار بگیرید ببینید براتون میصرفه یا نه !

• Like
Reactions: Fallen Soul
دوستان راستش می خوام PS3 بگیرم ولی یه سری سوال ها برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین .
خب اول از همه باید بگم که بیشتر دنبال فت بودم که مثل این که گیر نمیاد و این هایی که تو بازار هست ریفر هستند و ارزش نداره بخرم ...
حالا می خوام اسلیم 160 گیگ بگیریم . اول این که به اسلیم ها هم هارد می خوره ؟ ورژن 3.55 به قبل کپی خور میشه ؟
خودم می تونم کپی خور کنم ؟ چقدر فرقشه که کپی خور بگیرم یا معمولی بگیرم خودم کپی خور کنم ؟
قیمت اسلیم 160 گیگ چنده ؟ فروشگاه معتبری که قیمت مناسب بده ممنون میشم معرفی کنید .

بعد جوی استیک اصل چنده ؟

بعد یه چیز مهم دیگه .
Move دقیقا چه چیزهایی تو جعبه ش هست ؟ هر چی می گردم به چیز خاصی نمیرسم . ممنون میشم اگه دارید یه عکس بگیرید و بذارید . قیمت move چنده ؟ واسه بازی های دو نفره دو تا باید خرید دیگه ؟ (اصلا بازی دو نفره هست براش ؟ )

move چند مدل داره ؟
قضیه این startet pack و navigation و bundle اینا چیه ؟
ببخشید که یه کم سوال ها زیاد شد . ممنون میشم اگه جواب بدین

اسلیم 160 گیگ با هک و بازی بدون گارانتی 500 تمام
هک کردنشم کاری نداره
خودتم میتونی هک کنی

سلام دوستان
دسته رو فقط موقعي كه بازي مي كنيم قابل شارژ هست
يا وقتي كه دوشاخه وصل هست؟
نه هر وقت كه كنسول روشن باشه شما ميتونيد دسته رو شارژ كنيد با PC هم ميتونيد دسته رو شارژ كنيد
دوستان پیشنهاد میکنید یه ps3 فت بگیرم؟
(ریفر هم نیستb-)>:d<)
مرسی.
اگه از لحاظ مالي مشكلي نداري اسليم بگير . اما اون هم مشكلي نداره فقط تعميري نباشه !
دوستان من بلوری رو که گذاشتم تو دستگاه هر از چند گاهی یه صدایی میده؟؟صدای چیه؟؟
صداي خاصي نيس كه نگران كننده باشه بيشتر مال انبساط انقباظ ه !

کسی نیس جوابم رو بده؟

خب محض اطلاع بگم که باید دستتون رو 5 ثانیه نگه دارین و حتما صدای بوق 3 بار شنیده بشه و بعد حدود 15 ثانیه خود دستگاه با HDMI ست میشه . اشکال از کابل HDMI یا خروجی Ps3 یا ورودی LCD و انواع مشکلات دیگه . با همین کابل روی یه LCD دیگه امتحان کنید اگه کار نکرد احتمال زیاد مشکل از کابل ـه ,

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or