پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان قضیه پلات و غیر پلات چیه؟؟
قضیه اش اینه که بازی هایی که یه مدت از عرضه شون میگزره و پر طرفدار هستند با یه پک جدید و ارزون تر عرضه میشن به اسم Platinum که با قبلیا تفاوت داره تفاوتش هم اینه که کاور روش نوشته شده Platinum دفترچه بازی سیاه و سفید ه قابش هم خاکستری هست !

نوش گیر نمی یاد؟
اگه اره قیمتش حدودا چنده؟
اکبندش هم گیر میاد باید بگردی قیمت هم دست فروشنده هست هرکی هرچی دوست داره میگه تو اون خراب شده ولی اگر پیدا کنی فک کنم دورو بر 45-55 باشه !
بازی اکبند چیزی جز ضرر نداره من 3 تاحالا خریدم کلی روش ضرر کردم بهتره دست 2 بگیری ولی تمیز باشه در حد اک باشه که به دلت بشینه :d

سلام دوستان من میخوام موبایلمو به ps3از طریق ریموت پلی راه بندازم باید چیکار کنم
راستی گوشیم یه پسوورد میخواد باید از کجا پیدا کنم
ممنون میشم جواب بدید

ميشه بگي برو بچ ـه توپ خونه كدوم كارخونه ميفرستن ps3 رو !؟

برو بچ توپ خونه به کارخونه نمیدن دستگاه رو که همونو آب میکنن میره این ریفر هاییم که تو بازار هست وارد شده از کشور های دیگه مثل امارات عربستان چون اونجا نمایندگی سونی هست..میدن نمایندگی نمایندگی هم میفرسه کار خونه....من جدیدن ریجن 4 دیدم ریجن 5 دیدم ریجن 4 عربستان که بسته بندیش واقعا با کیفیته ریجن 5 م هند هستش که کیفینش داغونه:d:d

این یعنی . زبان عربی . ساپورت ؟

تا حالا KSA Region و India ندیدم، ولی Region 4 ماله استرالیا ـس.
اگه هم قرار باشه ریجن عربستان هم باشه، فقط دفترچه هاش به زبان عربی ـه. مثل چیزی که توی بازی های PS3 می بینیم یعنی اونایی که برای امارات و حومه صادر میشن دفترچه هاش با زبان عربیه.

برو بچ توپ خونه به کارخونه نمیدن دستگاه رو که همونو آب میکنن میره این ریفر هاییم که تو بازار هست وارد شده از کشور های دیگه مثل امارات عربستان چون اونجا نمایندگی سونی هست..میدن نمایندگی نمایندگی هم میفرسه کار خونه....من جدیدن ریجن 4 دیدم ریجن 5 دیدم ریجن 4 عربستان که بسته بندیش واقعا با کیفیته ریجن 5 م هند هستش که کیفینش داغونه:d:d
چه چیزایی شما دیدی ! !!! ریجن 4و 5 ! حالا 4 رو میشه یه کاریش کرد ولی 5 ...

تا حالا KSA Region و India ندیدم، ولی Region 4 ماله استرالیا ـس.
اگه هم قرار باشه ریجن عربستان هم باشه، فقط دفترچه هاش به زبان عربی ـه. مثل چیزی که توی بازی های PS3 می بینیم یعنی اونایی که برای امارات و حومه صادر میشن دفترچه هاش با زبان عربیه.
چرا ریجن 5 اومده هند هستش ;)مطمئنم ریجن عربستانم فکرکنم 4 یا 5 هستش اونم:d:dبه جان خودم جدی میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or