پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان بازی mgs4 ارجینال اکش گیر میاد؟؟دست دومش قیمتش تا چقدره؟؟
در ضمن این بازی های جدید مثل motorstorm 3 ,crysis 2 و... فریمور کنسولو بالا میبرن؟؟

ببین دیگه اکبندش گیر نمیاد همشون دسته دوم هست مگر اینکه بری توی سایتهای خارجی و اونجا اکبندش را بخری دسته دومش هم حوله حوشه 20 تومانی هست چون کمتر ارزش نداره و بیشتر هم همین طور:d
بله اگر فریمور دستگاهت پایین باشند میبره بالا خودش ابدیت میکنه:d

ریفر به دستگاهایی میگن که مورد دارن حالا مورد سخت افزاری میتونه باشه ...یا تو بار خرده زمین..یا:d:d:dبرو بچ توپ خونه مورد عنایت ....قرار بدن:d:d:d اینا ر میگردن کار خونه تعمیر میشن بد روشون یه برچسب قرمز زده میشه کارتونشم فرق داره همچین:d:d

نزنید بابا دیگه ج.اب نمیدم جوابامم مثل خودم مورد دارن:d:d

سلام
میشه یک عکس از برچسب ریفر بذاری یا متنی رو که روش نوشته قرار بدی.
با سپاس

سلام دوستان یه سوال داشتم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :)
میخواستم ببینم استفاده دائم از wifi برای اتصال به psn واسه دستگاه ضرری نداره؟ یا این که بهتره مودم رو با کابل lan وصل کنم؟

میخواستم ببینم استفاده دائم از wifi برای اتصال به psn واسه دستگاه ضرری نداره؟ یا این که بهتره مودم رو با کابل lan وصل کنم؟

داداش فکر نکنم ضرری داشته باشه من 4 سال بازی می کنم با wifi هیچی نشده

این MOVE STARTER DISK رو به صورت اک بیرون میفروشند؟؟
نه ! 9 تا دونه دمو دیگه فروختن نداره ! :دی
نه عزیز مگه وای فای‌ـه لپتاپ 24 ساعته روشنه براش ضرر داره ؟!
با سلام دوستان یک سوال داشتم

من یک ps3 دارم می خواهم یک xbox360 بخرم ( ps3 نمی فروشم ) می خواهم xbox کوپی کنم بازی کنم ارززش داره الان بخرم یا وایسم
/:) این سوال به PS3 چه ارتباطی داشت ؟!:-s

Last edited by a moderator:
ریفر به دستگاهایی میگن که مورد دارن حالا مورد سخت افزاری میتونه باشه ...یا تو بار خرده زمین..یا:d:d:dبرو بچ توپ خونه مورد عنایت ....قرار بدن:d:d:d اینا ر میگردن کار خونه تعمیر میشن بد روشون یه برچسب قرمز زده میشه کارتونشم فرق داره همچین:d:d

ميشه بگي برو بچ ـه توپ خونه كدوم كارخونه ميفرستن ps3 رو !؟

سلام
میشه یک عکس از برچسب ریفر بذاری یا متنی رو که روش نوشته قرار بدی.
با سپاس

کسی نبود کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or