essi 10
کاربر سایت
خب عزیز وقتی اسم ریفر به گوشت خورده حتما اینم به گوشت خورده که امسال دستگاه ریفر وارد بازار شده نه 4 سال پیشدوست عزیز نمیدانم لطفا کمک کنین جای این که من را مسخره کنید البته اگر یک جوانمرد پیدا میشه
خب عزیز وقتی اسم ریفر به گوشت خورده حتما اینم به گوشت خورده که امسال دستگاه ریفر وارد بازار شده نه 4 سال پیشدوست عزیز نمیدانم لطفا کمک کنین جای این که من را مسخره کنید البته اگر یک جوانمرد پیدا میشه
این bonus cod که همراه بازی هست به چه دردی میخوره؟
برا شارژ دسته, دسته باید خاموش باشه یا روشن؟
دوستان ps3 slim 160gb تو نمایندگی های سونی ارزونتره یا گرونتر؟؟قابل هک هستند؟؟
ایا از نمایندگی بگیرم بهتره؟؟
قیمت به روز PS3 در فروشگاه های مختلف (دوستان قیمت ps3 slim 160gb تو پایتخت و توپخونه چقدره؟کسی قیمت داره؟؟
نه من نمی خوام سیستممو عوض کنم !شوخی میکنی.
نه . اصلا با PS3 مقایسش نکن.
PS3 طوریه که با بازیای امروزی بهتر عمل میکنه. همه چیزش استاندارده. و مال کارخونه.
اما PC یه چیزیه که خودت جمش کردی .
در ضمن سیستمی که نوشتی . نصف PS3 هم نمیشه.
اگه زیاد دلت میخواد بدونی بهتره از اینجا که به سیستم واردن بپرسی.
مهم: مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات (1 2 3 ... آخرین صفحه)
ولی چیزی که بهت پیشنهاد میدن خیلی گرون در میاد تا اینکه PS3 بگیری .
همونی که دوستمون گفت ! اصلا قابل قیاس نیستند !! این کنسوله اون هم PCنه من نمی خوام سیستممو عوض کنم !
مثلا COD:BO یا AC:BH تو کدوم بهتر اجرا میشه PS3 یا سیستم من؟
من نمیدونم کی این ریفر رو انداخت تو دهن مردم ! بابا بخدا تو ایران همچین کارایی نمیکنن ! اگه آکبند خریده باشی 100% نو بوده !!ps3 من فت80گيگه
- از كجا بدونم ريفر هست يا نه ( خواهشا چندتا دليل منطقي بگين )
- موقي كه كنسول خاموشه نياز هست كه از پشت با كليد برقو قطع كنيم
- اگه ريفر بود چه معايبي داره
- كنسول من در بازيهاي خفن مثل كيلزون3 و گادآو وار3 بعد از 5دقيقه صداي فنش ميشه عين سشوار و همينطور ادامه داره تا از بازي خارج شم البته بعضي وقتا دور فن مياد پايين و دوباره ميره بالا آيا طبيعيه
- يه فروشنده تو جمهوري گفت فتها اگه فنشون صدا نده ايراد دارن درسته
- اينكه ميگن بعد از يك ماه بازي كردن خمير سيليكون كنسول نرم ميشه و صداي فن كم ميشه درسته
یکی یکی توضیح بدید شرمندتون شدیم:d:d:dسلام دوستان دیروز دوساعت نشستمprince of persiaبازی کردم که یهو هنگ کرد هیچجوره هم از اون
حالت در نیومد مشکلش چیه؟
راستی تو بخش اکستراکتش یه چیزایی هست چجوری باید بازشون کنم؟