پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

زمانی که کنسول رو تکون میدم یک صدایی از جلوش میاد همون جایی که بازی رو وارد کنسول میکنیم . آیا این طبیعیه؟مدل اسلیم

عجیبه اولین باری که میشنوم اسیلم برایش مشکل پیش امده ببینم دوسته من شما مطمعنی که ضربه نخورده به جای یا کسی بهش ضربه نزده مثله بچه ای چیزی یا چیزی افتاده روش
خبر نداری
اگر ضربه بهش خوره باشه احتمال میدم داریوت از جا در امده باید ببریش بیرون برایت سوارش کنند :|

چرا اطلاعات غلط میدی عزیز من
از چیزی مطمئن نیستی‌ نگو
ناسلامتی کاربر فعال هستی‌ شما
باید رو حرفت حساب کنن
من تونستم 3D رو آخر اجرا کنم با بازی کپی‌
اونم 3 تا بازی خواهشأ اطلاع رسانی غلط نکن ;)
من درمورد بازیای کپی اطلاعات ندارم ! ( هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل هک* (پست اول تاپیک خوانده شود) ) ولی یه بار از یکی تو همینجا شنید م که میگفت KZ3 دوتا ورژن داره یکی با قابلیت 3D که نزدیک 50 گیگه ! یکی هم بدون 3D !! من فکر کردم ماله شما اونه که 3D نداره !

دوستان تازه كار هستم و ميخوام از يكي از دوستان در بازي سنتر بازي بخرم Gt5
طبق گفته دوستمون كد آنلاين نداره! ميشه كد آنلاين نداشته باشه
كد آنلاين كلا چه كاري انجام ميده و كاربردش چيه
براي بازي آنلاين هست؟؟
دفترچه داره انگار اونجوري كه توي عكس هست دفترچه چي توش هست كه همه براشون مهم هست
اين عكسش هست
http://up.vatandownload.com/images/0dbvikvna5yr3yrpacd.jpg
اگر اطلاعات ديگه اي براي خريد لازم هست بهم بگيد اولين بار هست كه بازي ميخرم و اينكه 40 تومن براي اين بازي خوبه يا زياد هست با توجه به شرايطش

من درمورد بازیای کپی اطلاعات ندارم ! ( هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل هک* (پست اول تاپیک خوانده شود) ) ولی یه بار از یکی تو همینجا شنید م که میگفت KZ3 دوتا ورژن داره یکی با قابلیت 3D که نزدیک 50 گیگه ! یکی هم بدون 3D !! من فکر کردم ماله شما اونه که 3D نداره !

3D هیچ ربطی به کپی و اوریج نداره !
فقط به HDMI و فریمور دستگاه ربط داره

• Like
Reactions: 4th
دوستان من یه هارد اکسترنال دارم وصل کردم به پلی 3 انگار نشناختش
میخواستم یه بازی که رو پی س بود رو کپی کنم روش
برای این کار چی باید بکنم میخواستم بازی و پاک کنم دوست داشتم نگهش داشته باشم ولی شاید یه وقتی خواستم باز بازی کنمش
ممنون

عجیبه اولین باری که میشنوم اسیلم برایش مشکل پیش امده ببینم دوسته من شما مطمعنی که ضربه نخورده به جای یا کسی بهش ضربه نزده مثله بچه ای چیزی یا چیزی افتاده روش
خبر نداری
اگر ضربه بهش خوره باشه احتمال میدم داریوت از جا در امده باید ببریش بیرون برایت سوارش کنند :|

نه ضربه نخورده . هیچ مشکلی هم نداره فقط نمیدونم چرا تکونش میدم این صدای خفیف ازش بیرون میاد.بازی رو هم بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.

آخرین ویرایش:
نه ضربه نخورده . هیچ مشکلی هم نداره فقط نمیدونم چرا تکونش میدم این صدای خفیف ازش بیرون میاد.بازی رو هم بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.

آقا حالا اون صدا رو بده یا نده فرقش چیه؟ شما کنسول سالم رو همش تکون میدی که چی بشه ؟ خرابش کنی بعد بگی از صداش معلوم بود خرابه... برادر من بازیت رو بکن الان ملت کنسولشون صدا سشوار میده گیر نمیدن شما به صدای خفیف موقع تکون دادن گیر دادی!!!

دوستان من یه هارد اکسترنال دارم وصل کردم به پلی 3 انگار نشناختش
میخواستم یه بازی که رو پی س بود رو کپی کنم روش
برای این کار چی باید بکنم میخواستم بازی و پاک کنم دوست داشتم نگهش داشته باشم ولی شاید یه وقتی خواستم باز بازی کنمش
ممنون

1-هاردت باید فرمتش fat32 باشه البته با شرایط خاصی ntfs هم میتونه باشه
2- usb 2.0 باشه اگر usb 3.0 هست باید هاب خوب استفاده کنی
3- کابل رابط بین اتصال هارد به ps3 نباشه
4- از همه مهمتر اگر با مولتی من کار میکنی فولدر GAMEZ یا GAMES رو می سازی بعد همه چی رو توش میریزی تا دستگاه نشون بده

3D هیچ ربطی به کپی و اوریج نداره !
فقط به HDMI و فریمور دستگاه ربط داره

3d به این ها ربط داره :
1- بازی باید 3d داشته باشه و قابل فعال کردن باشه
2- کابل HDMI 1.4 حتما باشه
3- TV باید 3D باشه
4- FW بالای 3.55 باشه
5- عینک 3D داشته باشی

آقا حالا اون صدا رو بده یا نده فرقش چیه؟ شما کنسول سالم رو همش تکون میدی که چی بشه ؟ خرابش کنی بعد بگی از صداش معلوم بود خرابه... برادر من بازیت رو بکن الان ملت کنسولشون صدا سشوار میده گیر نمیدن شما به صدای خفیف موقع تکون دادن گیر دادی!!!

با تشکر از شما ولی مسئله اینه که من این کنسول رو تازه خریدم .می خوام بدونم این مورد عادی هست یا نه

4- FW بالای 3.55 باشه
3.50 به بالا !
با تشکر از شما ولی مسئله اینه که من این کنسول رو تازه خریدم .می خوام بدونم این مورد عادی هست یا نه
اقا عادیه هیچ مشکلی نیست !
شما اگه میخواید کنسول رو جا به جا کنید بهتره دیسک داخل درایو کنسول نباشه چون ممکنه مشکلی برای درایو پیش بیاد !

3d به این ها ربط داره :
1- بازی باید 3d داشته باشه و قابل فعال کردن باشه
2- کابل HDMI 1.4 حتما باشه
3- TV باید 3D باشه
4- FW بالای 3.55 باشه
5- عینک 3D داشته باشی

کابل HDMI 1.4 هم نباشه موردی نیست با 1.3 هم تصویر 3D میده (من خودم دارم با 1.3 سه بعدی بازی میکنم)

1-هاردت باید فرمتش fat32 باشه البته با شرایط خاصی ntfs هم میتونه باشه
2- usb 2.0 باشه اگر usb 3.0 هست باید هاب خوب استفاده کنی
3- کابل رابط بین اتصال هارد به ps3 نباشه
4- از همه مهمتر اگر با مولتی من کار میکنی فولدر GAMEZ یا GAMES رو می سازی بعد همه چی رو توش میریزی تا دستگاه نشون بده
ممنون ولی مسئله من این نیست که از رو هارد اجرا کنم
فقط میخواستم از بازی یه کپی بگیرم رو هارد واسه خودم داشته باشمش
همین

کابل HDMI 1.4 هم نباشه موردی نیست با 1.3 هم تصویر 3D میده (من خودم دارم با 1.3 سه بعدی بازی میکنم)
عذر میخوام . این حرف برام کمی عجیبه.
میشه مدل TV تون رو بگید . همچنین از کجا مطمئنید کابلتون 1.3 هستش.؟
از 1.4 استفاده کردید و تفاوتش رو با 1.3 در مورد کیفیت 3D میدونید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or