danial1
کاربر سایت
تا اونجایی که میدونم فقط با PSP میشه Remote Play بازی کرد !!!
میشه بفرمایید Remote Play دقیقا چی هست و چه امکاناتی داره ؟ چون من هم ps3 دارم و هم psp . با تشکر
تا اونجایی که میدونم فقط با PSP میشه Remote Play بازی کرد !!!
میشه بفرمایید Remote Play دقیقا چی هست و چه امکاناتی داره ؟ چون من هم ps3 دارم و هم psp . با تشکر
دوستان دسته رو با pc شارژ کنم هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟
به باتریش صدمه نمیزنه؟
دوستان دسته رو با pc شارژ کنم هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟
به باتریش صدمه نمیزنه؟
باید به PSN وصل بشید بازی رو اپدیت کنید !دنبال دانلود فایلی میگردم که بازی Eye Pet معمولی رو به نسخه Move تبدیل کنم . با تشکر
2011 رو 30-35 یه جا دیدم باز داشت میفروخت !سلام
دوستان یک سوال می توانید قیمت به روز WWE 2010 OR 2011 بگویید
یه برنامه سبک پیدا کردم اگه کسی خواست از لینک زیر دانلود کنه
(روی عکس کلیک کنید)
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm
اینجا جای مطرح کردن سوال های Jailbreak نیست !#سلام
هارد اکسترنال رو به fat32 تبدیل کنم با چه برنامه ای این کار رو بکنم
با آیپاد ؟! من که نتونستم با iPhone وصل شم به PS3 چه برسه به این که ریموت هم بکنمش !!!اره بابا می شه ، مثلا با ipod هم مشه حتی، فقط psp نیست .
remote هم قابلیته remote کردنه دیگه :d چی بگم :d یعنی با psp وصل می شی به PS3 بعد PS3 رو روی psp داری :d یعنی psp می شه کنترلر PS3 و شما تو psp می تونی PS3 رو داشته باشی و باهاش بازی کنی و کارای دیگه . البته تو این حالت خود PS3 دیگه تصویری رو تی وی نمی ده ، فقط باید با psp باهش کار کنی. البته کیفیت تصویرش رو ال سی دی psp خیلی می اد پایینتر و response ضعیفی هم داره که البته تنظیماتش رو دستکاری هم می شه کرد.
مفهوم توضیح دادم آیا ؟!!! :d:d
با آیپاد ؟! من که نتونستم با iPhone وصل شم به PS3 چه برسه به این که ریموت هم بکنمش !!!
سوتیو منظورم همون iphone بود :d:d نمی شه؟! :d فکر کنم بشه ها ! با usb وصلش کن بعد register کن دیگه . نمی شه؟
اسم کاملش رو میشه بگی ؟!iphone و ipod تاچ فرقی نداره توی این مورد
یه برنامه داره توی appstore که راییگانم هست اما یه وسیله باید براش بخری که به قسمت شارژر وصل میشه
توی appstor سرچ کن ps3 میبینیش
باید به PSN وصل بشید بازی رو اپدیت کنید !
با توجه به کپی خور بودن دستگاه ، آیا مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد اگر بخوام بازی eye pet رو آپدیت کنم ؟ و اصلا میشه به psn وصل بشم یا نه ؟
شما وصل بشيد كنسولتون از حالت كپي خارج ميشه چون بايد به 3.66 اپديت كنيد !!!باید به PSN وصل بشید بازی رو اپدیت کنید !
با توجه به کپی خور بودن دستگاه ، آیا مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد اگر بخوام بازی eye pet رو آپدیت کنم ؟ و اصلا میشه به psn وصل بشم یا نه ؟