پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

میشه بفرمایید Remote Play دقیقا چی هست و چه امکاناتی داره ؟ چون من هم ps3 دارم و هم psp . با تشکر

من دقیقا نمیدونم اما میدونم به غیر از psp با بعضی چیزای دیگه هم میشه ریموت پلی بازی کرد.
مثلا گوشی sony ericson که ریموت پلی داره!
من یه بار امتحان کردم، یه چیزایی شد!
اما الان یادم نیست چطوری بود !
اما یادمه تصویر ps3 اومده بود تو گوشی!با psp هم فکر کنم همینطوری میشه!

اره بابا می شه ، مثلا با ipod هم مشه حتی، فقط psp نیست .

remote هم قابلیته remote کردنه دیگه :d چی بگم :d یعنی با psp وصل می شی به PS3 بعد PS3 رو روی psp داری :d یعنی psp می شه کنترلر PS3 و شما تو psp می تونی PS3 رو داشته باشی و باهاش بازی کنی و کارای دیگه . البته تو این حالت خود PS3 دیگه تصویری رو تی وی نمی ده ، فقط باید با psp باهش کار کنی. البته کیفیت تصویرش رو ال سی دی psp خیلی می اد پایینتر و response ضعیفی هم داره که البته تنظیماتش رو دستکاری هم می شه کرد.

مفهوم توضیح دادم آیا ؟!!! :d:d

دوستان دسته رو با pc شارژ کنم هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟
به باتریش صدمه نمیزنه؟

چرا با خود کنسول شارژ نمیکنید؟
نه فرقی نداره یه عده میگن به باطری صدمه میزنه اما usb با usb فرقی نداره
با پخش ماشین هم خواستی شارژ کن!

دوستان دسته رو با pc شارژ کنم هیچ مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟
به باتریش صدمه نمیزنه؟

به قول دوستمون u . T . a بعضی ها میگن!

اما من اگه جای شما بودم تا وقتی که مجبور نشدم با pc شارژ نمیکردم.
به هر حال بهتره که همه چیز اورجینال خود دستگاه باشه!
سیم، شارژر

دنبال دانلود فایلی میگردم که بازی Eye Pet معمولی رو به نسخه Move تبدیل کنم . با تشکر
باید به PSN وصل بشید بازی رو اپدیت کنید !
سلام

دوستان یک سوال می توانید قیمت به روز WWE 2010 OR 2011 بگویید
2011 رو 30-35 یه جا دیدم باز داشت میفروخت !
یه برنامه سبک پیدا کردم اگه کسی خواست از لینک زیر دانلود کنه
(روی عکس کلیک کنید)
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm

سلام
هارد اکسترنال رو به fat32 تبدیل کنم با چه برنامه ای این کار رو بکنم
اینجا جای مطرح کردن سوال های Jailbreak نیست !#:-s:|

• Like
Reactions: u.T.a
اره بابا می شه ، مثلا با ipod هم مشه حتی، فقط psp نیست .

remote هم قابلیته remote کردنه دیگه :d چی بگم :d یعنی با psp وصل می شی به PS3 بعد PS3 رو روی psp داری :d یعنی psp می شه کنترلر PS3 و شما تو psp می تونی PS3 رو داشته باشی و باهاش بازی کنی و کارای دیگه . البته تو این حالت خود PS3 دیگه تصویری رو تی وی نمی ده ، فقط باید با psp باهش کار کنی. البته کیفیت تصویرش رو ال سی دی psp خیلی می اد پایینتر و response ضعیفی هم داره که البته تنظیماتش رو دستکاری هم می شه کرد.

مفهوم توضیح دادم آیا ؟!!! :d:d
با آیپاد ؟! من که نتونستم با iPhone وصل شم به PS3 چه برسه به این که ریموت هم بکنمش !!!

سوتیو :)):)) منظورم همون iphone بود :d:d نمی شه؟! :">:d فکر کنم بشه ها ! با usb وصلش کن بعد register کن دیگه . نمی شه؟

iphone و ipod تاچ فرقی نداره توی این مورد
یه برنامه داره توی appstore که راییگانم هست اما یه وسیله باید براش بخری که به قسمت شارژر وصل میشه
توی appstor سرچ کن ps3 میبینیش

باید به PSN وصل بشید بازی رو اپدیت کنید !

با توجه به کپی خور بودن دستگاه ، آیا مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد اگر بخوام بازی eye pet رو آپدیت کنم ؟ و اصلا میشه به psn وصل بشم یا نه ؟
شما وصل بشيد كنسولتون از حالت كپي خارج ميشه چون بايد به 3.66 اپديت كنيد !!!

آخرین ویرایش:
دوستان راستش می خوام PS3 بگیرم ولی یه سری سوال ها برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین .
خب اول از همه باید بگم که بیشتر دنبال فت بودم که مثل این که گیر نمیاد و این هایی که تو بازار هست ریفر هستند و ارزش نداره بخرم ...
حالا می خوام اسلیم 160 گیگ بگیریم . اول این که به اسلیم ها هم هارد می خوره ؟ ورژن 3.55 به قبل کپی خور میشه ؟
خودم می تونم کپی خور کنم ؟ چقدر فرقشه که کپی خور بگیرم یا معمولی بگیرم خودم کپی خور کنم ؟
قیمت اسلیم 160 گیگ چنده ؟ فروشگاه معتبری که قیمت مناسب بده ممنون میشم معرفی کنید .

بعد جوی استیک اصل چنده ؟

بعد یه چیز مهم دیگه .
Move دقیقا چه چیزهایی تو جعبه ش هست ؟ هر چی می گردم به چیز خاصی نمیرسم . ممنون میشم اگه دارید یه عکس بگیرید و بذارید . قیمت move چنده ؟ واسه بازی های دو نفره دو تا باید خرید دیگه ؟ (اصلا بازی دو نفره هست براش ؟ )

move چند مدل داره ؟
قضیه این startet pack و navigation و bundle اینا چیه ؟
ببخشید که یه کم سوال ها زیاد شد . ممنون میشم اگه جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or