پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده
من تو TV قبلیم که سامسونگ بود و بر اثر سانحه به رحمت خدا رفت صدا رو از اسپیکر میگرفتم و مسکلی نداشتم! خروجی 2 فیش صدا داشت
حالا TV سونی مدل EX500 دارم و احساس میکنم یه مشکل صدایی هست! مثلا تو بازیهایی مثل LA.noire یا Guitar Hero صدای موسیقی بلندتر از صدای خواننده یا شخصیت هاست!! انگار که صدای اونا احتیاج به یه باند دیگه داره تا شنیده بشه!! این در هر دو صورت وصل بودن اسپیکر و نبودن اون هست!! مثلا تو Guitar Hero صدای خواننده خیلی ضعیفه ولی صدای آلات موسیقی بخ خوبی و واضح شنیده میشه! تو LA.Noire هم صدای موزیک عالیه ولی صدای شخصیت ها ضعیفه...تنظیمات صدام رو HDMI و Auto هست! تو بازیها هم همه جوره چک کردم ولی هیچ تغییری نمیکنه...کسی میدونه مشکل کجاست؟؟! راستی اسپیکرم 3 تکه هستش! هرچند میگم با صدای خود TV هم تغییری تو وضعیت ایجاد نمیشه....

با سلام خدمت دوستان لطفا این مشکل منو هرکی جوابش میدونه بگه

امروز صبح دسته ps3 داشتم با یک دستمال کاغذی خیس پاک مییکردم که یکم اب رفت تو دست بعد دستع را باز کردم خوشکش کردم وقتی دسته را بستم دسته دیگه روشن نشد اصلا کار نکرد

مشکل از کجاست؟

راه حلی میدانید که درست بشه؟:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

با سلام خدمت دوستان لطفا این مشکل منو هرکی جوابش میدونه بگه

امروز صبح دسته ps3 داشتم با یک دستمال کاغذی خیس پاک مییکردم که یکم اب رفت تو دست بعد دستع را باز کردم خوشکش کردم وقتی دسته را بستم دسته دیگه روشن نشد اصلا کار نکرد

مشکل از کجاست؟

راه حلی میدانید که درست بشه؟:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

دوستان کسی نبود جواب مارا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من یک مشکلی دارم لطفا کمک کتید
من یک کابل dvi to hdmi گرفتم برا اتصال ال سی دی کامپیوتر به ps3 ولی وقتی وصل میکنم کابل رو صفحه مانیتور میزنه کابل رو چک کن در صورتی که کابل درست وصل شده هر کی میتونه کمک کنه دریغ نکنه:((:((

دوستان من یک مشکلی دارم لطفا کمک کتید
من یک کابل dvi to hdmi گرفتم برا اتصال ال سی دی کامپیوتر به ps3 ولی وقتی وصل میکنم کابل رو صفحه مانیتور میزنه کابل رو چک کن در صورتی که کابل درست وصل شده هر کی میتونه کمک کنه دریغ نکنه:((:((
طبیعتاً دیگه نباید مشکلی باشه، بعد از این که کابل رو وصل کردین چند ثانیه دکمه ی Power ـه کنسول رو نیگه دارین. ببینین بعد از شنیدن بوق هم تصویر میاد یا نه.

دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده
من تو TV قبلیم که سامسونگ بود و بر اثر سانحه به رحمت خدا رفت صدا رو از اسپیکر میگرفتم و مسکلی نداشتم! خروجی 2 فیش صدا داشت
حالا TV سونی مدل EX500 دارم و احساس میکنم یه مشکل صدایی هست! مثلا تو بازیهایی مثل LA.noire یا Guitar Hero صدای موسیقی بلندتر از صدای خواننده یا شخصیت هاست!! انگار که صدای اونا احتیاج به یه باند دیگه داره تا شنیده بشه!! این در هر دو صورت وصل بودن اسپیکر و نبودن اون هست!! مثلا تو Guitar Hero صدای خواننده خیلی ضعیفه ولی صدای آلات موسیقی بخ خوبی و واضح شنیده میشه! تو LA.Noire هم صدای موزیک عالیه ولی صدای شخصیت ها ضعیفه...تنظیمات صدام رو HDMI و Auto هست! تو بازیها هم همه جوره چک کردم ولی هیچ تغییری نمیکنه...کسی میدونه مشکل کجاست؟؟! راستی اسپیکرم 3 تکه هستش! هرچند میگم با صدای خود TV هم تغییری تو وضعیت ایجاد نمیشه....

:(

.

حل نشد:((:((:((

دادا من همین الان یه مانیتور ال جی دارم که ورودی DVI داره و عین شما یه کابل HDMI to DVI گرفتم اولش واسه منم تصویر نیومد اما طبق سخنان amino-danger اگه دستتو 5 ثانیه رو پاور نگه داری و بوق بزنه درست میشه , البته تا روی HDMI ست بشه برا من یه 20-30 ثانیه کشید که یه پیغام میده و بعد Yes میزنی و درست میشه :d

سلام دوستان رجيون jخيلي مسخرس؟
باو من که بهت کامل توضیح دادم اینو

راستي ps3120gbمشكلي ندارن اكاش تو بازار هست؟
اين جديدا كه تو بازاره ساخت كيه؟

مشکلی نداره ولی فکر نکنم دیگه آکش تو بازار باشه
کلا همه ps3 ها made in china ولی یه سری 160 made in japon هم هست

سلام من یه مشکلی دارم ps3 رو به مانیتور وصل کردم. مانیتور اسپیکر نداره. چجوری صدا شو درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

خب با اون فیش 3 رنگ صدا رو بگیر دیگه , یه تبدیل بگیر که فیش سفید و قرمز رو به ورودی سیم اسپیکر تبدیل کنه , هرجا هم بری میفروشن و خیلی ارزونه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or