پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کمک فوری !!!

سلام دوستان من یه 2261v گرفتم و یه ps3 حالا صداشو از کجا بگیرم ؟!!!!!! مانیتورم که speaker نداره! فقط یه اسپیکر کامپیوتر دارم که فقط یه فیش سبز داره که میره پشت کامپوتر حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ صدا از کجا بگیرم؟

کمک فوری !!!

سلام دوستان من یه 2261v گرفتم و یه ps3 حالا صداشو از کجا بگیرم ؟!!!!!! مانیتورم که speaker نداره! فقط یه اسپیکر کامپیوتر دارم که فقط یه فیش سبز داره که میره پشت کامپوتر حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ صدا از کجا بگیرم؟
همون فیش سبزی رو که میره پشت کامپیوتر, باید درش بیاری و بزنی پشت مانیتور. (پشت مانیتور, وسط و سمت چپ مانیتور هست. پورتش همون جاست!) کلا دو راه داری: یک اسپیکر برای کامپیوتر و یک اسپیکر برای PS3" و مانیتور" بخری. یا اینکه از تقسیم استفاده کنی و یک اسپیکر رو به هر دو وصل کنی که دردسرش زیاده و نمی ارزه. ;)

گه بخوایم توی ps3 به همراه فیلم {دایویکس} زیرنویسشم پخش بشه باید چه کار کنیم؟؟
چند وقت پیش دوستان برنامه ای رو توی همین سایت معرفی کرده بودند که زیرنویس رو به فایل تصویری می چسبوند. اگه کسی از دوستان اسم برنامه رو می دونه به ما هم بگه. و طریقه کار با برنامه. کسی از دوستان نیست به ما جواب بده:(

گه بخوایم توی ps3 به همراه فیلم {دایویکس} زیرنویسشم پخش بشه باید چه کار کنیم؟؟
چند وقت پیش دوستان برنامه ای رو توی همین سایت معرفی کرده بودند که زیرنویس رو به فایل تصویری می چسبوند. اگه کسی از دوستان اسم برنامه رو می دونه به ما هم بگه. و طریقه کار با برنامه. کسی از دوستان نیست به ما جواب بده:(

مثلث رو که میزنی یک سری آیکون میاد که یکش یک مربعی هست که چند تا نقطه پایینش هست مثل صفحه TV که زیر نویس داره بعد روی اون ضربدر بزن تا زیرنویس بیاد.

برای چسباندن زیرنویس به فیلم هم از این استفاده کن.
ConvertXtoDvd 3

سلام به دوستای گلم :p

یه سوال داشتم : من وقتی دستگاه روشن میکنم (ps3 80gb) فنش هیچ صدایی نمیده وقتی وارد بازی میشم بازی میکنم میام بیرون همینجوری فنش با قدرت و صدای زیاد داره کار میکنه در صورتی که از بازی اومدم بیرون!!! اما دستگاه خاموش میکنم بعد روشن دیگه اون صدارو نمیده! راه حلی داره؟ در ضمن آپدیت هم نکردم فکر کنم 2.16 یا 2.17 باشه. نیازی به آپدیت داره؟ برای این مشکل؟

سلام به دوستای گلم :p

یه سوال داشتم : من وقتی دستگاه روشن میکنم (ps3 80gb) فنش هیچ صدایی نمیده وقتی وارد بازی میشم بازی میکنم میام بیرون همینجوری فنش با قدرت و صدای زیاد داره کار میکنه در صورتی که از بازی اومدم بیرون!!! اما دستگاه خاموش میکنم بعد روشن دیگه اون صدارو نمیده! راه حلی داره؟ در ضمن آپدیت هم نکردم فکر کنم 2.16 یا 2.17 باشه. نیازی به آپدیت داره؟ برای این مشکل؟
سلام
خب کار کردن فن که مشکل نیست! ولی حتما آپدیت کن، قابلیت های زیادی اضافه شده. آخرین آپدیت 3.15 هست.
ممنون

سلام دوستان . یه کابل HDMI To DVI خریدم. از این معمولی ها. ولی تصویر نمیاد. چی کار کنم؟ مارک خاصی هست که باید تهیه کنم؟

همشهری شما باید 10 ثانیه دکمه پاور رو نگه داری. تا منوی (مخفی ) کنسول بیاد بالا. اونجا کابلی که وصل کردید رو مشخص می کنید.

Download Off جان، اینکار رو هم کردم. هیچی نیومد.:(( داره دیونه ام می کنه.:(میگم از کسایی که توی فروشگاه شباهنگ کار می کنن اینجا عضو نیست تا یه پیغامی بهش بدم. هرچی بهشون زنگ میزنم کسی جواب نمیده.

آخرین ویرایش:
اين دسته شوك دار باطريش چقدر كار ميكنه من حدود 10 روزه كه ps3 خريدم و روزي ميانگين يك ساعت بازي ميكنم ولي هنوز باطريش كار ميكنه و احتياجي به شارژ نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or