پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان خفن ترین کابل hdmi چیه؟؟؟در ضمن ال سی دی که مدنظر من هست بخرم مدل sx2210 شرکت dell هست که فول hd هستش با 2ms response time و hdmi ساپورت و کنتراست 50000!!به نظرتون خوبه؟؟؟؟قیمتش هم حدود 270 تومنه!

آخرین ویرایش:
دوستان خفن ترین کابل hdmi چیه؟؟؟در ضمن ال سی دی که مدنظر من هست بخرم مدل sx2210 شرکت dell هست که فول hd هستش با 2ms response time و hdmi ساپورت و کنتراست 50000!!به نظرتون خوبه؟؟؟؟قیمتش هم حدود 270 تومنه!
کابل hdmi رو زیاد آشنا نیستم و لی سعی کن سر طلای بگیری
منظورم اینه سرش طلایی باشه(آب طلا نه رنگ طلایی قلابی!)
اون مدل رو دیدم.خوبه ولی کنتراستش رو CNET زده بود 1 به 1000!
ولی نظر من مدل SP2309W هست
فوق العاده هست
رزولوشن 2048 در 1152
کنتراست 1 به 80000
23 اینچ
زیبا تر
البته به نظر من زیبا تر چون یه دست سیاه هست ولی اون مدل مدنظر شما پایش سفیده
اون بین 199دلار و 245 دلار هست و این بین 219 تا 319 دلار هست
به نظر من به خاطر سایز و همچنین رزولوشن خوبش میارزه
البته اگه PC هم استفاده میکنید و الا صد در صد مدل مورد نظرتون همه جوره فیت کنسول هست.صد در صد یکی ازین مدل ها رو بردارید و LG رو فراموش کنید

منظور از pal چی هست؟؟؟مگه چند مدل ps3 داریم؟؟!!!!:eek::eek:

منظور از ریجن ، قفل منطقه ای هستش .
یعنی اون ریجن از دستگاه یا بازی فقط در یک منطقه ی خاصی عرضه میشه .
Pal برای اروپا هستش .
البته PS3 قفل منطقه ای نداره و هر بازیی رو اجرا می کنه .
ولی فیلم هایی که رو Blu-Ray میان قفل دارن و اگر می خوای که فیلم ببینی باید Pal بگیری .

اگه بخوایم توی ps3 به همراه فیلم {دایویکس} زیرنویسشم پخش بشه باید چه کار کنیم؟؟
چند وقت پیش دوستان برنامه ای رو توی همین سایت معرفی کرده بودند که زیرنویس رو به فایل تصویری می چسبوند. اگه کسی از دوستان اسم برنامه رو می دونه به ما هم بگه. و طریقه کار با برنامه.

یکی از دوستان هفته دیگه میره چین. از اونجا میخواد پلی 3 و متعلقات شو بخره.

فکر کنم میخواد خودش هم مغازه ی بزنه.

حالا دوستان بگن چین واسه خرید پلی 3 و لوازمش پیشنهاد میشه یا کشور دیگه؟

گمرک هنوز زیاد گیر میده واسه وارد کردن اینجور چیزا؟

قیمت چین با اینجا با هزینه های گمرکی چقدر تفاوت داره؟

دوستان من کامل متوجه نشدم!اینجا توی هند فیلم اصلی بلوری هم تو بازار هست حالا پلی استیشن 3 اینها رو اجرا میکنه یا نه رو من از کجا باید بفهمم؟؟؟؟اگه اجرا نکنه که خیلی بده!!!احتمال داره که فقط فیلمهای بلو ری ای که در هند توزیع میشن رو اجرا کنه(به خاطر همین قفل ریجن و این چیزا)؟؟؟؟؟!!!یا اینطوری سوالم رو بپرسم که دقیقا بگین کدوم ریجن ها اجازه ی پخش فیلمهای blue ray رو هم میدن؟؟!:(:confused::confused::confused:

مثل اینکه یه مدل region free از پلی استیشن 3 هم وجود داره!یعنی در این مدل ریجن فری دیگه دغدغه ی region lock این چیزا رو نداریم؟
PS3 بازی ای همه ریجن ها رو اجرا میکنه! توی هند فکر کنم ریجن PAL یا 2 باشه.
پشت بازی رو نگاه کن، اونجا یه کره کشیده که توش یه عددی نوشته، اون همون ریجن بازی است.
برای اجرا کردن فیلم BD هم باید ریجنBD با ریجن دستگاهت یکی باشه!

دوستان من کامل متوجه نشدم!اینجا توی هند فیلم اصلی بلوری هم تو بازار هست حالا پلی استیشن 3 اینها رو اجرا میکنه یا نه رو من از کجا باید بفهمم؟؟؟؟اگه اجرا نکنه که خیلی بده!!!احتمال داره که فقط فیلمهای بلو ری ای که در هند توزیع میشن رو اجرا کنه(به خاطر همین قفل ریجن و این چیزا)؟؟؟؟؟!!!یا اینطوری سوالم رو بپرسم که دقیقا بگین کدوم ریجن ها اجازه ی پخش فیلمهای blue ray رو هم میدن؟؟!:(:confused::confused::confused:

باید ببینی ریجن فیلم ها با ریجن دستگاهت یکی هست یا نه.مثلا اگه دستگاه ریجن PAL هست فیلم ها هم باید PAL باشه. ;)

اهان گرفتم!درسته مال هند هم پال هست البته pal 3 یا همون pal c !!حالا فیلمهای pal 2 که مربوط به uk و استرالیا میشن رو میتونه اجرا کنه؟؟چون هر دو تاشون پال هستن!!؟؟؟!منظورم اینه یعنی فرقی نمیکنه که پال کدوم منطقه باشه؟؟؟هر چی باشه فقط ntsc نباشه درسته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or