پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من اینو واسه کسایی گفتم که دستگاهشون داخلش سفید شده نه هر کسی!
بیشتر هنگ کردن ها هم معمولی هست و دلیل بر این نیست که کنسولتون زیاد از حد خاک گرفته
یه نگاه از بین شیار های دستگاه بکن و اگه دیدی خیلی خاک گرفته سراغ Blower برو
یه دستگاه هست که باد رو با سرعت بالا به بیرون میده و برای همین کار درست شده.فقط کافیه چند دقیقه باد رو از قسمت تور دستگاه به داخل بده تا گرد و خاک ها رو بده بیرون

اين جورس كه ميگي فكر كنم بدتر ميشه.
چون ممكنه گرد و خاك بلند شه ولي به صورت كامل بيرون نمياد به نظرم.
اگه يكي كه تخصصش باشه كه باز كنه خوبه.
اين نمايندگي سوني تو جمهوري براي فورش هست تعميرات تخصصي بلدن؟؟
شك دارم.

كلا من كه يه بار دسته ps2 باز كردم توش جرم رفته بود.اين l2 r2 ادم بدبخت ميكنه تا جا بره.قلق داره.
الانم دسته ps3 اين طوري شده .
چي كار كنم؟؟??

شك دارم.
نه ؛ به هیچ وجه تخصص ندارن ، PS3 قبلی رو که Yellow Light شده بود بردم تعمیرگاه مرکزی سونی تو خیابون جمهوری ، بعد دو هفته گفتن این درست بشو نیست ، درستش که نکردن هیچی ، زدن Drive رو هم خراب کردن .
بازم میگم ، به خاطر این چیزها اصلا دست به PS3 نزنید و بازش نمنید چون پشیمون میشید . اینا تجربیات خودمه که دارم میگم . دست هیچکس هم ندید PS3 رو تا براتون تعمیر کنه .

خب منم یه مطلب در مورد هنگ بگم...خیلی از هنگ کردن ها وقتی صورت میگره که به psn وصل هستی...
دلیلش رو نمیدونم فکر کنم به خاطر نت خوشکلمونِ:دی
البته نمیگم واسه همه پیش میاد اومده یا خواهد آمد،ممکنه دلیلش این باشه...هنگ کردن طبیعیه...انسان هم هنگ میکنه چه برسه به یه وسیله!:دی،ولی من ارتباطش با نت رو 100% مطمئنم...:دی

خب منم یه مطلب در مورد هنگ بگم...خیلی از هنگ کردن ها وقتی صورت میگره که به psn وصل هستی...
دلیلش رو نمیدونم فکر کنم به خاطر نت خوشکلمونِ:دی
البته نمیگم واسه همه پیش میاد اومده یا خواهد آمد،ممکنه دلیلش این باشه...هنگ کردن طبیعیه...انسان هم هنگ میکنه چه برسه به یه وسیله!:دی،ولی من ارتباطش با نت رو 100% مطمئنم...:دی

دقیقا همینطوره 90% مواقع وقتی پیش میاد که به PSN متصل هستم :(
ولی میخوام اینو بدونم که آیا بچه های دیگه هم همین مشکلات رو دارن یعنی PS3 اونها هم مصلا هفته ای 5 یا 6 بار هنگ میکونه ؟؟؟؟:confused:

اين جورس كه ميگي فكر كنم بدتر ميشه.
چون ممكنه گرد و خاك بلند شه ولي به صورت كامل بيرون نمياد به نظرم.
شك دارم.

كلا من كه يه بار دسته ps2 باز كردم توش جرم رفته بود.اين l2 r2 ادم بدبخت ميكنه تا جا بره.قلق داره.
الانم دسته ps3 اين طوري شده .
چي كار كنم؟؟??
من دسته PS3 رو باز کردم.خیلی راحت بود.نیازی نیست ببری جایی
یه خورده ور بری حله
ولی دستگاه رو بیخیال باز شدنش شو
بازم بلوور از هیچی بهتره.باید خیلی خوب و سنجیده از بلوور استفاده کنید که وقتی باد رو به داخل میده حساب یه راه خروجی رو هم بکنید.من خودم هنوز انجام ندادم ولی راحت با یه بررسی این کار شدنیه ولی بازم میگم که کنسول رو باز نکنید بخاطر تمیز کردن
میشه یه راه قطعی برای جلوگیری از رفتن گرد و خاک به داخل دستگاه بگید ؟
پ.ن : الان میگن هر روز تمیز کن
بعد از استفاده با یه پارچه دستگاه رو بپوشونید که خاک نگیره.البته دکمه پاور رو قبلش بزنید که پاور هم خاموش بشه
دقیقا همینطوره 90% مواقع وقتی پیش میاد که به PSN متصل هستم
ولی میخوام اینو بدونم که آیا بچه های دیگه هم همین مشکلات رو دارن یعنی PS3 اونها هم مصلا هفته ای 5 یا 6 بار هنگ میکونه ؟؟؟؟
بازی های دیگه رو هم تست کن اگه مشکلی نداشتی مشخصه که اینترنتت نمی کشه روی این بازی

به هیچ وجه اینطور نیست(اصلا سخت نیست)
شما وقتی دسته ps2 رو باز کردی خواستی ببندی بیخیال جا انداختن r2 و l2 بشو دسته رو ببند بعد این 2تا رو با یه فشار جابزن ! میبینی که خیلی ساده میره در جای خودش!

سلام دوستان .
من قصد خریدن PS3 رو دارم ،البته بیشتر برای اینکه بلو ری پخش میکنه و پورت HDMI داره .

میدونم سوالی که میپرسم بارها مطرح شده اما من همچنان مشکل دارم .
دوستان بنده با دستگاه دوستم فایل های DIV X رو امتحان کردم و پخش نکرد .
اما در بعضی از پست های اینجا خوندم که میتونه پخش کنه .
لطفا اگر امکانش هست من را راهنمایی کنید تا ببینم چکار میشه کرد .

سلام دوستان .
من قصد خریدن PS3 رو دارم ،البته بیشتر برای اینکه بلو ری پخش میکنه و پورت HDMI داره .

میدونم سوالی که میپرسم بارها مطرح شده اما من همچنان مشکل دارم .
دوستان بنده با دستگاه دوستم فایل های DIV X رو امتحان کردم و پخش نکرد .
اما در بعضی از پست های اینجا خوندم که میتونه پخش کنه .
لطفا اگر امکانش هست من را راهنمایی کنید تا ببینم چکار میشه کرد .
باید کدک ها رو بگیرید برای همین باید دستگاه رو به اینترنت وصل کنید تا بتونید اپدیت مورد نظر برای پخش این فایل ها رو بگیرید

سلام.

براي استفاده از دسته هاي PS3 روي PC اگه ويندوزمون Seven باشه... از كدوم درايور بايد استفاده كنيم؟ Xp يا Vista؟ يا درايور ديگه اي ميخواد؟ اگه درايور جديدي ميخواد لطفا براي دانلود بذاريد.

ممنون

سلام دوستان.من میخوام ps3 slim 250gb بخرم.من هند هستم قیمت این مدل اینجا حدود 460 هزار تومنه.اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟فقط اختلاف هارد دیسک یا چیزهای دیگه ای هم هست.؟؟؟دوم اینکه قیمت مدل 120 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟اینجا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟و منظور از 2ms gtg چی هست؟در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟؟پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟خواهشا تک تک سوالاتم رو جواب بدید.با تشکر.در ضمن نظرتون در مورد ال سی دی های dell چی هست؟اونها جوابگوی ps3 هستند؟;):smile:

سلام.

براي استفاده از دسته هاي PS3 روي PC اگه ويندوزمون Seven باشه... از كدوم درايور بايد استفاده كنيم؟ Xp يا Vista؟ يا درايور ديگه اي ميخواد؟ اگه درايور جديدي ميخواد لطفا براي دانلود بذاريد.
كلا بيخيال شو .
چون يه موقع ميشناسه يه موقع نه.
بعد هم جايه همه دكمه ها بهم ميريزه.
البته تو xp تست شده.
با همون ps3 بازي كن حال كن.
ممنون

به هیچ وجه اینطور نیست(اصلا سخت نیست)
شما وقتی دسته ps2 رو باز کردی خواستی ببندی بیخیال جا انداختن r2 و l2 بشو دسته رو ببند بعد این 2تا رو با یه فشار جابزن ! میبینی که خیلی ساده میره در جای خودش![/
QUOTE]

اين ماجرا ماله الان نيست .
ماله دوره حسن موساست:biggrin1:
نه ؛ به هیچ وجه تخصص ندارن ، PS3 قبلی رو که Yellow Light شده بود بردم تعمیرگاه مرکزی سونی تو خیابون جمهوری ، بعد دو هفته گفتن این درست بشو نیست ، درستش که نکردن هیچی ، زدن Drive رو هم خراب کردن .
بازم میگم ، به خاطر این چیزها اصلا دست به PS3 نزنید و بازش نمنید چون پشیمون میشید . اینا تجربیات خودمه که دارم میگم . دست هیچکس هم ندید PS3 رو تا براتون تعمیر کنه .

من تو يه همين مورد شك داشتم كه اونم فهميدم.
اخه يه بار رفته بودم يارو همچين صحبت ميكرد انگار از نمايندگي سوني تو ژاپن اومده بود.:laughing:
پشت شهرداري هم كه نگيم بهتره.:biggrin1:

مشكل هنگ 90% براي نت.
من تو فيفا , انچارتد شدم.
تو mw2 هم ميشه خودش درست ميشه.بيشتر وقت ها....

اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟
فقط هاردشون هست.
دوم اینکه قیمت مدل 120 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟
گارنتی رو توی ایران فراموش کن.120 قیمتش 340 هست و 250 حول 370-380 هست البته همه بدون بازی هستن
ا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
بهترین بازی سال هست حتما بگیر
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟
دوست عزیز باید اسم مدل رو کامل بگی تا بشه فهمید خوبه یا نه.خیلی چیزا میتونه توی خرید مانیتور مهم باشه مثل نوع استفاده شما که مثلا فقط برای پلی 3 میخواید یا دستگاه دیگه ای هم میخواید بهش وصل کنید
و منظور از 2ms gtg چی هست؟
منظور مدت زمانیه که یه پیکسل خاکستری به پیکسل خاکستری تغییر میکنه
Gray to Gray
در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟
به غیر از اسپلینتر همشون هستن
پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟
خیالت راحت تا سال 2014-2015 این کنسولا پا برجا هستن
در ضمن نظرتون در مورد ال سی دی های dell چی هست؟اونها جوابگوی ps3 هستند؟
LCD های DELL از بهترین LCD های دنیا محسوب میشن.من زیاد مدل هاش رو چک نکردم چون اینجا به سختی پیدا می شه و مطمئنا مدل هایی داره که برای کنسول مناسب باشه چون خیلی وقتا توی نمایشگاه ها از این مانیتور ها برای نمایش بازی ها استفاده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or