پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

هواست جمع باشه

سلام دوستان
من مبتدی هستم ممکنه به یکی از سوالاتی که برام پیش اومده جواب بدید؟

این هارد داخلی که تو 360 & ps3 گزاشتن برای ریختن بازی ها تو اون هست دیگه؟ یعنی من میتونم یه بازی از دوستم قرض بگیرم و بریزم تو هارد و بعد بهش پس بدم اما هنوز بتونم بدون دیسک اصلی بازی کنم؟؟؟ یا هارد برای همینه؟؟

راستی slim 120 توصیه میشه الان؟(برای خرید)
سلام دوست من
شما نمیتونید مثل ایکس باس 360 بازیارو روی هاردش نصب کنی این قابلیت فعلا برای 360 اومده اونم به این صورت که حتما باید دیسکت در حین بازی داخل دستگاه باشه و به محض اینکه اجکت کنی در هر کجای بازی که باشی بازی قطع میشه .(این توضیحات در خصوص ایکس باکس 360 بود)

هارد پلی 3 فقط برای ریختن بازی از شبکه psn یا ریختن مقداری از حجم بعضی از بازیاست .
دستگاهیم که میخوای بخری 250 شو بگیر شاید در آینده این قابلیت(ریختن بازی روز هارد) برای پلی 3 هم میسر شه کی میدونه خدارو چه دیدی.

اگرم خواستی بگیری صبر کن یه جا قیمتش نسبت به مغازهای دیگه خیلی ارزونه آدرسشو فردا برات میارم اما این از من به شما نصیحت از حداقل 4 تا مغازه سوال کن که یه وقت سرت خدای نکرده این ملت کلاه نذارن که پشیمانی دیگر سودی ندارد.:cheesygri

سلام دوستان
هر وقت با ps3 فیلم میبینم نصف زیر نویس ها رو نشون نمیده (منطورم اینه که نصف خط میاد و بقیش میره زیر صفحه) باید چی کار کنم ؟

سلام دوست من
شما نمیتونید مثل ایکس باس 360 بازیارو روی هاردش نصب کنی این قابلیت فعلا برای 360 اومده اونم به این صورت که حتما باید دیسکت در حین بازی داخل دستگاه باشه و به محض اینکه اجکت کنی در هر کجای بازی که باشی بازی قطع میشه .(این توضیحات در خصوص ایکس باکس 360 بود)

هارد پلی 3 فقط برای ریختن بازی از شبکه psn یا ریختن مقداری از حجم بعضی از بازیاست .
دستگاهیم که میخوای بخری 250 شو بگیر شاید در آینده این قابلیت(ریختن بازی روز هارد) برای پلی 3 هم میسر شه کی میدونه خدارو چه دیدی.

اگرم خواستی بگیری صبر کن یه جا قیمتش نسبت به مغازهای دیگه خیلی ارزونه آدرسشو فردا برات میارم اما این از من به شما نصیحت از حداقل 4 تا مغازه سوال کن که یه وقت سرت خدای نکرده این ملت کلاه نذارن که پشیمانی دیگر سودی ندارد.:cheesygri

ممنونم از لطفت. منتظر هستم... خوب اینجور که شما میگی دیگه 120 با 250 چه فرقی می کنه؟ چه فایده داره؟
یه سوال دیگه: داخل پک 120 slim چه چیزایی باید باشه و یه چیز دیگه اینکه در ps3 هم میتونم بفهمم تاریخ تولید دستگاه دقیقا چی بوده (فکر کنم xbox زیر کنسول نوشته)؟

ممنونم از لطفت. منتظر هستم... خوب اینجور که شما میگی دیگه 120 با 250 چه فرقی می کنه؟ چه فایده داره؟
یه سوال دیگه: داخل پک 120 slim چه چیزایی باید باشه و یه چیز دیگه اینکه در ps3 هم میتونم بفهمم تاریخ تولید دستگاه دقیقا چی بوده (فکر کنم xbox زیر کنسول نوشته)؟
سلام
گفتم خدمتتون امکانش هست در آینده هارد پلی 3 هم مثل 360 فعال بشه( برای نصب بازی ) هرچه فضا بیشتر باشه دست شما هم بازتره
چیز خاصی نداره یک دسته وسیم برق وکابل AV ودفترچه بازی فقط همین.(شما اگه پک ساده بگیری فقط شامل همین وسایل میشه)
تاریخ ساخت دستگاهای اسلیم PS3 همه متعلق به سال 2009 ،و اون تاریخ ساخت فقط در مورد XBOX 360 اهمیت داشت شما نمیخواد نگران تاریخ ساختش باشی چون هیچ مشکلی کنسولای PS3 ندارن .
موفق باشید

آخرین ویرایش:
من یه مشکلی با PS3 Slim دارم اونم اینه که وقتی اونو از طریق HDMI Switcher به TV وصل میکنم تصویر نمیده ولی PS3 Fat تصویرش میاد

اگر از دوستان کسی این مشکلو داره و میدونه راه حلش چیه لطفا مطرح کنند

من یه مشکلی با PS3 Slim دارم اونم اینه که وقتی اونو از طریق HDMI Switcher به TV وصل میکنم تصویر نمیده ولی PS3 Fat تصویرش میاد

اگر از دوستان کسی این مشکلو داره و میدونه راه حلش چیه لطفا مطرح کنند
منم اسلیم دارم مشکل شما رو داشتم,برو تو قسمت Display Settings و نوع کابلتو مشخص کن,این کارو کنی میشناسه...

منم اسلیم دارم مشکل شما رو داشتم,برو تو قسمت Display Settings و نوع کابلتو مشخص کن,این کارو کنی میشناسه...

منظورتون رو متوجه نشدم - من وقتی اسلیم رو مستقیم به tv میزنم تصویر دارم ولی وقتی به دستگاه HDMI Switcher وصلش میکنم دیگه تصویر نمیاد این در حالی هست که بقیه دستگاه های متصل به Switcher همگی تصویر رو نشون میدن

در قسمت Display Setting هم گزینه HDMI انتخاب شده

لطفا منو راهنمایی کنید

سلام دوستان
هر وقت با ps3 فیلم میبینم نصف زیر نویس ها رو نشون نمیده (منطورم اینه که نصف خط میاد و بقیش میره زیر صفحه) باید چی کار کنم ؟
اشکال از اون کسی هست که فیلم رو زیرنویس کرده ! حالا اگر همون فیلم رو توی DVD Player یا دستگاه های دیگه نگاه کنی , بازم نصف زیرنویس میره زیر صفحه !

یکی از دوستای من میخواست بره ps3 بگیره فروشنده گفته بود هر چیps3 میاد تو ایران تو گمرک باز میشه ولی من خودم ps3 رو اکبند خریدم. قضیه چیه؟؟؟؟؟

جایی برای مسیج دادن نداره:(
چرا دقیقا بالایی اوتارتان یک چندتایی گزینه داره یکیشان ماله مسیج فرستادنه :-"
یا برو روی اوتاره دوستت و اونجا یک مثلث بزن و برایش مسیج بفرست :-"
یا از طریق خوده بازی میشه که من بلد نیستم توی فیفا :biggrin1:
یکی از دوستای من میخواست بره ps3 بگیره فروشنده گفته بود هر چیps3 میاد تو ایران تو گمرک باز میشه ولی من خودم ps3 رو اکبند خریدم. قضیه چیه؟؟؟؟؟
ببین عزیز قضیه نداره
من خودم هم وقتی خریدم بدونه اکبند بود بعد البته اگر بگرده با اکبتد هم هست
وقتی رفتم بخرم فرشنده گفت بابا اینها خودشان اکبندش میکنند و از همان اولش هم بدون اکبند هست البته یک جورایی راست میگه چون اشناهای من که در کویت هستند انها هم میگند تمامه پلی ها که در اینها هستند بدونه اکبند هستند
و یک چیزه دیگر حتما ریجن جی بخره ما که شانس نداشتیم اون دو تا که پال بودن خراب شدن و اون کنسول که جی بود هنوز داره کار میکنه
موفق باشی

آخرین ویرایش:
درود

دوستان این مدلای 60 گیگ به چه صورت بازی های ps2 رو اجرا می کنن؟؟؟

دستگاه رجین 3 هست

ممنون
با یه برنامه هست به نام Swap Switch که به سختی یافت میشه
اینجا بیشتر توضیح دادن بچه ها
به نظر من نمی صرفه.یه PS2 بگیری راحت تری
و یک چیزه دیگر حتما ریجن جی بخره ما که شانس نداشتیم اون دو تا که پال بودن خراب شدن و اون کنسول که جی بود هنوز داره کار میکنه
شما تا حالا دو تا کنسول ترکوندی!؟

یه سوال که خودم داشتم
PS3 مثل 360 کابل VGA مخصوص به خودش رو داره؟منظورم HDMI به VGA نیست بلکه اون کابل مخصوص خود سونی رو می گم که روی PS3 هم یه کامپوزیتش وجود داره
و یا کابل کامپوننت داره؟
من برای استفاده روی PS2 می خوام که به LCD وصلش کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or