پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان اگر لطف کنید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم

من میخوام PS3 Slim بگیرم ولی شنیدم خیلی داغ میکنه و ۲-۳ تا مغازه هم که رفتم گفتن بهتره از همون سری قبلیاش بگیری اینا خرابیشون زیاده

حالا من موندم که سونی سری جدیدارو مشکل دار طراحی کرده یا اونا اشتبا میگن
لطفا منو در خرید PS3 راهنمایی کنید
فکر نکنم:confused: احتمال زیاد مغازه دارها چرت گفتن.خواست قدیمی ها رو هرجور شده رد کنن واسه خودشون تز دادن.من خودم Fat دارم ولی مطمئنم که سونی کاردستی دست ملت نمیده(حالا از کجا مطمئنم خودم هم نمیدونم:biggrin1:)

من میخوام PS3 Slim بگیرم ولی شنیدم خیلی داغ میکنه و ۲-۳ تا مغازه هم که رفتم گفتن بهتره از همون سری قبلیاش بگیری اینا خرابیشون زیاده

تا جایی که ما شنیدیم و دوستانی که دارن،میگن اتفاقا این کنسول از لحاظ دمایی خیلی بهتر از سری قبلی ها هست.
یکی از دلایلی که بنده هم می خوام اسلیم بخرم همینه که از نظر دمایی بهتر شده :smile:

اصلا چیزی به نام مشکل گرمایی در این کنسول وجود نداره
فروشنده ها هستنُ هزار جور زبون بازی .....

1- کسی میدونه چطور میشه کانالای ماهواره رو با ps3 نگاه کرد ؟
2-لطفا یه هدست وایرلس خوب برای بازی معرفی کنید اگه ممکنه قیمتشم بگین
3-قیمت موس ps3 چنده و همه بازیهای FPS رو ساپورت میکنه ؟

دوستان من میخوام fifa 10 با یکی که اونم داخل ایرانه آنلاین بازی کنم ولی هر کاری میکنم نمبشه ! با بقیه مشکلی ندارم. ولی این یه نفرو وقتی invite میکنم که بازی کنیم وقتی میاد تو نمبتونه تیم انتخاب کنه و بعد میوفتیم بیرون ! از تو لابی هم تست کردم. روم ساختم تو روم این کارو کردم باز نشد!
ممنون میشم کسی کمک کنه
برای شما دو راه داره
1- باید دو بازی هم ریجن باشند یعنی 1با1 2با 2
2- هم احتمالا از سرعته اینترنت هم هست اگر سرعت پایین باشه نمی توانه انلاین بازی کنه

من میتونم با 160 تومن مانیتوزی مثل [FONT=Arial,Helvetica][FONT=Arial,Helvetica][FONT=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]NEC AccuSync [/FONT][/FONT][/FONT]بخرم که خروجی صدا داشته باشه ؟؟؟

دوستان بازیهای ریجن 3
شامل زبان انگلیسی میشه یا نه؟
بنده uc2 رسیده دستم منتهی روی پک اکثرا زبان شیرین ژاپنی می بینم حالا میخوام بدونم اگه بازی شامل انگلیسی نمیشه بازش نکنم
ممنون

دوستان بازیهای ریجن 3
شامل زبان انگلیسی میشه یا نه؟
بنده uc2 رسیده دستم منتهی روی پک اکثرا زبان شیرین ژاپنی می بینم حالا میخوام بدونم اگه بازی شامل انگلیسی نمیشه بازش نکنم
ممنون
آره انگلیشه.اتفاقا U2 خودم هم ریجن 3 ولی همه چیش انگلیشه.هم زبان هم زیرنویس.خیالت راحت بازی کن و کلی حالشو ببر که یکی از شاهکارها جلوی چشماته;)

این سوال ربطی به این تاپیک نداره ، ولی خوب این بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی داره.
در کل من linksys wag160n یا wag54g2 رو پیشنهاد میدم.;)

سلام دوستان
من مبتدی هستم ممکنه به یکی از سوالاتی که برام پیش اومده جواب بدید؟

این هارد داخلی که تو 360 & ps3 گزاشتن برای ریختن بازی ها تو اون هست دیگه؟ یعنی من میتونم یه بازی از دوستم قرض بگیرم و بریزم تو هارد و بعد بهش پس بدم اما هنوز بتونم بدون دیسک اصلی بازی کنم؟؟؟ یا هارد برای همینه؟؟

راستی slim 120 توصیه میشه الان؟(برای خرید)

سلام دوستان
من مبتدی هستم ممکنه به یکی از سوالاتی که برام پیش اومده جواب بدید؟

این هارد داخلی که تو 360 & ps3 گزاشتن برای ریختن بازی ها تو اون هست دیگه؟ یعنی من میتونم یه بازی از دوستم قرض بگیرم و بریزم تو هارد و بعد بهش پس بدم اما هنوز بتونم بدون دیسک اصلی بازی کنم؟؟؟ یا هارد برای همینه؟؟

راستی slim 120 توصیه میشه الان؟(برای خرید)
X360 رو نمیدونم ولی PS3 همچین قابلیتی نداره.هاردش هم واسه اینه که بعضی از بازی ها احتیاج به نصب دارن که این نصب به خاطر اینه که مدت لودینگ و یه سری پردازش های دیگه سریع تر انجام بشه و نمیتونی مثل هارد PC بازی توش نصب کنی که دیگه به BD لازم نباشه.اگر هم دموی بازی های مختلف یا بازی های که تو شبکه PSN هست رو دانلود کنی میریزه تو هارد.واسه خرید هم یه پک تو مغازه نیما دیده بودم که باندلش گاد آو وار کالکشن بود و قیمت خوبی هم میداد و به مظر من خرید همون پک به شرط قیمت خوب کار عاقلانه ای تره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or