پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اين دسته شوك دار باطريش چقدر كار ميكنه من حدود 10 روزه كه ps3 خريدم و روزي ميانگين يك ساعت بازي ميكنم ولي هنوز باطريش كار ميكنه و احتياجي به شارژ نداره .
نه دوسته غزیز موقعی دسته را بزن به شارژ که خودش بهت پیغام بده یا چهار چراغ دسته چشمک بزنه اون موقعه بزنش به شارژ
حجم آپدیت جدید چقدره؟
160 مگ

من یه مانیتور گرفتم با رزولوشن 1920 *1080 میخواستم بدونم تنظیمات Ps3 رو چطوری باید درست کنم که بتونم تصویر بگیریم
شما کابل رو بزن، خودش راهنماییت می کنه.
اول میپرسه میخوای از کابل HDMI استفاده کنی، بعدش امتحان می کنه و میگه تلویزیون شما تا چقدر رو پشتیبانی می کنه. بعدش هم رو رزولوشنی که میخوای ست می کنی!

سلام به دوستان بچه ها به كمكتون احتياج دارم من ديگه از قيمت بالاي بازيهاي ps3 خسته شدم حالا ميخوام بفروشم با xbox360 عوضش كنم خيلي بد بين دو راهي گير كردم ميخواستم بدونم كار عاقلانه ايست نظر شما چيست؟:((

سلام به دوستان بچه ها به كمكتون احتياج دارم من ديگه از قيمت بالاي بازيهاي ps3 خسته شدم حالا ميخوام بفروشم با xbox360 عوضش كنم خيلي بد بين دو راهي گير كردم ميخواستم بدونم كار عاقلانه ايست نظر شما چيست؟:((

به نظر من آدم باید اول یه 360 بگیره تا بازی های مولتی و انحصاری 360 رو باهاش بره ... بعد واسه احصاری های PS3 بره یه دونه PS3 هم بگیره ... در کل هر دو مکمل همند ولی اول 360 بعد PS3:biggrin1:
به نظر من اگه KZ2 و MGS4 , U1 , U2 رو بازی کردی برو سراغ 360 ...

من تو یک مجله خوندم تبدیل DVI به HDMI وجود داره اصلا چنین تبدیلی هست که من ps3 رو به مانیتورم وصل کنم
از لحاظ کیفیت چه طوره
اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه

من تو یک مجله خوندم تبدیل DVI به HDMI وجود داره اصلا چنین تبدیلی هست که من ps3 رو به مانیتورم وصل کنم
از لحاظ کیفیت چه طوره
اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
آره این تبدیل وجود داره و همه جا میتونی پیدا کنی و کیفیت خیلی خوبی هم ارایه میده.

آره این تبدیل وجود داره و همه جا میتونی پیدا کنی و کیفیت خیلی خوبی هم ارایه میده.
من یه کابل HDMI To DVI گرفتم. ولی وقتی وصلش می کنم به مانیتور جواب نمیده. اگه DVI To HDMI بگیرم و یه کابل HDMI، و یه سرش رو بزنم به PS3، و یه سره دیگه اش رو به DVI To HDMI، جواب میده؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

من یه کابل HDMI To DVI گرفتم. ولی وقتی وصلش می کنم به مانیتور جواب نمیده. اگه DVI To HDMI بگیرم و یه کابل HDMI، و یه سرش رو بزنم به PS3، و یه سره دیگه اش رو به DVI To HDMI، جواب میده؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
گمون نکنم فرقی کنه تنظیمات دستگاه رو درست کردی
چه مانیتوری بود
راستی باید مانیتورت Hd باشه یا نه ؟
مانیتور من T1900 به نرتون چه طوره جواب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or