پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
من ps3 رو با کابل HDMI to HDMI وصل کردم به تلویزیون HD و صدا رو هم از طریق همین کابل روی تلویزیون میگیرم.
حالا میخوام ببینم اگه با کابل نوری صدای ps3 رو بدم به سیستم Hi Fi کیفیت بهتری خواهم داشت یا نه؟
کابل نوری با کابل HDMI تداخلی نداره؟مشکلی نداره؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.

اصلا تصویر نمیاد که بخوام تنظیمات رو درست کنم. مانیتورم هست L1740p.

شما فقط کافیه دستتان را بذاری روی دکمه سبزه و وقتی 3 تا بوق زد دستان را برداری و همون زمان درباره روشنش کنید و شما دیگه تصویر دارید همین:biggrin1:

شما فقط کافیه دستتان را بذاری روی دکمه سبزه و وقتی 3 تا بوق زد دستان را برداری و همون زمان درباره روشنش کنید و شما دیگه تصویر دارید همین:biggrin1:
درست نشد که نشد.:( میگم همشهری، شما جایی سراغ نداری که مبدل DVI To HDMI داشته باشه؟

سلام دوستان
من محل قرار گرفتن PS3 یه جایی که خاک خورش زیاده
میخواستم بدونم کاور یا روکش خاصی تو بازار وجود داره تا من براش بخرم ؟؟؟؟؟

سلام
دوستان ایا راهی هست از facebook استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟
منظورم همنی هت که تو اکنت هست
سلام
منظور شما از استفاده چیه؟ یعنی این که میخوای توی اکانتت Log In کنی؟ خب اون رو با مرورگر میتونی انجام بدی! یکی از دوستان نوشته بود که اون گزینه برای آپلود کردن تروفی ها و سایر افتخارات شما (:d) هست.

سلام
من ps3 رو با کابل HDMI to HDMI وصل کردم به تلویزیون HD و صدا رو هم از طریق همین کابل روی تلویزیون میگیرم.
حالا میخوام ببینم اگه با کابل نوری صدای ps3 رو بدم به سیستم Hi Fi کیفیت بهتری خواهم داشت یا نه؟
کابل نوری با کابل HDMI تداخلی نداره؟مشکلی نداره؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.
بله کیفیت بهتری خواهید داشت.تداخلی هم ایجاد نمیکنه.
درست نشد که نشد. میگم همشهری، شما جایی سراغ نداری که مبدل DVI To HDMI داشته باشه؟
به احتمال 99 درصد شما مانیتورت HDCP رو ساپورت نمیکنه! یا باید مانیتورت رو عوض کنی که این کار پیشنهاد میشه و یا اینکه از کابل VGA استفده کنی
سلام
دسته های ps2 رو میشه به ps3 وصل کرد؟
بله تبدیل هاش وجود داره ولی من یدون گرفتم مشکلی که داشت این بود که ویبره کار نمی کرد

سلام
منظور شما از استفاده چیه؟ یعنی این که میخوای توی اکانتت Log In کنی؟ خب اون رو با مرورگر میتونی انجام بدی! یکی از دوستان نوشته بود که اون گزینه برای آپلود کردن تروفی ها و سایر افتخارات شما (:biggrin1:) هست.
میدونم خودم که با pc میشه اما میخوام بدونم میشه با یه روشی هیلترشو تو ps3 رد کرد یا نه
راستی اون دوستمون ... هیچی ولش کن:cool:

میدونم خودم که با pc میشه اما میخوام بدونم میشه با یه روشی هیلترشو تو ps3 رد کرد یا نه
راستی اون دوستمون ... هیچی ولش کن:cool:
منظور من استفاده از مرورگر PS3 بود. شما یه امتحانی بکن ببین هیتر هست یا نه، چون من یه نتایج مختلفی رسیدم!

عیب نداره . من فقط برای Tekken میخوام . از کجا گرفتی؟
فروشگاه های کنسول فروشی اکثرا دارن من از قم گرفتم
ممنون از شما. کابل VGA کیفیتش چجوریه؟ چند P میده؟
من ندیدم و لیکن میگن تا 1080 ساپورت میکنه و فتحی هم داره.مطمئنا کیفیتش به HDMI نمی رسه ولیکن از هیچی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or