Prince_Amin
کاربر سایت
دوستان.من تازه واردم در زمینه ی پلی استیشن!منظورتون از پلاتینیوم چیه؟؟؟چه فرقی داره؟؟در ضمن کابل hdmi نوع a خوبه یا نوع b???چه فرقی میکنند اصلا؟؟؟
پلاتینیوم بازی هایی هستن که پس از یه مدت دوره ی پر فروش با قاب نقره ای رنگ عرضه میشن.دوستان.من تازه واردم در زمینه ی پلی استیشن!منظورتون از پلاتینیوم چیه؟؟؟چه فرقی داره؟؟در ضمن کابل hdmi نوع a خوبه یا نوع b???چه فرقی میکنند اصلا؟؟؟
من اسلیم ندارم اما خوب معلومه که نه چون اگه اینکارو کنین زودتر خراب میشه هی بکشین در بیارین اصلا فک کنم شوکه شهیه سوال دیگه!همونطور که میدونید اون دکمه ی اصلی پشت دستگاه در مدل اسلیم حذف شده!حالا بعد از خاموش کردن دستگاه به نظرتون برق اصلی رو هم قطع کنم تا چراغ قرمز دستگاه هم خاموش بره یا همونجور بزارم باشه؟!!ببخشید سوالام خنده دارن ولی اصلا حوصله ی خرابی و اینجور مصیبتها رو ندارم!
خودت از یه سویچ خوب استفاده کن و برق رو قطع کن و لازم نیست دیگه دو شاخه رو بکشی.پاور خاموش بشه بهترهیه سوال دیگه!همونطور که میدونید اون دکمه ی اصلی پشت دستگاه در مدل اسلیم حذف شده!حالا بعد از خاموش کردن دستگاه به نظرتون برق اصلی رو هم قطع کنم تا چراغ قرمز دستگاه هم خاموش بره یا همونجور بزارم باشه؟!!ببخشید سوالام خنده دارن ولی اصلا حوصله ی خرابی و اینجور مصیبتها رو ندارم!
خیر ، حقیقت نداره . امکان کپی کردن فقط شامل Music و Photo و Movie و Save Date ها از هارد PS3 به یه هارد یا حافظه دیگست .سلام
دیروز از کسی شنیدم که یه سری dvd هست که بازیهای دانلودی psn رو ریختن روش و میفروشن
میخواستم ببینم حقیقت داره ؟ اگه آره از کجا باید بگیرم؟
يه نمونش براي پرتاب نارنجك بوددوستان من در بازی uncharted2 در قسمت کنترلر موشن سنسور رو on کردم ولی عمل نمیکنه!!مثل اینکه جریان حذف موشن سنسور در سری اسلیم صحت داره یا من اشتباه میکنم؟؟؟؟
يدونه بود. تو تهران نيست.کسی جایی میشناسه در تهران رو پی اس 3 لینوکس نسب کنه با برنامه هایی مثل vlc player ؟
دوستان میشه فیلمها و موزیکهایی رو که روی هارد دستگاه میریزیم بعدا به هارد کامپیوتر یا هر دستگاه حافظه دار دیگه ای منتقل بکنیم؟یکی از دوستان که ps3 40gig داره میگفت غیر ممکنه!!!