پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان.من تازه واردم در زمینه ی پلی استیشن!منظورتون از پلاتینیوم چیه؟؟؟چه فرقی داره؟؟در ضمن کابل hdmi نوع a خوبه یا نوع b???چه فرقی میکنند اصلا؟؟؟

دوستان.من تازه واردم در زمینه ی پلی استیشن!منظورتون از پلاتینیوم چیه؟؟؟چه فرقی داره؟؟در ضمن کابل hdmi نوع a خوبه یا نوع b???چه فرقی میکنند اصلا؟؟؟
پلاتینیوم بازی هایی هستن که پس از یه مدت دوره ی پر فروش با قاب نقره ای رنگ عرضه میشن.
هیچ فرقی ندارن.

یه سوال دیگه!همونطور که میدونید اون دکمه ی اصلی پشت دستگاه در مدل اسلیم حذف شده!حالا بعد از خاموش کردن دستگاه به نظرتون برق اصلی رو هم قطع کنم تا چراغ قرمز دستگاه هم خاموش بره یا همونجور بزارم باشه؟!!ببخشید سوالام خنده دارن ولی اصلا حوصله ی خرابی و اینجور مصیبتها رو ندارم!

یه سوال دیگه!همونطور که میدونید اون دکمه ی اصلی پشت دستگاه در مدل اسلیم حذف شده!حالا بعد از خاموش کردن دستگاه به نظرتون برق اصلی رو هم قطع کنم تا چراغ قرمز دستگاه هم خاموش بره یا همونجور بزارم باشه؟!!ببخشید سوالام خنده دارن ولی اصلا حوصله ی خرابی و اینجور مصیبتها رو ندارم!
من اسلیم ندارم اما خوب معلومه که نه چون اگه اینکارو کنین زودتر خراب میشه هی بکشین در بیارین اصلا فک کنم شوکه شه
شما سعی کن مثل تلویزیون ازش استفاده کنی خاموش و روشن کردن منظورمه اخه اینطور که معلومه زیادی وسواس داری

خودت از یه سویچ خوب استفاده کن و برق رو قطع کن و لازم نیست دیگه دو شاخه رو بکشی.پاور خاموش بشه بهتره

دوستان من در بازی uncharted2 در قسمت کنترلر موشن سنسور رو on کردم ولی عمل نمیکنه!!مثل اینکه جریان حذف موشن سنسور در سری اسلیم صحت داره یا من اشتباه میکنم؟؟؟؟

آقا من يه دستگاه 80 گيگ گرفتم كه red screen شد و فعلا هم از درست شدنش تو ايران خبري نيست برا همين يه دستگاه 40 گيگ گرفتم حالا ميخواستم از شما بپرسم اون دستگاه 80 گيگه رو باز كنم و قطعاتش رو در بيارم جدا جدا بفروشم يا اصلا ارزش باز كردنم نداره اينم بگم دستگاه نو نو است و سر جمع 1 ساعت كار كرده با تتشكر.

دوستان من در بازی uncharted2 در قسمت کنترلر موشن سنسور رو on کردم ولی عمل نمیکنه!!مثل اینکه جریان حذف موشن سنسور در سری اسلیم صحت داره یا من اشتباه میکنم؟؟؟؟
فکر میکنم وقتی لبه ها رو میگیرفتی برای پریدن به یه لبه دیگه میتونستی از Sixaxis استفاده کنی
نه شایعه هست و حقیقت نداره

سلام
دیروز از کسی شنیدم که یه سری dvd هست که بازیهای دانلودی psn رو ریختن روش و میفروشن
میخواستم ببینم حقیقت داره ؟ اگه آره از کجا باید بگیرم؟

سلام
دیروز از کسی شنیدم که یه سری dvd هست که بازیهای دانلودی psn رو ریختن روش و میفروشن
میخواستم ببینم حقیقت داره ؟ اگه آره از کجا باید بگیرم؟
خیر ، حقیقت نداره . امکان کپی کردن فقط شامل Music و Photo و Movie و Save Date ها از هارد PS3 به یه هارد یا حافظه دیگست .

يه نمونش براي پرتاب نارنجك بود:-":-"

کسی جایی میشناسه در تهران رو پی اس 3 لینوکس نسب کنه با برنامه هایی مثل vlc player ؟
يدونه بود. تو تهران نيست.
نصب اين طوريه.:biggrin1:

لازم نيست ببري بيرون چون اكثرا جز خراب كردن و كلي منت گذاشتن چيزي بارشون نيست.

اين تاپيكشه
فقط اينترنت پر سرعت ميخواد.
موفق باشي

آخرین ویرایش:
دوستان میشه فیلمها و موزیکهایی رو که روی هارد دستگاه میریزیم بعدا به هارد کامپیوتر یا هر دستگاه حافظه دار دیگه ای منتقل بکنیم؟یکی از دوستان که ps3 40gig داره میگفت غیر ممکنه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or