پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم اگر یه بازی رو که ریجنش 2 هست تا 70 % تروفیهاشو بگیری بعدش
همون بازی رو به یه دیسک دیگه که ریجنش 1 هست بازی کنی آیا میشه ادامه تروفیهاش رو بری ؟؟؟
یا اینکه هر ریجنی واسه خودش تروفی لیست جدا داره ؟؟؟ ( مثلا در مورد بازی FIFA 10 ؟؟؟؟)

دوست عزیز فریز کردن PS3 Slim ناشی از گرمای بیش از حد دستگاه و کافی نبودن قدرت فن ها برای دفع گرماست.و بیشتر فریز ها هم در بازی های سنگین که cpu خیلی کار میکنه هست . در فت هیچگاه چنین مشکلی ناشی از مواردی که گقتم یش نمیاد.همه ی اینها به خاطر فشرده شدن و کاهش حجم PS3 Slim نسبت به مدل پیشین هست که اگه حتی به فروم های خارجی به خصوص خود فروم پلیستیشن سری بزنی میبینی که همه چنین مشکلی رو دارن و فریز در اسلیم خیلی اتفاق میفته.در اسلیم ها چنین مواردی شایع هست:
گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.

فن ها نه، PS3 چه فتش چه اسلیمش یه فن بیشتر نداره. بعدم این کنسول هیچ وقت مشکل OVER HEATING نداشته و نخواهد داشت ( سری های اولیه ps3 این مشکل رو خیلی کم داشتن که اونم بر طرف شد ). اگه به ابعاد و قدرت فن کنسول دقت کنی هم می بینی که سونی برای رفع مشکل over heating از جون مایه گذاشته.
,Q-3-221259-3.jpg

در ضمن به مراتب صدای اسلیم از فت کمتره، تقریبا فرقی بین روشن و خاموش دستگاه در حالت عادی نیست.

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم اگر یه بازی رو که ریجنش 2 هست تا 70 % تروفیهاشو بگیری بعدش
همون بازی رو به یه دیسک دیگه که ریجنش 1 هست بازی کنی آیا میشه ادامه تروفیهاش رو بری ؟؟؟
یا اینکه هر ریجنی واسه خودش تروفی لیست جدا داره ؟؟؟ ( مثلا در مورد بازی FIFA 10 ؟؟؟؟)
نه فرقی نداره و میشه ادامه داد

من MGS4 ریجن 3 داشتم 3 باز تموم کرده بودمش....ریجن 2 رو که گذاشتم سیو هامو نشناخت....چیکار کنم؟
فكر نكنم بشه
چون منم اين مشكلو داشتم قبلا.

براي من كه lbp كلا 0% شد.
دوباره گرفتم.

سلام.
برای دیدن فیلم های divx باید اول دستگاه به اینترنت وصل بشه؟ اگه اینطور باشه من از دیدن فیلمها روی ps3 معذورم:(
بله دوست عزیز شما باید کدک مربوط به فایلی که میخوای پخش بشه رو از قسمت settings دانلود کنی
چیز خاصی نداره
معذور چرا شما وصلش کن دانلود کن ارزشش رو داره

عزیزان یه راهی میخوام برای دانلود دموهای قابل بازی ps3 با کامپیوتر. خود ps3 همچین جالب دانلود نمیکنه
اگه سایتی چیزی دارین یه کمکی بکنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or