Ezio da Firenze
کاربر سایت
mac fi نه mac address ، از اینجا : system settings>>system information
ایول دستت درد نکنه
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
mac fi نه mac address ، از اینجا : system settings>>system information
آره .سلام
دوستان ps3 فیلم با فرمت divx پخش میکنه . ؟
عجب سوال بجا و جالبی به بهاگر نباشه چه اشکالی پیش میاد .:confused:
دوست عزیز فریز کردن PS3 Slim ناشی از گرمای بیش از حد دستگاه و کافی نبودن قدرت فن ها برای دفع گرماست.و بیشتر فریز ها هم در بازی های سنگین که cpu خیلی کار میکنه هست . در فت هیچگاه چنین مشکلی ناشی از مواردی که گقتم یش نمیاد.همه ی اینها به خاطر فشرده شدن و کاهش حجم PS3 Slim نسبت به مدل پیشین هست که اگه حتی به فروم های خارجی به خصوص خود فروم پلیستیشن سری بزنی میبینی که همه چنین مشکلی رو دارن و فریز در اسلیم خیلی اتفاق میفته.در اسلیم ها چنین مواردی شایع هست:
گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.
نه فرقی نداره و میشه ادامه دادسلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم اگر یه بازی رو که ریجنش 2 هست تا 70 % تروفیهاشو بگیری بعدش
همون بازی رو به یه دیسک دیگه که ریجنش 1 هست بازی کنی آیا میشه ادامه تروفیهاش رو بری ؟؟؟
یا اینکه هر ریجنی واسه خودش تروفی لیست جدا داره ؟؟؟ ( مثلا در مورد بازی FIFA 10 ؟؟؟؟)
فكر نكنم بشهمن MGS4 ریجن 3 داشتم 3 باز تموم کرده بودمش....ریجن 2 رو که گذاشتم سیو هامو نشناخت....چیکار کنم؟
براي من كه lbp كلا 0% شد.سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم اگر یه بازی رو که ریجنش 2 هست تا 70 % تروفیهاشو بگیری بعدش
همون بازی رو به یه دیسک دیگه که ریجنش 1 هست بازی کنی آیا میشه ادامه تروفیهاش رو بری ؟؟؟
یا اینکه هر ریجنی واسه خودش تروفی لیست جدا داره ؟؟؟ ( مثلا در مورد بازی FIFA 10 ؟؟؟؟)
بله دوست عزیز شما باید کدک مربوط به فایلی که میخوای پخش بشه رو از قسمت settings دانلود کنیسلام.
برای دیدن فیلم های divx باید اول دستگاه به اینترنت وصل بشه؟ اگه اینطور باشه من از دیدن فیلمها روی ps3 معذورم![]()
بله دوست عزیز شما باید کدک مربوط به فایلی که میخوای پخش بشه رو از قسمت settings دانلود کنی
چیز خاصی نداره
معذور چرا شما وصلش کن دانلود کن ارزشش رو داره