پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درخواست راهنمایی

با سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم برای PS3 با ریجین NTSC J
گیم با ریجین 2 بگیرم یا ریجین 3 و یا اصلا" فرقی نمیکنه ؟
با تشکر.

با سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم برای PS3 با ریجین NTSC J
گیم با ریجین 2 بگیرم یا ریجین 3 و یا اصلا" فرقی نمیکنه ؟
با تشکر.
برای بازی کردن ریجن بازی مهم نیست چون همه ی بازی ها رو همه ی ریجن ها اجرا می شن ولی برای آپدیت کردن فریمور کنسول از طریق دیسک بازی باید ریجن دستگاه و ریجن بازیتون یکی باشن!

سلام.دوستان امروز وسط بازی resistance2 ناگهان دستگاه هنگ کرد مجبور شدم دیسک رو دربیارم و دستگاه خودش ریست شد!به نظرتون عادیه؟دستگاه به صورت خوابیده روی یک میز چوبی تحریر قرار داره و پشت دستگاه هم خالیه!در ضمن بعضی وقتها که ps3 رو روشن میکنم مانیتور hdmi رو اتوماتیک detect نمیکنه و مجبورم دوباره به صورت دستی کابل از توی تنظیمات hdmi پورت رو انتخاب کتم تا تصویر بیاد این درحالیه که وقتی کابل vga مانیتور رو به کامپیوتر وصل میکنم همیشه به صورت اتوماتیک مانیتور کامپیوتر رو میشناسه و با بوت کامپیوتر مانیتور نیز روشن میشه!احتمال داره این مشکل به خاطر کابل hdmi باشه؟؟؟

سلام.دوستان امروز وسط بازی resistance2 ناگهان دستگاه هنگ کرد مجبور شدم دیسک رو دربیارم و دستگاه خودش ریست شد!به نظرتون عادیه؟دستگاه به صورت خوابیده روی یک میز چوبی تحریر قرار داره و پشت دستگاه هم خالیه!در ضمن بعضی وقتها که ps3 رو روشن میکنم مانیتور hdmi رو اتوماتیک detect نمیکنه و مجبورم دوباره به صورت دستی کابل از توی تنظیمات hdmi پورت رو انتخاب کتم تا تصویر بیاد این درحالیه که وقتی کابل vga مانیتور رو به کامپیوتر وصل میکنم همیشه به صورت اتوماتیک مانیتور کامپیوتر رو میشناسه و با بوت کامپیوتر مانیتور نیز روشن میشه!احتمال داره این مشکل به خاطر کابل hdmi باشه؟؟؟

سلام دوست عزیز برای من هم پیش اومده که هنگ کنه ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه من هم دستگاهم رو مثل شما میزارم در کل طبیعیه گاهی پیش میاد برای من که تا حالا 3-4 بار پیش اومده . در مورد مانتور رو دقیق نمیدونم من که خودم 2261vp دارم مشکلی ندارم و راحت میشناسه هرچی هست به دستگاهت مربوط نیست یا کابل hdmi مشکل داره یا تبدیلت از مانیتور هم فکر نکنم باشه . دوستان دیگه که تخصص دارن به این دوستمون کمک کنن

برای بازی کردن ریجن بازی مهم نیست چون همه ی بازی ها رو همه ی ریجن ها اجرا می شن ولی برای آپدیت کردن فریمور کنسول از طریق دیسک بازی باید ریجن دستگاه و ریجن بازیتون یکی باشن!

اگر نباشه چه اشکالی پیش میاد .:confused:

سلام دوست عزیز برای من هم پیش اومده که هنگ کنه ولی فکر نکنم مشکل خاصی باشه من هم دستگاهم رو مثل شما میزارم در کل طبیعیه گاهی پیش میاد برای من که تا حالا 3-4 بار پیش اومده . در مورد مانتور رو دقیق نمیدونم من که خودم 2261vp دارم مشکلی ندارم و راحت میشناسه هرچی هست به دستگاهت مربوط نیست یا کابل hdmi مشکل داره یا تبدیلت از مانیتور هم فکر نکنم باشه . دوستان دیگه که تخصص دارن به این دوستمون کمک کنن
دوست عزیز فریز کردن PS3 Slim ناشی از گرمای بیش از حد دستگاه و کافی نبودن قدرت فن ها برای دفع گرماست.و بیشتر فریز ها هم در بازی های سنگین که cpu خیلی کار میکنه هست . در فت هیچگاه چنین مشکلی ناشی از مواردی که گقتم یش نمیاد.همه ی اینها به خاطر فشرده شدن و کاهش حجم PS3 Slim نسبت به مدل پیشین هست که اگه حتی به فروم های خارجی به خصوص خود فروم پلیستیشن سری بزنی میبینی که همه چنین مشکلی رو دارن و فریز در اسلیم خیلی اتفاق میفته.در اسلیم ها چنین مواردی شایع هست:
گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or