پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

عزیزان یه راهی میخوام برای دانلود دموهای قابل بازی ps3 با کامپیوتر. خود ps3 همچین جالب دانلود نمیکنه
اگه سایتی چیزی دارین یه کمکی بکنین

به هيچ وجه نميشه از كامپيوتر دانلود كني اگر هم دانلود كني چه جوري ميخواي بريزيش رو دستگات؟

عزیزان یه راهی میخوام برای دانلود دموهای قابل بازی ps3 با کامپیوتر. خود ps3 همچین جالب دانلود نمیکنه
اگه سایتی چیزی دارین یه کمکی بکنین
چرا جالب دانلود نمیکنه!!!!!!!! من سرعت دانلودم با پی سی 17 هست با پی اس 3 هم 17 شاید دستگاهت مشکل داره

روزا که خوب دانلود میکنه ولی شبا بد میره. کامپیوتر شبا بهتر دانلود میکنه
والا یه راه پیدا کردم. برنامه media go رو گفتن نصب کنین که بتونین توی psn برید
بعد برنامه ps3 prox هست که باهاش میشه دانلودا رو روی ps3 ریخت. به این صورت
که کامپیوتر رو با ps3 شبکه میکنی و ip رو میدی به برنامه خودش پیدا میکنه. بعد تو
کنسول که بزنی دانلود از رو کامپیوتر دانلود میکنه و نصب میکنه! فقط تنها مشکلی که
هست اینه که media go اکثرا برای psp رو داره. شما هم یکم بگردین ببینین چیزی کاسب میشین!

سلام
دوستان برای اینکه بشه تو بازی های انلاین حرف زد حتما باید اون هدست مخصوص سونی 3 رو داشته باشیم
ایا با چیز دیگه ای میشه راهنمایی کنیدلطفا

من که چندتا از دوستام و از چنیدین نفر هم سوال کردم.
اول دستگاهشون داغ میشه
بعد صدای غیر عادی فن
و در نهایت فریز
برای من هم همین مشکل فریز کردن را پیش میاد البته فعلا فقط توی بازی gta که بنظر بخاطره حچم بازی و فشار زیاد از حد روی لنز باشه که هنگ میکنه :-"

سلام
دوستان برای اینکه بشه تو بازی های انلاین حرف زد حتما باید اون هدست مخصوص سونی 3 رو داشته باشیم

آکثر هدست هاس موبایل هم ست میشه ولی پیشنهادمیشه از هدست فابریک سونی استفاده بشه واسه کیفیت صدای بهتر.

سلام

هدست سونی که بهترینش هست
ولی یه سری هندس فری بلوتوث هست که میشه ازشون استفاده کرد
که لیستش اینجاست :

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluetooth_headsets_compatible_with_PlayStation_3

دوستان من دستگاهم رو چند روز پیش داشتم آپدیت میکردم, بعد از دو ساعت به 60 درصد رسیده بود (با این سرعت ذغالی:biggrin1:) TV رو خاموش کردم که الکی روشن نباشه رفتم 20 دقیقه بعد اومدم دیدم آپدیت تموم شده!!:eek: اول گفتم وای بیچاره شدم وسط کار حتما قطع شده! بعد دیدم نه فریمورـ جدیده!
حالا امکانش هست اون درصدی که نشون میده الکی باشه؟؟

دوستان من دستگاهم رو چند روز پیش داشتم آپدیت میکردم, بعد از دو ساعت به 60 درصد رسیده بود (با این سرعت ذغالی:biggrin1:) TV رو خاموش کردم که الکی روشن نباشه رفتم 20 دقیقه بعد اومدم دیدم آپدیت تموم شده!!:eek: اول گفتم وای بیچاره شدم وسط کار حتما قطع شده! بعد دیدم نه فریمورـ جدیده!

نه این اتفاق برای منم افتاده ;)
از یه درصدی یهو پر میشه و آپدیت میشه :eek:
مشکلی هم نیست

منم وقتی داشتم با بازی آپدیت می کردم یهو از 71 رفت رو 100! اتفاقا من کلی حال کردم باهاش!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوستان یه سوال چه جوری من ps3 و به این مانیتور وصل کنم
http://xs.to/image-C431_4B4C5D8A.jpg لطفا و بی زحمت توضیح کامل بدید

مانيتورت كه ورودي hd نداره.
فكر كنم بايد تبديل hdmi to dvi
من نگرقتم زياد اطلاعات ندارم كه مانيتورت ساپورت ميكنه يا نه.
دوستاني كه استفاده كردن جواب بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or