پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان.
مشکل من تو نصب Theme هستش مگه نباید تو قسمت Theme Sitting گزینه install رو بزینیم . ولی ماله من میگه There is no theme . آقا مگه پسوندTheme : Pst نیست پس مشکل من چیه لطفا کمک کنید

سلام دوستان.
مشکل من تو نصب Theme هستش مگه نباید تو قسمت Theme Sitting گزینه install رو بزینیم . ولی ماله من میگه There is no theme . آقا مگه پسوندTheme : Pst نیست پس مشکل من چیه لطفا کمک کنید

شما باید داخل USB دو تا پوشه داخل هم بسازید وسپس تم هارو وارد کنید به صورت زیر :
PS3/Theme و حالا اگر فلش را وارد کنید اسم تمام تم ها برایتان ظاهر میشود.

سلام دوستان.
شما وقتی تم رو روی فلش میریزی باید براش folder بسازی !
PS3==>THEMES==>theme !

سلام
آیا امکان داره اینترنت لپ تاپ ( چه وایرلس چه با کابل ) روی برای پی اس 3 share کرد؟
خوب wireless رو میشه share کرد (باید تبدیل شه به ap) ولی wired رو نه ، حتما باید هاب یا سوئیچ باشه.;)

بچه ها چرا PSN ID من ساده و خشک . خالیه؟
ID بقیه رو میبینم حسودیم میشه:cheesygri....مثلا اون 3تا اسم بازی رو نداره...یا مثلا عکس بازی سمت چپی هستا،اونو نداره...پایین سمت چپ هم هیچی نمینویسه.

بچه ها چرا PSN ID من ساده و خشک . خالیه؟
ID بقیه رو میبینم حسودیم میشه:cheesygri....مثلا اون 3تا اسم بازی رو نداره...یا مثلا عکس بازی سمت چپی هستا،اونو نداره...پایین سمت چپ هم هیچی نمینویسه.
خوب شما باید بری از تو سایت PlayStation.com اونو فعالش کنی !

میشه بگی چجوری ؟ چون که منم این مشکل رو دارم.
یعنی چی تو چیش مشکل داری؟ شماها اصلا می تونید تو اکانتی که دارین Log in بشین؟ اگه آره بعد از این که وارد شدین 5-6 تا Tab اون بالا هستش که یکیش My Portable ID هستش برو اون تو و بزن.

فقط برید تو سایت playstation و پروفایلتونو ادیت کنید مثلا حالت رو تغییر بدید ! درست میشه!
به جون خودم رفتم ولی درست نشد.
خواهشا قدم به قدم بگو.
خدایی آدم به این خنگی دیده بودی؟:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or