سلام دوستان.
مشکل من تو نصب Theme هستش مگه نباید تو قسمت Theme Sitting گزینه install رو بزینیم . ولی ماله من میگه There is no theme . آقا مگه پسوندTheme : Pst نیست پس مشکل من چیه لطفا کمک کنید
سلام دوستان.
مشکل من تو نصب Theme هستش مگه نباید تو قسمت Theme Sitting گزینه install رو بزینیم . ولی ماله من میگه There is no theme . آقا مگه پسوندTheme : Pst نیست پس مشکل من چیه لطفا کمک کنید
شما باید داخل USB دو تا پوشه داخل هم بسازید وسپس تم هارو وارد کنید به صورت زیر :
PS3/Theme و حالا اگر فلش را وارد کنید اسم تمام تم ها برایتان ظاهر میشود.
سلام دوستان.
بچه ها چرا PSN ID من ساده و خشک . خالیه؟
ID بقیه رو میبینم حسودیم میشه:cheesygri....مثلا اون 3تا اسم بازی رو نداره...یا مثلا عکس بازی سمت چپی هستا،اونو نداره...پایین سمت چپ هم هیچی نمینویسه.
بچه ها چرا PSN ID من ساده و خشک . خالیه؟
ID بقیه رو میبینم حسودیم میشه:cheesygri....مثلا اون 3تا اسم بازی رو نداره...یا مثلا عکس بازی سمت چپی هستا،اونو نداره...پایین سمت چپ هم هیچی نمینویسه.
یعنی چی تو چیش مشکل داری؟ شماها اصلا می تونید تو اکانتی که دارین Log in بشین؟ اگه آره بعد از این که وارد شدین 5-6 تا Tab اون بالا هستش که یکیش My Portable ID هستش برو اون تو و بزن.