پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

آریو و شما دوست عزیز بهتر نیست پست های سایت رو بخونید؟ همین صفحه قبل براتون توضیح دادم ولی مثل اینکه خیلی دوست دارین اسپم بدین مخصوصا تو آریو!!!!

خوب عزیزه من باید با PC بری ! وقتی log in میکنی تو قسمت My account تو قسمت Portable ID اون پایین نوشته Update کلیک کن خودش میاره واست !
دوستان نشد بالاخره.همین کاری که شما گفته بودی کردم ولی باز نشد.به خاطر راهنمایی هاتون هم ممنون.

دوستان نشد بالاخره.همین کاری که شما گفته بودی کردم ولی باز نشد.به خاطر راهنمایی هاتون هم ممنون.
یه دلیلشم شاید انه که شما اونه از PS3 ت آپدیت نکردی به سایت PlayStation تو اون قسمت تروفی PS3ت برو روی آیکنش مثلث رو بزن بعد همون یه گزینه رو بزن که بعدش خودش یه loading میکنه و آپدیت میشه !
بعدشم از خود سایت میری دوباره اون کارارو انجام میدی ! :دی

وقتی میخوام pes2009 رو آنلاین بازی کنم این eroro میده
Unable to transmit using UDP port 5730.You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e router settings etc.
Assign DMZ,Port Mapping.Configure NAT Table and other router settings to th PLAYSTATION R3 system. Individual products may use unique terminology.
شما میدونید باید چیکار کنم

یه دلیلشم شاید انه که شما اونه از PS3 ت آپدیت نکردی به سایت PlayStation تو اون قسمت تروفی PS3ت برو روی آیکنش مثلث رو بزن بعد همون یه گزینه رو بزن که بعدش خودش یه loading میکنه و آپدیت میشه !
بعدشم از خود سایت میری دوباره اون کارارو انجام میدی ! :biggrin1:
آقا درست شد.منه خنگ میرفتم سایت پلی استیشن آمریکا(us.playstation) ولی اشتباه بود دیگه:biggrin1:
رفتم eu درست شد.region کنسول پاله.واسه همین اینجوری میشد؟

دوستان یه لطفی کنین بگین ps3 رو چه جوری به نت وصل کنم؟

من میخوام ps3 رو به لپتاپ وصل کنم حالا چه وایرلس چه با کابل

مودم من به درگاه pcmcia وصله از شبکه بیسیم و 3g اینترنت میگیره اینم مشخصات مودم من
http://www.novatelwireless.com/inde...dpa-networks&catid=1:merlin-pc-cards&Itemid=8

PS3 network

Doste aziz ye cable croos 2 metri mikhari!!!!bad vasl mikoni be karte shabakat!!!bad miri toye tanzimat modemet to tanzimate advanc ghesmate internet conection sharing miri be vasile lan share mikoni bad miri ip gate waye ps3 ip karte shabake laneto midi !!!bad vasl mishi hal mikoni!!!

albate ba ejaze asatid bande ezhare nazar kardam!!!chon be hole ghove elahi tamamie course haye network ro0 gozarondam;) hata CCIE!!!

آخرین ویرایش:
آقا درست شد.منه خنگ میرفتم سایت پلی استیشن آمریکا(us.playstation) ولی اشتباه بود دیگه:biggrin1:
رفتم eu درست شد.region کنسول پاله.واسه همین اینجوری میشد؟
یه صلوات جمیل بفرستید ! اللهم....
Doste aziz ye cable croos 2 metri mikhari!!!!bad vasl mikoni be karte shabakat!!!bad miri toye tanzimat modemet to tanzimate advanc ghesmate internet conection sharing miri be vasile lan share mikoni bad miri ip gate waye ps3 ip karte shabake laneto midi !!!bad vasl mishi hal mikoni!!!

albate ba ejaze asatid bande ezhare nazar kardam!!!chon be hole ghove elahi tamamie course haye network ro0 gozarondam;) hata CCIE!!!
دستت درد نکنه فقط اگه فارسی مینوشتی بهتر میشد !

ممنون دوست من !من local area connection رو share کردم و لی وقتی از TCP/IP اش properties میگیرم
نوشته obtain IP address automatically و هیچ عددی نیست اونجا که تو ps3 وارد کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or