پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

PS3 LAN-INTERNET

ممنون دوست من !من local area connection رو share کردم و لی وقتی از TCP/IP اش properties میگیرم
نوشته obtain IP address automatically و هیچ عددی نیست اونجا که تو ps3 وارد کنم
shoma be carte lanet to pc in ip o bede=>
ip:192.168.0.1
subnet mask:255.255.255.0
default gatway:khaly bezar
hala boro to tanzimate ip ps3 inharo vared
ip:192.168.0.2
default gatway:192.168.0.1
hala agar dost dashtid mito0ni to tanzimate pc ghesmate gatway ip ps3 ro vared koni yani hamoon 192.168.0.2 ro
bad miri toye modemet ya carte shabake ire less ya hata modeme dialup tab advance share via local area conection mikonid!!!!
Bazam migam PS3 ye net divice mahsob mishe bayad cabletoon z noe CROSS bashe agar khodetoon mikhaid cabl bezanid begid ke tartib rangaro0 beheto0n begam!!

shoma be carte lanet to pc in ip o bede=>
ip:192.168.0.1
default gatway:khaly bezar
hala boro to tanzimate ip ps3 inharo vared
ip:192.168.0.2
default gatway:192.168.0.1
hala agar dost dashtid mito0ni to tanzimate pc ghesmate gatway ip ps3 ro vared koni yani hamoon 192.168.0.2 ro
bad miri toye modemet ya carte shabake ire less ya hata modeme dialup tab advance share via local area conection mikonid!!!!
Bazam migam PS3 ye net divice mahsob mishe bayad cabletoon z noe CROSS bashe agar khodetoon mikhaid cabl bezanid begid ke tartib rangaro0 beheto0n begam!!

یه کابل دارم نمیدونم crossهست یا از کجا بفهمم؟

ممنون
Motion Sensor دسته ی Sixaxis به چه دردی می خوره ؟
Sixaxis تو بازار پیدا میشه ؟ ( نو )
البته آریو یکم بعد توضیح دادش چون من وقتی خوندم فکر کردم که یعنی این 2 تا تکنولوژی تو یک دسته نمی تونه باشه. ولی وقتی میگن Dual یعنی هم شوک داره و هم Sixaxis. خوب تو بعضی از بازی ها ازش استفاده میشه. شما هر وقت PS3 خریدی متوجه میشی.

سلام بچه ها ps3 احتمال کپی خور شدنش هست یا نه اگه بشه کنسول گرون میشه؟
من که فکر نکنم کپی خور بشه. بی خیالش بشید بهتره. در کل دیگه باید عادت کنیم بازی ارجینال بخریم:biggrin1:

سلام بچه ها ps3 احتمال کپی خور شدنش هست یا نه اگه بشه کنسول گرون میشه؟
خیلی خیلی خیلی کم!(البته همون بهتر.)3سال میگزره ولی خدا رو شکر کسی هکش نکرده:دی
من که فکر نکنم کپی خور بشه. بی خیالش بشید بهتره. در کل دیگه باید عادت کنیم بازی ارجینال بخریم:دی
خب برهان باید فرهنگ سازی بشه بالاخره.حالا با زور و ضرب:دی

PS2 on PS3

با سلام به دوستان عزيز.ميخواستم ببينم چجوري ميتونم اين GOD 1,2 پلي استيشن 2 رو تو اين پلي استيشن 3 بازي كنم.دستگاه مدل 80 گيگ هست.خواهشا هر راهي كه داره بيان كنيد.اگه جواب بدين ممنون ميشم

من PS3 رو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکردم .. حالا که میخوام به LCD TV وصل کنم اصلا تصویر نمیده چه با HDMI چه با کابل 3 فیش..

به نظر شما مشکل کجاست..

من PS3 رو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکردم .. حالا که میخوام به LCD TV وصل کنم اصلا تصویر نمیده چه با HDMI چه با کابل 3 فیش..

به نظر شما مشکل کجاست..

اگر دستگاه روشن میکنی تصویر سیاه نشان میده دکمه پاور پی اس تری را 5 تا 10 ثانه نگه دار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or