پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

این psn id میباشد و نشون میده که کسی که بازی میکنه چه بازی هایی دارد.و فقط سه تا از بازی هارو نشون میده.

دوست عزیز psn id که هست میدونم.سوال من اینه که جریان عکس batman چیه روش؟:confused:
اون 3تا بازی چطوری عکسش میاد اونجا؟.......PSN ID من این شکلی نیست....ساده ساده ه؟

حودت میتونی اون رو هر چی که دلت بخاد بزاریو

وقتی که به psn وصل بشی میره و سیو هات رو نگاه میکنه و میفهمه که چه بازی هایی داری.

میشه بزاری ببینم چجوریه؟

میدونم زیاد نسبت نداره اما از اونجایی که عنوان تاپیک هر مطلبی درمورد PS3 بود گفتم اینجا مطرح کنم
شاید قدیمی باشه اما من تازه متوجه شدم :D
یکی بگه این سه تا EVIL چیست :confused:
اینجا

میدونم زیاد نسبت نداره اما از اونجایی که عنوان تاپیک هر مطلبی درمورد PS3 بود گفتم اینجا مطرح کنم
شاید قدیمی باشه اما من تازه متوجه شدم :D
یکی بگه این سه تا EVIL چیست :confused:
اینجا
احتمالا اینا قراره رو psn عرضه بشن!

دوستان عزیز عزیز من یک سوال داشتم. یکی از دوستان من یک Visa Card گرفته. میگه فقط از ایران قابل شارژ هست و اگه بفهمند که برای اینجا در صورتی که چیزی از PSN باهاش بخری دسترسیت رو از PSN قطع می کنند و دیگه نمی تونی وصل بشی؟ حالا من می خواستم بدونم که می توننم مپ های بازی KZ2 رو ازش بخرم یا نه؟

پ.ن: چون این آخرین سوال صفحه قبل بود و کسی هم جواب ندادش دوباره زدم

دوستان عزیز عزیز من یک سوال داشتم. یکی از دوستان من یک Visa Card گرفته. میگه فقط از ایران قابل شارژ هست و اگه بفهمند که برای اینجا در صورتی که چیزی از PSN باهاش بخری دسترسیت رو از PSN قطع می کنند و دیگه نمی تونی وصل بشی؟ حالا من می خواستم بدونم که می توننم مپ های بازی KZ2 رو ازش بخرم یا نه؟

پ.ن: چون این آخرین سوال صفحه قبل بود و کسی هم جواب ندادش دوباره زدم
شما اگه یه کارت PSN از خود بازی سنتر بخری بهتر یه اکانت US هم بساز چون فقط با اون میتونی خرید کنی !
اصلا هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !

شما اگه یه کارت PSN از خود بازی سنتر بخری بهتر یه اکانت US هم بساز چون فقط با اون میتونی خرید کنی !
اصلا هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !
خوب دوست عزیز من میدونم همچین چیزی هستش ولی وقتی ریجن 1 بازی KZ2 هیچ جا گیر نمیادش و افرادی هم که دارن نمی خوان بفروشن به نظرت راه دیگه ای میمونه؟ چون ریجن بازی 2 و برای اروپا هستش باید از این گونه روش ها استفاده کردش و اون فقط روی اکانت US و بازی ریجن 1 جواب میده.

پ.ن: دوستان جواب من رو بی زحمت بدین اگه کسی میدونه

خوب دوست عزیز من میدونم همچین چیزی هستش ولی وقتی ریجن 1 بازی KZ2 هیچ جا گیر نمیادش و افرادی هم که دارن نمی خوان بفروشن به نظرت راه دیگه ای میمونه؟ چون ریجن بازی 2 و برای اروپا هستش باید از این گونه روش ها استفاده کردش و اون فقط روی اکانت US و بازی ریجن 1 جواب میده.

پ.ن: دوستان جواب من رو بی زحمت بدین اگه کسی میدونه
من اصلا نمی فهمم ریجن چه تاثیری تو بازی داره ؟

توی خرید DLCهای بازی تاثیر داره دوست عزیز. مثلا شما با ریجن 2 که برای اروپا هستش نمی تونید با PSN Cardهایی که برای US هستش خرید کنید.

خوب در هر صورت (اگه PSN کارت امریکایی دارین یا ویزا برای خرید از PSN اروپا) یه اکانت جدا بسازید و خرید کنید که اگر قرار بود بن کنه اون اکانت رو بن کنه.
یه سوال: میشه بگید از کجا CC گرفتید من شدیدا نیاز دارم
ممنون

سلام
می خواستم بدون چطوری میشه از طریق wireless لپ تاپ رو به PS3 متصل کرد یا همون share
کرد؟

بايد access point داشته باشی !

سلام
آیا امکان داره اینترنت لپ تاپ ( چه وایرلس چه با کابل ) روی برای پی اس 3 share کرد؟

ACCESS POINT (Wireless) > PS3
PC > WIRED (Cable) > PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or