شما اگه یه کارت PSN از خود بازی سنتر بخری بهتر یه اکانت US هم بساز چون فقط با اون میتونی خرید کنی !دوستان عزیز عزیز من یک سوال داشتم. یکی از دوستان من یک Visa Card گرفته. میگه فقط از ایران قابل شارژ هست و اگه بفهمند که برای اینجا در صورتی که چیزی از PSN باهاش بخری دسترسیت رو از PSN قطع می کنند و دیگه نمی تونی وصل بشی؟ حالا من می خواستم بدونم که می توننم مپ های بازی KZ2 رو ازش بخرم یا نه؟
پ.ن: چون این آخرین سوال صفحه قبل بود و کسی هم جواب ندادش دوباره زدم
خوب دوست عزیز من میدونم همچین چیزی هستش ولی وقتی ریجن 1 بازی KZ2 هیچ جا گیر نمیادش و افرادی هم که دارن نمی خوان بفروشن به نظرت راه دیگه ای میمونه؟ چون ریجن بازی 2 و برای اروپا هستش باید از این گونه روش ها استفاده کردش و اون فقط روی اکانت US و بازی ریجن 1 جواب میده.شما اگه یه کارت PSN از خود بازی سنتر بخری بهتر یه اکانت US هم بساز چون فقط با اون میتونی خرید کنی !
اصلا هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !
من اصلا نمی فهمم ریجن چه تاثیری تو بازی داره ؟خوب دوست عزیز من میدونم همچین چیزی هستش ولی وقتی ریجن 1 بازی KZ2 هیچ جا گیر نمیادش و افرادی هم که دارن نمی خوان بفروشن به نظرت راه دیگه ای میمونه؟ چون ریجن بازی 2 و برای اروپا هستش باید از این گونه روش ها استفاده کردش و اون فقط روی اکانت US و بازی ریجن 1 جواب میده.
پ.ن: دوستان جواب من رو بی زحمت بدین اگه کسی میدونه
توی خرید DLCهای بازی تاثیر داره دوست عزیز. مثلا شما با ریجن 2 که برای اروپا هستش نمی تونید با PSN Cardهایی که برای US هستش خرید کنید.من اصلا نمی فهمم ریجن چه تاثیری تو بازی داره ؟
توی خرید DLCهای بازی تاثیر داره دوست عزیز. مثلا شما با ریجن 2 که برای اروپا هستش نمی تونید با PSN Cardهایی که برای US هستش خرید کنید.
سلام
می خواستم بدون چطوری میشه از طریق wireless لپ تاپ رو به PS3 متصل کرد یا همون share کرد؟
سلام
آیا امکان داره اینترنت لپ تاپ ( چه وایرلس چه با کابل ) روی برای پی اس 3 share کرد؟